Petrrr Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Motosi mě se nepíše mě, ale mně. 3.p. To jen pro informaci. Vítej v klubu češtinářů. Koukám, že ti Slováci se nám tady nějak rozpínají ( v nemocnicích, na stavbách, úřadech a to i premier, v TV a dokonce i tady na fóru národní automobilky), ale hlavně. Ještě jsou drzí. To je normálně anexe. Je jich sotva 5mil. a vyskakují si jako by jich bylo 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Že národní automobilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Ok.Je mi to jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Motos sice češtinu na jedničku nemá, ale při srovnání s tebou by ti mohl dělat profesora [emoji23] Motos má v malíčku křižovatky [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 (editace) Nádhera za volantom Editováno: 26. leden 2018, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 A to mluvím českoslovenštinou. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2018 (editace) Teď byly záběry v televizi, jak se otevírají volební místnosti. A hned je tu první incident, nějaký zarostlý muž v teplákové soupravě podplácel pětikorunou ve frontě místní občany a navíc se snažil násilím dostat do volební místnosti jako první. Mám dojem, že je to někde v Karlovarském kraji.... Editováno: 26. leden 2018, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Nebol tam odparkovaný aj Rapid ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 No já už blil. Byla to těžká volba. Nakonec vyhrál Kozel 11°..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Petr si pujčil od strejdy kokodáqa 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Ahoj, tak jak, už jste byli volit Kalouska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Kinderkarka se prave na FB vsadil s Clintem o vitezy presidentskych voleb. Vyhraje-li Zeman, platim pecene koleno ja jemu. Kdyz vyhraje Drahos plati on koleno mne. Preci jen je treba z tech voleb neco vytriskat a toto je jednoduche jak ziskat vecu zdarma. [emoji16] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Jinak to nadrazi je dolni. Ja ziju na hornaku. A ted se ukaz. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 TWl. Clint = Stanmar = členové. To je kolen.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 (editace) před 10 minutami, motosman napsal: TWl. Clint = Stanmar = členové. To je kolen.... Tak to je ale asi plichta, já rozhodně toho pána s ukazovátkem na Bohouše nevolil. A koleno stejně nejím, tak Clint ušetří. Editováno: 26. leden 2018, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Nejde o to, kdo koho volil, ale kdo vyhraje. Když vyhraje Zeman , platí koleno Petrr Clintovi= klubu. Když vyhraje Drahoš, platí Clint koleno Petrovi. To by šlo nééé...? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Motos je videt jak je nestranny. Mozna to bude ze stejneho duvodu ze je taky takovy konspiracni prorusky teoretik a hlavne protoze studoval nekde na vychode. Mam pocit ze na Slovensku. Sabinov nebo tak nejak. [emoji23][emoji23][emoji23]Ted jsem si otevrel jednu Plzen. Jak mam hned po tezkem tydnu zase naladu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 A já pro změnu zaplatím jedno pití všem škodovákům a antiplačkům . Přeučeným škodovákům z plačků platím Jima Beama . A slovo držím, nejsem slibotechna. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 A už se alespoň ví datum srazu nebo Clint teď balí a pojede z Emanuelem Zemiakem na Vysočinu? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Ať už vyhraje jeden, nebo druhý, láhev se již chladí. Jenom netuším na co si připiji, jestli na radost, nebo žal... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Míla to dá [emoji3][emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2018 A bude kolínko s pivečkem [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 No asi ho budeš mít 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2018 A do zlatova povídám [emoji23][emoji23] A při jídle mi Plačka bude číst Drahouškův projev, aby mi lépe trávilo [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 No jindy bych ti to přál, ale teď z toho moc radost nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky