Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 (editace) Ano, je to zvláštní, že toho Drahomila volili zbohatlíci, majetní lidé a smetánka a přitom i Plačka, zástupce karlovarských bezdomovců, předseda strany "Žebrota legálně" a účastník celorepublikových pravidelných srazů bezdomovců pod názvem "Polévka je grunt", ačkoliv sám nemajetný, skromně oblečený do teplákové soupravy, zřejmě očekávající prudký politický obrat k lepšímu. Plačka původně plánoval sjednocení jeho skupiny záměrně nepracujících a úspěšně žebrajících se skupinou přistěhovalců, zejména z Afriky, tak aby i on a jeho rodina mohla čerpat výhody s tím plánované Editováno: 30. leden 2018, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 před 14 hodinami, Petrrr napsal: No tam kde zije Clint v podstate v poli s jednou vietnamskou samoskou jsem se ani nekoukal. A to ze udelal zakladku a nejakou zahradni skolu co by 3lety ucnak to jen potvrzuje. Clint si hraje na Pražáka a přitom žije někde v prdeli 60 kilometrů od Prahy ve dvojdomku s Arabem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 To ti byla ta prdel dobrá co, když si na zahradě žral masíčko a chlastal kofoličku....to ti nevadilo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Jj, sotva funěl. Příště bych to ovšem bral s přespáním. Domluv to s Arabem, že mu zabereme barák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 (editace) No to už asi nepůjde, barák soused bude brzy prodávat Stěhuje se do Maroka. Vidím to jako včera, jak Oplbiza mlaskal, chrochtal nad masíčkem a tahal Motosovi maso přímo od huby, Motos si ani nestihnul pořádně kousnout. Pak si ještě odtočil kofolu do pětilitrového barelu od Fridexu, aby měl na cestu Jo, to byl s námi ještě Kristián s ofinou, kde tomu je už konec Editováno: 30. leden 2018, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 před 1 hodinou, Clint napsal: To ti byla ta prdel dobrá co, když si na zahradě žral masíčko a chlastal kofoličku....to ti nevadilo co? To byla spíše reakce na to, jak se nazýváš pražákem, i když si vidlák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Vidlák nevidlák, vesnice to nejni a práci mám autem dvacet minut po jedné silnici. Takže Praha by byla pro mě bordel, smrad, hluk a chaos a přes město hodina jízdy, navíc zbytečně vyhozené peníze za bydlení. Však jsem psal, že jsem jen takovej jako by pražák, jenom tak lehce jako, v podstatě jen pracovně pražák Ale to je asi nejlepší volba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Levná pracovní síla a Pražákům bereš práci. Měl by ses stydět. Pražáci pak musí dělat autobusáky jen za 80tis s 8h pracovní dobou bez spánku. Jo kamaráde, tebe by hnali, vidle, hrábě na tebe. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 před 12 minutami, Petrrr napsal: Levná pracovní síla a Pražákům bereš práci. Měl by ses stydět. Pražáci pak musí dělat autobusáky jen za 80tis s 8h pracovní dobou bez spánku. Jo kamaráde, tebe by hnali, vidle, hrábě na tebe. Myslíš, že jsem levnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 před 36 minutami, Clint napsal: Vidlák nevidlák, vesnice to nejni a práci mám autem dvacet minut po jedné silnici. Takže Praha by byla pro mě bordel, smrad, hluk a chaos a přes město hodina jízdy, navíc zbytečně vyhozené peníze za bydlení. Však jsem psal, že jsem jen takovej jako by pražák, jenom tak lehce jako, v podstatě jen pracovně pražák Ale to je asi nejlepší volba. My takovejm jako Ty ale říkáme poněkud jinak - vesnickej vychcánek, neboli senožrout. Pražskou výplatu to jo ale bydliště už mu v Praze nevoní. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 před 32 minutami, Petrrr napsal: vidle, hrábě na tebe To je právě to, co my tady na rozdíl od Clinta nemáme ...Ale máme třeba metro, tak by sme jej mohli posílat dolů mezi eskalátorama. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 A to je ten důvod, proč máš stále ještě O2 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Stan ceka na dobu kdy SA bude vyrabet auta, co budou drzet jen silou vule. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Takové máš už teď Ty ne ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Jj, ja uz jsem se dockal. Kdyby Ti stacil Rapid, mohl si uz taky mit. [emoji23]Dehet is death, Clinte dej to na pole do JZD jako krmitko pro kravy. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Jo ja k tomu zapomnel dat odkazhttp://autosalon.iprima.cz/zpravy/evropske-analyzy-ukazuji-na-novy-smer-u-firemnich-flotil-aut-az-sest-z-deseti-velkych-firem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2018 I kdyby v tom byl kus pravdy, čemuž nevěřím, tak ten můj to v pohodě ještě odjezdí a příště dám zase benzín :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Před hodinou, Petrrr napsal: Jj, ja uz jsem se dockal. Kdyby Ti stacil Rapid, mohl si uz taky mit. Neboj, na každého jednou dojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Něco pro Koktu: http://www.auto.cz/nova-znacka-vw-group-predstavuje-cupra-prvni-nabidne-rychle-suv-113028 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 FŮŮŮJ SUV, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Spíš mě zaujalo, že Cupra už nebude jen Seat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Tak co ten sraz chlapci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Môže sa ešte na zraz chodiť s dízlakmi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Parkovať budeš v rohu, pri múre cintorína, kde pochovávali samovrahov a sedieť na trestnej lavici. Ale aspoň odtiaľ budeš mať prehľad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 před 11 hodinami, Clint napsal: Tak co ten sraz chlapci? No jen čekám, kdy ho svoláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky