Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak mám hotovej čumák.

Musel jsem fofrovat, páč za týden bude mít na kapotě stuhy a kytku :)

Pokud to bude Tvoje sláva tak přeji šťastný vstup (spíše tedy vjezd) do společného života..

A hlavně rychle udělej vše na auťáku, páč pak budeš sypat korunky z prasátka na další věci....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobré ráno Vietname!

Já se krásně venku na terase nahamal a za chvíli pojedu do včelína ;)

Kokta: koukal sem na Forda, že přestali nabízet Fíkuse ST, asi už chystají ten FL model....Tak až bude, půjdu ho prolítnout ;) 250 kobyl by mělo bejt gut. Jinak Cupru počítám, že sfoukneme v srpnu ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Včera absolovovaná jízda Londýn-Břeclav:momentální poznatek dálnice Německo vs. Česko 0:1

V Česku se jelo tak o 1000% lépe(samozřejmě jen v levém pruhu) než opěvovaném Německu, nějak jsem si nevšiml, kde že to mají ty neomezené dálnice.Já se teda do Němec dostanu tak jednou do roka,ale ty omezení jsou tam vždycky a to docela dost.

Odkaz ke komentáři

Včera absolovovaná jízda Londýn-Břeclav:momentální poznatek dálnice Německo vs. Česko 0:1

V Česku se jelo tak o 1000% lépe(samozřejmě jen v levém pruhu) než opěvovaném Německu, nějak jsem si nevšiml, kde že to mají ty neomezené dálnice.Já se teda do Němec dostanu tak jednou do roka,ale ty omezení jsou tam vždycky a to docela dost.

záleží který kus jsi jel ;) ale neomezených dálnic je více v "západním" Německu v Porůří, než ve zbytku země. Ale i tam se dají najít úseky; a vždy záleží na denní době, kdy jedeš ;)

Odkaz ke komentáři

No jasny taky asi cim vice vykonu tim vice adidas a mensi spotreba. U diesla mi to bralo taky tak o 0,5 litru vice tam byla manual. Hold tenhle motor z motorky ma s climatranikem vice prace v tehle vedrech. A to mi rikal znamech mechanik ze tyhle novy klimi maji nekolikastupnovy kompresor pracujici na zaklade potreby. U O1 jel bud naplno a nebo ne pri vyple klime. Je pravda ze za nizsich teplot cca do 25 tak velky rozdil nesleduji, max. par deci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...