PANCHO Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ale pěkně otevřené. O co to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 (editace) O policejní dodávku v Praze Ta prolítla následkem nárazu prosklenou zastávkou a sundala dvě ženy.... Editováno: 25. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Jak píše Pancho, RS měla černé sloupky se stropnicema a i kdyby měl celokožené sedačky, tak má světlá RS loga, takže za mě jen RS look Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Není to rs má to jen naraznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak co Clinte uz sis zaplatil predplatne na ten servis SA na 5 let co se ti libi na FB? Bez tak jim to tam ty zaplatis. Nemaji tam ale tzv. Motosmanovo taxu, tak to nechci. Jeste bych usetril za servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Ani nevím co myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Toho 16.března budu dovolenkovat v Praze,tak bych se možná na tu Vaši sebranku do Lán mohl přijet podívat,kucííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Divoká žranice :-) Sanek: ještě termín není určen, podle účasti asi 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Clint,jj,v pohodě,já jen,že kdyby náhodou,tak 16.3. by to bylo ještě +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Dneska jsem potkal protijedoucího nového Superba... v první chvíli jsem myslel že jde o nějakou Audi, když se přiblížil, tak jsem už viděl logo. Ty LED, kam se hrabe Octavie, svítí nádherně, mají šmrnc a Superb vypadá opravdu jako luxusní auto, ta příď budí respekt, byl hodně posazený nízko (nevím jestli skutečně bude až tak nízko, ale slušelo mu to. V hooodně tmavé vínové barvě (možná už skoro ta hnědá), Na zelených značkách. No krása, za mě 1. za design přídě... zbytek jsem neviděl... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Stringo, a kdy se ty dostavíš do Lán? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 clinte zde máš ten odkaz který si uvedl na FB jako že se ti líbí, už ani nevíš co děláš. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 To jsem ještě nečetl, asi nějakej bug Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 No jasný, to dělá facebook, označuje stránky, na kterých už si třeba někdy byl, jako že se ti to líbí, aby tví přátelé čuměli na to co se ti líbí. Už jsem se s tím setkal. Stinná stránka FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Rada pro dnešní den: myslivec tramvaj nesestřelí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Konec 3.6 FSI :( To jednou az se sejdem tak vám reknu legendární historku Editováno: 26. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Nekecej, tedy už si jí neobjednám? zažaluji sportku pro újmu na zdraví, že jsem nevyhrál a nemohl objednat. Jinak Ozi ještě že jsi mi tam nakódoval ten sport režim brzd, jinak by to měl kluk horší. Za mnou jeli totiž 2 naložený kamiony štěrkem asi 2min. Tedy běžel by kluk o 2min. později, dle konzultace se strýcem jakož to autodopravcem a co ty dva za mnou zná, tak by bylo po klukovi scela jistě. Shoda a uznání mé osobě, že mé reakce jsou briskní od vícero lidí. Kam se prý sere Pancho a jeho losí test v Zelenči Editováno: 26. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 No nic moc mel si ještě přidat. Jak tady někdo psal. To bys porazil a temnou silu Luku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Tak KILL of KIDS jménem Rapid chtěl, ale já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Stringo, a kdy se ty dostavíš do Lán? já určitě až konec března v pátek, teď jsem zase na EPRU Rada pro dnešní den: myslivec tramvaj nesestřelí. 20150226_080259.jpg No v Plzni prej údajně v DEPU mají nástěnku a tam si dávají magnetky a kdo má na konci roku nejvíc magnetek, tak dostane od ostatních dárkový koš (ty magnetky jsou sestřelená auta... co je na tom pravda nevím, ale říkal to známej ...což je docela hustý, když člověk stojí na pásu a vidí šalinu a říká si, "ty vole, nechci bejt na nástěnce" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Tak na křížení Evropská a Gymnazijní je to běžné. Záleží na tramvajákovi. Tuhle tam stojím první a dávám přednost tram. Zezadu na mě troubí blb ať jedu, psychycky to nezvládl, objel mě a hop pod tramvaj. Jsem myslel, že se smíchy počůrám. A to mi ještě při míjení ukazoval jak jsem dobrej a inteligentní řidič.[emoji23] [emoji23] [emoji23] 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Pawouk, Ha, ja to rikal, ze to je DPF, bylo to rozpaleny do cervena, praskalo to a ja se bal, aby me to neco neudelalo a nikdo mi neveril, ze pry DPF je az nekde v pulce auta. Johny, Jo taak, stale zamilovan, to mi ostatni uz jsme radi, kdyz z domova vypadnem Petrrr, Kdybys mel 1.9TDi, tak to ma kluk za sebou, zde se ale krasne ukazuje, ze oturbena 1.2 nema dost sily na prejeti prekazdy a zastavi se, cili vyssi kroutak je ti k prdu a proto rikam, staci 1.2 atmo co ma Hyundai, ale zase mi nikdo neveril, praxe to ukazuje. Pancho, Koukal jsi uz na Fb na moji zpravu? A nebo na pm zde na foru? Editováno: 26. Únor 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Johny, Jo taak, stale zamilovan, to mi ostatni uz jsme radi, kdyz z domova vypadnem hele od vcera uz je to vic jak 8,5 roku, ale jde o to, ze my jsme spolu max ctyri dny v tydnu, kdyz to dobre vyjde... Pri dobre konstalaci hvezd se vidime i o vikndech Editováno: 26. Únor 2015, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jj. To znám... Miláčku, uděláme si krásný víkend. Ano lásko, jsi tak úžasný.... Tak ahoj v pondělí... [emoji106] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky