Petrrr Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Opravy se nepocitaji. Prazak co voli Zemana u me ani neni Prazak. [emoji23] Clint jo, to je vesnican, odkojenej hnojem, slamou, uz jako 10lety jezdil Zetorem, dojil kravy, pripoustel jalovice. Sve prvni farmarske holinky dostal uz s dupackama a kojenej byl z cecku ruske straceny. [emoji23] Vsichni Prazaci co volili Zemana aby dostali poradny flaster za rychlost v Blance. [emoji23]Motosi uz si nekdy videl horici obytnak na Slapech? [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Tak za 1. Nikde jsem nepsal koho volím 2. Koho kdo volil , je pouze jeho věc. 3. Každý, kdo volil, ví proč volil toho, koho volil.Pohled každého voliče je různý a má pro svou volbu nějaké důvody. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 (editace) Motos na to jde fikaně - nikde se politicky moc nevyjadřuje a tím pádem se nemusí s protistranou hádat. Editováno: 28. leden 2018, autor: stanmar 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 S protistranou se klidně pohádám ( vyměním argumenty).. Ale kdo, nebo co je protistrana? Toť otázka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Motosi, vzhledem k tomu ze te dobre znam , vim moc dobre koho si volil. Clint se za svou volbu alespon nestydi i kdyz jeho duvody jsou vzdy postavene na konspiracnich teoriich a z meho pohledu zvlastnich duvodech. Ale o co hlavne jde, tak jde o hovno.[emoji23] Libi se mi jak si to vzal vazne. Ja si tady delam prdel a ty uz brousis noze. [emoji23][emoji23][emoji23] Kdybych vse bral vazne dopadl bych jako Pawouk a Clint uz by mel obtazeny auto petikorunou. [emoji23][emoji23][emoji23] A to ze jsi Prazak, za to nemuzes. Nikdo si nevybira kde se narodi ze? [emoji23] Musime k tem Prazakum byt tak nejak shovivavy. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 A zas to hrotíš. Já vše beru s nadhledem a ze zkušeností. Však v té špíně jsem dělal 25 let. A fakt mi z toho všeho není dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Motosi, ja se z tebe poseru [emoji23][emoji23][emoji23] Te ty volby nejak odrovnaly. Ja do tebe rejpu schvalne jak je tady zvykem a ty to vsechno beres moc vazne. Nejak si vymekl. Misto toho abys mi to nejak vratil jak to umi treba Clint tak nad tim moc premyslis. Rozhodne neni cilem Te urazit. Pratel si vazim vsech, tebe za ne povazuji a politicke nazory v tom nehraji zadnou roli. Mas u me kofolu a uz nedelej heeerecku. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 (editace) Petrrr poslednú dobu nejak rozhadzuje. Tu koleno, tam kofolu ... Asi mu omylom vrátili ten sponzoring od emerickej embásy. Editováno: 28. leden 2018, autor: Jao 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Asi prodal kinderkáru, tak zbyde i na večeři u Pohlreicha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Musel si vzít úvěr, aby měl na to moje pečené kolínko a jedno pivo Děti a manželka se musej teď uskromnit na půl roku, jen chleba a voda. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Venca se totiž vydal do Prahy, nasbírat zkušenosti s žebrotingem na hlaváku a václaváku. Dovezl velkej balík a tak si můžou kluci žít buržoázním životem. Už nechlastaj krabičák z Kauflandu, ale přešli na pořádnej chlast z Lidlu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Ted prijde Zeman comeback. Buh s Vami. My s Vencou odchazime. Kaufland v DE bude nasim novym domovem. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 (editace) Drhošové teraz pôjdu loviť vysokú na Vysočinu, tak nejaké mäso so zajaca, alebo ovčáčky pošlú Petrovi na prilepšenie A k tomu jabčáku s Lidla si pustite nejakú peknú muziku Editováno: 28. leden 2018, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Plačka poslouchá jen Be Gees a chlastá k tomu cherry colu. V neděli si zajde s rodinou na pořádnou večeři do Mc Donalda a přežerou se všichni cheesburgerem [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Přesně, Amerika to je země, pořádny auta, hambáče, pořádný dálnice atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Možná se ti jednou složíme na "Cestu do Ameriky"...to si užiješ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 http://autoaukce.proebiz.com/6339962-4809-T/6339962-4809-T.html Nechce někdo kola, která jsou dražší než Octavie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 (editace) Kinder kárce by slušely, to by celé nádraží čumělo Jenomže bohužel Rolls není ta správná amerika.... Editováno: 29. leden 2018, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Ten sraz v únoru ještě nevím kdy, ale nějak to vymyslím, teď se honím za prachama, potřebuju z jedné vejplaty pořídit špičkový foťák za kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Takže si koupíš toto? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Já se špatně vyjádřil, tenhle je pro Plačku, ale musel by si půjčit u Vency. Myslel sem za 100k Co je to pro pražáky dát kilečko za foťák, to je hovno, drobnost, hračka, z jedné vejplaty se to dá....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 No to je celkem jedno co, hlavní je, že to stojí to kilo, protože to Plačka nerad slyší, jak si my pražáci žijeme dobře a rozhazujeme prachy za nesmysly :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 před 49 minutami, Clint napsal: No to je celkem jedno co, hlavní je, že to stojí to kilo, protože to Plačka nerad slyší, jak si my pražáci žijeme dobře a rozhazujeme prachy za nesmysly :-)) To, že jsi zaměstnán v Praze neznamená, že jsi pražák, ale jen a pouze to, že si na něj hraješ a přitom Ti z podběhů u auta vypadává bláto a sláma 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 No jsem takovej poloviční pražák....jako se za něj považuju a ukrajuju ten slaďoučkej koláč, ale mazaně bydlím v chudém městečku S nízkými náklady.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 No trochu jsem sledoval podrobneji vysledky voleb treba i dle jen volebnich okrsku v jednotlivych mestech. Tam kde je evidentni ze se lidi maji dobre ( zbohatlici, slusne situovani lide, nova satelitni mestecka atd.) coz predpoklada s vetsi pravdepodobnosti i vyssi vzdelani vyhraval Drahos. Vesnice se starousedliky lokality s nemakacenkama s lidma s nizkymi prijmy a tedy predpokladem i vzdelani nizsiho vyhraval Zeman. Vim, nic noveho, ale v nejakem prumeru to tak fakt je. No tam kde zije Clint v podstate v poli s jednou vietnamskou samoskou jsem se ani nekoukal. A to ze udelal zakladku a nejakou zahradni skolu co by 3lety ucnak to jen potvrzuje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky