Napalm Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Řekl bych, že ten článek je účelový, stejně jako plno jiných i zde zmiňovaných recenzí. Jinak mě to furt připadá,že mnoho lidí si myslí,že Hyundai je nějaká firmička, která vznikla někdy předloni.Ne, Hyundai je gigant existující již desítky let a působící v mnoha odvětvích. Ano, firma Hyundai se zabývá výrobou lodí..., pořádná auta začali dělat od 1998 (kdy je koupila KIA),... ŠA byla založena v roce 1895, to podle mě stačí... ať neodbočujeme od tématu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Kia Motors Corporation je automobilová značka, která byla založena v roce 1944. Je členem skupiny Hyundai-Kia Automotive Group a její cíl je být jedním z největších výrobců automobilů na světě. Hyundai koupil společnost v roce 1998. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ano, firma Hyundai se zabývá výrobou lodí..., pořádná auta začali dělat od 1998 (kdy je koupila KIA),... ŠA byla založena v roce 1895, to podle mě stačí... ať neodbočujeme od tématu Otázka, je odkdy dělá pořádná auta (Octavia I) ŠA... To datum je dost podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 (editace) asi tak pawouku "pořádná auta" , už se nedivím že firmy píšou do svých prezentací že fungují x let, dyť na tom zas tak nesejde... myslím že škodovka si prošla minulým režimem, "novým" a odkoupením VAGU... Editováno: 2. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Já myslím, že bychom měli porovnávat porovnatelné a nesrovnávat škodovku s mizernejma korejcema. Zkusme tedy raději porovnávat škodovku s VW a Seatem. O jakém zdařilém designu u Hnůjdaje je tu řeč? O žádném nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 K cemu by bylo porovnavat Skodovku s naprosto totoznymi auty akorat sestavenymi v jine fabrice a s jinak vytvarovanymi plechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Uplně totožné nejsou, VW je vždycky o krok vpřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Když jsem v roce 1999 kupoval O1 tak cílová konkurence dle Škody bylo Volvo. Bohužel v dnešní době je referenční konkurence tam kde se Škodě před 15 lety ani nezdálo. Bude to ale tím že konkurence tenkrát téměř neznámá je dnes dravý tygr s neomezenýma možnostma růstu a rozvoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 tady jsou to zase samé zvratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Proč myslíš, vždyť jsou to pádné argumenty. Třeba počet těch bodů pro rozložené Hyundai versus ostatní konkurence a i od Koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No mam pocit že posledni dobou jde spiš škodovka co se tyče kvality o krok vzad.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Chlapi, jezdil jsem ted 2 roky VW Passatem (kupoval jsem nový v roce 2012), pak jsme do firmy koupili v roce 2013 novýho Superba a ted mam novou OIII. A musím říct, že Passat je jízdními vlastnostmi a "feelingem" prostě nejlepší. O třídu výš. Bohužel když vezmu v potaz kvalitu zpracování, tak z těchto tří aut na tom byl nejhůř. Začalo to tím, že jsem tam měl z výroby špatný ovladač světel, pak jsem pul roku reklamoval pazvuk z volantu a nejbrutálnější byl vrzající interier - plasty na přístrojové desce. S tím se pere každý Passat (pokud to neni Highline a nemá dekor z hliníkem). V Superbu i Oktavii toto nezažívám - i když u Superba je zas oříškem elektrická sedačka, která taky permamentně zlobí. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: molczik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Soused má Passata 3 roky a říká to samé, samé problémy a závady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Za mě můžu říct, že co se týká motoru a jízdních vlastností tak OIII je super ( dle mě nemá chybu ), co se týče vzhledu a ergonomie opět super ( myslím jak interiér tak exteriér ), co se týče kvality zpracování ???? ( občas nesedící a nelícující díly karoserie - na různých místech různé vůle - mezery, černé nelícující plasty u zadních světel po otevření kufru u liftback, nedotažená izolace kabelů v motorovém prostoru, a spousta jiných drobností,... ) Jinak za sebe převažuje spokojenost pokud člověk není puntičkář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) jééééé... někomu spotřební výrobek bez problému funguje, někdo s ním má neustálé problémy tak to prostě je.. a je jedno jestli to BMW nebo mbéčko či Francouz... co ti zlobí u S2 se sedákem? Editováno: 7. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Neustále se sama přeřizuje a pak se v ní dokonce udělaly nějaké vůle, že se celá třásla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Soused má Passata 3 roky a říká to samé, samé problémy a závady... No vidíš a já mám ve svém okolí 3 Passaty a všechny úplně v pohodě. Je to prostě kus od kusu stejně jako slepice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 To je kus od kusu. Někdo nemá problém, jiný z nich nevybředne. To jen svědčí o nevyrovnané kvalitě výrobků koncernu VW (a nejen jich). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 ad Passat: Mě tam nejvíc štvalo to vrzání plastů (ta imitace hliníku), jinak s autem velká spokojenost. Až na drobnosti teda, které u VW vyřešili (což se divim). Ale nikdy mě to nikde nenechalo nebo tak. A jízdní vlastnosti toho auta, to je pohádka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No pohádka, jel jsem s ním v myslivci, 125KW DSG a moc to nejelo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Tak on ten 125kw naftak proste moc nejede. To je standardni vlastnost toho motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 No pohádka, jel jsem s ním v myslivci, 125KW DSG a moc to nejelo.... Jízdní vlastnosti nemyslím jen výkon. Já měl dokonce 103 kW verzi, takže taky žádný letadlo. Ale v rychlosti 180 km/h jsem si připadal jak doma v obýváku, zatáčky se daly projíždět ve vysoké rychlosti a auto drželo stopu jak přibitý a o nerovnostech na našich slavných silnicích jsem téměř nevěděl. Oproti Oktávii je to v tomto ohledu Passat koráb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Já s ním jel jen chvíli a vůbec mě to nenadchlo....možná, že kdybych ho měl jako služebák a zvykl si, případně využil jeho vlastností, asi jo....špatnej nebude, líbí se mi. Nicméně jak jsem psal, slyšel jsem už dost o jeho problémech. Motor nevím, asi benzín, jestli ho krmí i 2,0 TSI....ted nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramerka Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 podle mě nemůže být nic lepšího než III vid tady na blogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 No nechválil bych dne před večerem, dostal jsem info že současný motory jsou navrhnutý na životnost 220 Tkm a třeba zde: http://forum.skodahome.cz/topic/84877-zlomen%C3%A1-ojnica-19-tdi-pd-77-kw/ se dá potvrdit tato informace kde je vidět kam to spěje s kvalitou. A to nemluvě o starší 1,2 TSI o které jsem dostal další hororové info. Takže video je jedna věc a budoucnost druhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.