Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Stane vsak ty a Pawouk jste jediny co vite kde presne ziju. Na druhou stranu ja znam tvyho synka, manzelku jeste bohuzel ne [emoji23] a Pawouk sem patri. I kdyz ma ted asi odlisny nazor. Vsak sem se s nim sam jednou pohadal na krev.
Ja teda navrhuji, clinta vozrat, hodit deku a za jeho reci mu rozbit hubu. My mu toho Putina z ty hlavy vymlatime. Nakonec si i on da doma plakat s pruhy a hvezdami. Se mnou se bavi stejne jen pro to, ze mu dluzim koleno. Ale to vam povim, na to koleno mu pred tim minimalne plivnu. Odveta za Pawouka. Jo a Ozaka od sud taky vystipal. Tedy za Pawouka a Ozaka. [emoji123]

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Petrrr napsal:

Ja teda navrhuji, clinta vozrat, hodit deku a za jeho reci mu rozbit hubu. My mu toho Putina z ty hlavy vymlatime. Nakonec si i on da doma plakat s pruhy a hvezdami.

To ne, tohle jsou jejich metody, to my demokraticky smýšlející lidé (ke své škodě) neděláme, s tím rizikem, že kdyby se to nějak zvrtlo, bychom taky mohli skončit někde na sibiři....

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Petrrr napsal:

Ja teda navrhuji, clinta vozrat, hodit deku a za jeho reci mu rozbit hubu. My mu toho Putina z ty hlavy vymlatime. Nakonec si i on da doma plakat s pruhy a hvezdami.

Jo to by se ti líbilo, to je přesně ta americká demokracie, násilně ji vnucovat ostatním. Havel taky hlásal pravdu a lásku se zdviženou rukou, když "bombardoval" Jugoslávii ;)

Hvězdnatou vlajkou doma vytírám hajzly :D 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Zapadni Cechy osvobodili Americani. Ja jsem American. Neda se svitit. Nebyt jich kdyby nevstoupili do 2. SV tak tu rada lidi dnes asi neni a Buh vi jestli by vubec bylo nejake Ceskoslovensko. Rusaci co vim ze zacatku s Hitlerem bratrickovali a libali mu prdel. A ano i jim patri svym zpusobem take diky za osvobozeni. Uz jim diky nepatri za 40. lete obsazeni. Protoze kde jsou dnes Nemci ( co prohrali valku) a kde jsme my ze? Kde je dnes USA a kde je dnes Rusko kde v rade panelacich netece ani tepla voda , zpevneny povrch maji jen hlavni silnice a kde duchod cloveka co drel cely zivot odpovida 6tis nasich korun.. Rusko neni jen Moskva. Jediny co maji Rusaci pekne jsou mlade Rusky.
Jo a zeme s atomovym prumyslem a zbranemi, s vojenskou technikou nevim jakou a neumi vyrobit poradne osobni automobily. Ted pod palcem Renaultu se snazi prorazit s Ladou. To je tak vse.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Petrrr napsal:

Ja jsem American. Neda se svitit.

Už to nepij :D:D ty američane :D Ty jsi především čech, tak se podle toho chovej a přestaň těm tlustejm Američanům lízat prdele :D:D 

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Bylo mysleno obrazne samozrejme. Napodobne mohu rici Tobe o Rusacich. No ale urcite se shodneme ze nasim spolecnym soucasnym nepritelem nejsou USA ani Rusaci ale EU v soucasne podobe. Tam by to chtelo vse vyhaze z oken a zacit znovu a lepe.
Tedy koleno bude proti tebou podepsane petice. [emoji23] Vsak vis jake. Kdyz budou chtit se pridat ostatni podporit dobrou vec muzou take a tim padem vzrostou v mych ocich a nebudou jen obycejni Skodovkari, ale i lide co se nechteji stat oveckami v rukach vsehoschopne EU. A kdyz mi ji dokazali podepsat i uplni pacifiste, kteri ale pochopili oc tu bezi a nebylo jim to lhostejne verim i ve vasi silu.
https://www.peticezbrane.cz/cs/?p=petice.html

Odkaz ke komentáři

Unie je zlo a byl bych rád, kdyby jsme vystoupili....Proto jsem se i stavěl proti brejlovce Drahouškovi, když tvrdil, že o důležitých věcech, jako je členství v Unii by neměli rozhodovat lidé....Protože to si já rozhodně nemyslím.

Odkaz ke komentáři

To s tebou musim souhlasit, ja nejsem tak uplne proti myslence spolecne Evropy, ale takove Evropy kde pujde o spolecny obchod, pohyb osob a zbozi atd., kde jde o spolupraci zemi. A ne ze jeden vladne vsem jako je tomu nyni. Co si Makrela s Makrelem vymysli nebo jeste hure nikym nevolena komise v cele s vozralou Junckerem a ostatni maji jen drzet hubu a krok. To uz jsme tady totiz taky jednou meli. Uplne nesmyslene rozhazovani penez at uz jde o rentu pro cleny EU komise nebo EU poslance pocinaje po rozhazovani penez prostrednictvim dotacnich titulu na uplne nesmyslne projekty, ktere jsou tim padem predrazene apod. Konce. Vymysleni radu nesmyslnych zakazu a prikazu pod zaminkou boje proti terrorismu ( viz. vyse uvedena petice ohledne zbrani a sebeobranych prostredku) nebo boji za zivotni prostredi ( zakaz oluvek rybarum, broku myslivcum, snizovani vykonu vysavacu, zarovek, kapacity splachovacich nadrzek WC, objemu van v hotelich apod.) o emisnich normach automobilu psat tady nemusim. Kdo treba sledoval prosazovani te protizbranove smernice v EU posledni 3 roky jako ja. Tak uz svuj obrazek ma a pokud se tak schvaluje vse to pak radu veci vysvetluje a mame se tim padem jeste na co tesit.

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že co se týče Unie, tak tu budeme všichni za jedno. Ono se to totiž týká i nás, našich aut, našeho života, kdy nám stále diktují, co smíme a co ne. A to nemluvím o to, co nás to členství stojí a že to je víc jak od nich bereme je jasné.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Clint napsal:

Já myslím, že co se týče Unie, tak tu budeme všichni za jedno. Ono se to totiž týká i nás, našich aut, našeho života, kdy nám stále diktují, co smíme a co ne. A to nemluvím o to, co nás to členství stojí a že to je víc jak od nich bereme je jasné.

No to si piš, že v tomhle jsme za jedno B)

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Clint napsal:

Unie je zlo a byl bych rád, kdyby jsme vystoupili....Proto jsem se i stavěl proti brejlovce Drahouškovi, když tvrdil, že o důležitých věcech, jako je členství v Unii by neměli rozhodovat lidé....Protože to si já rozhodně nemyslím.

A proto jste volil kandidáta, který sám sebe označuje za Eurofederalistu (ani největší eurohujeři se dnes neodvažují navrhovat tak zásadní ztrátu národní suverenity) a podle něhož jsme už dávno měli přijmout Euro protože veškeré obavy jsou hloupé.

A pak se divte, že voliče Zemana vlastně nikdo nechápe:D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Nebudu to už komentovat, nicméně silně prounijní loutka Drahoušek by byl pro nás v tomto ohledu ještě větší zlo, než Zeman, který podporuje zavedení Eura jako měny v ČR. Neříkal jsem nikdy, že se Zemanem ve všem souhlasím, Zavedení euro je jedna z věcí, se kterou se Zemanem nesouhlasím.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jeden z názorov . Stačí si len prečítať a mať svoj názor. Nemusí sa zhodovať s ostatnými a netreba zvyšovať krvný tlak. Politika je hlavne proti občanom. Potrebujú nás mať rozhádaných, majú strach, aby sme sa nezomkli proti nim. Je to osvedčená metóda, ako nás držať na reťazi. A my im to vždy zožerieme aj s navijákom a vedieme proti sebe žabomyšie vojny.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Clint napsal:

Nebudu to už komentovat, nicméně silně prounijní loutka Drahoušek by byl pro nás v tomto ohledu ještě větší zlo, než Zeman, který podporuje zavedení Eura jako měny v ČR. Neříkal jsem nikdy, že se Zemanem ve všem souhlasím, Zavedení euro je jedna z věcí, se kterou se Zemanem nesouhlasím.

Však klasika. Žádný Ovarův volič nesnese konfrontaci s pravdou. Jen pro doplnění, "prounijní loutka" Drahoš je sice stejně jako Zeman zastánce Eura, ale chápe, že se jedná především o politický, nikoli ekonomický projekt, a jeho přijetí proti odporu 80% obyvatel označoval za nesmysl. Zeman rovnou označil čechy za hlupáky.

Jinak v pohodě, stejně jako minule jsem žádný logický argument, proč volit Ovara, nečekal (přestože bych si ho rád přečetl). Jen zbabělý úprk a ukončení diskuze.

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...