Dixik2 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Opel Astra facelift: https://int-media.opel.com/en/19-cent-lower-co2-most-efficient-astra-ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 25. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 Zdravím, momentálně mě asi nejvíce zaujaly ceny Hyundai i30 kombi Style s pěkným motorem 1.4 T-GDI - prakticky výbava Style úplně stačí na běžný život, samozřejmě jde dokoupit další pakety. Ale cena 449 900Kč s DPH je za mě parádní, co za to dostanu. Motorizaci 1.4 T-GDI jsem si vyzkoušel, nemá takový zátah jako 1.4 TSI (1.5 TSI jsem ještě neřídil), ale je kultivovanější, zátah je prostě lineární, což rodina spíše ocení :-) Srovnát s 1.0 TSI to ani nebudu, to snad každý pochopí :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 OIII v edici Tour stojí s 1.5 TSI 468 900 za LB, sleva se dá 7% A rodiny bude asi hlavně zajímat na motoru spotřeba a náklady na servis: 1.4 T-GDI: https://www.spritmonitor.de/en/overview/19-Hyundai/1195-i30cw.html?fueltype=2&power_s=103&power_e=103 1.5 TSI: https://www.spritmonitor.de/en/overview/45-Skoda/399-Octavia.html?fueltype=2&power_s=110&power_e=110&exactmodel=1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 V 25. 7. 2019 na 11:42, bobanHTP napsal: Zdravím, momentálně mě asi nejvíce zaujaly ceny Hyundai i30 kombi Style s pěkným motorem 1.4 T-GDI - prakticky výbava Style úplně stačí na běžný život, samozřejmě jde dokoupit další pakety. Ale cena 449 900Kč s DPH je za mě parádní, co za to dostanu. Motorizaci 1.4 T-GDI jsem si vyzkoušel, nemá takový zátah jako 1.4 TSI (1.5 TSI jsem ještě neřídil), ale je kultivovanější, zátah je prostě lineární, což rodina spíše ocení :-) Srovnát s 1.0 TSI to ani nebudu, to snad každý pochopí :-) :-) Nedostanete FULL LED světlomety, což je dost podstatná nevýhoda. S nimi je i30 o nějakých 50tis. dražší. Nemluvě o tom, že se jedná o znatelně menší auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Zdravím, je to tak, ale pohled obyčejné rodiny, co kupuje vůz i na 10 let je jiný, full LED po záruce vyjde rodinu na 15 000kč KUS, což je dost i na pražáka :-) Jinak kufry jsou stejné skoro a dozadu si v i30 sednu pohodlně za sebe. Však jen info do sekce o konkurenci. Každý si najde ten svůj vůz :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Co je to obyčejná rodina? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Auto skoro za půl milionu asi zrovna pro běžnou rodinu moc nebude a to i bez LED světel. Dobře je to vidět na našich silnicích, s čím vším se jezdí. Pokud někdo nemá na údržbu, tak ať si auto (jakékoliv) nekupuje. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Před hodinou, bojler napsal: Co je to obyčejná rodina? Prostě tradiční heterosexuální pár s jedním a více dětma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Tak to si musím dát pozor, abych nezačal být při přechodu na auto s LEDkama teplej :-) Teď vážně, lidi s velmi omezeným rozpočtem nekupují nová auta, maximálně Daciu nebo něco zánovního. A u zbytku lidí se "normalita" dost zásadně liší. Ostatně to jde vidět i na tomhle serveru. Takže jestli je pro "normální" rodinu důležité mít LED světla nebo ne, to bych si netroufal soudit. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 (editace) před 8 hodinami, bobanHTP napsal: Zdravím, je to tak, ale pohled obyčejné rodiny, co kupuje vůz i na 10 let je jiný, full LED po záruce vyjde rodinu na 15 000kč KUS, což je dost i na pražáka :-) Jinak kufry jsou stejné skoro a dozadu si v i30 sednu pohodlně za sebe. Však jen info do sekce o konkurenci. Každý si najde ten svůj vůz :-) Tak to jste si zcela jistě zjistil také další ceny náhradních dílů. Některé mohou být v případě Hyundai i několikanásobně dražší. Vysloveně vtipný byl takový DPF filtr, který ještě nedávno prodávali řádově za 80-100k, zatím co u Škody šel sehnat za 12k. Editováno: 29. Červenec 2019, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 a u PSA už ve 2011 nový za 18 taců ... tam se naoplátku majitelé VW koncernu mohli potrhat smíchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 1. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2019 Myslím že PSA tam malo nejakú jednoduchšiu formu DPF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Něco z tradiční rubriky Bazar ve SM: VW Golf VII.pdf 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ertezet Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 leon, golf,A3..no ja ked som sa rozhodoval o octavke, takjej konkurenciou vobec nebola uvaha tychto aut. Mne pride octavia, najkrajsia, najpraktickejsia atd. Hovorim ale za seba a moje naroky ci pocity. Ja som este uvazoval nad rapidom, superbom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 VW Golf VII - bazar III.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.