Červenec 1, 201411 r Řekl bych, že ten článek je účelový, stejně jako plno jiných i zde zmiňovaných recenzí. Jinak mě to furt připadá,že mnoho lidí si myslí,že Hyundai je nějaká firmička, která vznikla někdy předloni.Ne, Hyundai je gigant existující již desítky let a působící v mnoha odvětvích. Ano, firma Hyundai se zabývá výrobou lodí..., pořádná auta začali dělat od 1998 (kdy je koupila KIA),... ŠA byla založena v roce 1895, to podle mě stačí... ať neodbočujeme od tématu
Červenec 2, 201411 r Kia Motors Corporation je automobilová značka, která byla založena v roce 1944. Je členem skupiny Hyundai-Kia Automotive Group a její cíl je být jedním z největších výrobců automobilů na světě. Hyundai koupil společnost v roce 1998.
Červenec 2, 201411 r Autor Ano, firma Hyundai se zabývá výrobou lodí..., pořádná auta začali dělat od 1998 (kdy je koupila KIA),... ŠA byla založena v roce 1895, to podle mě stačí... ať neodbočujeme od tématu Otázka, je odkdy dělá pořádná auta (Octavia I) ŠA... To datum je dost podobné.
Červenec 2, 201411 r asi tak pawouku "pořádná auta" , už se nedivím že firmy píšou do svých prezentací že fungují x let, dyť na tom zas tak nesejde... myslím že škodovka si prošla minulým režimem, "novým" a odkoupením VAGU... Upraveno Červenec 2, 201411 r od kokta7
Červenec 2, 201411 r Já myslím, že bychom měli porovnávat porovnatelné a nesrovnávat škodovku s mizernejma korejcema. Zkusme tedy raději porovnávat škodovku s VW a Seatem. O jakém zdařilém designu u Hnůjdaje je tu řeč? O žádném nevím....
Červenec 2, 201411 r K cemu by bylo porovnavat Skodovku s naprosto totoznymi auty akorat sestavenymi v jine fabrice a s jinak vytvarovanymi plechy?
Červenec 2, 201411 r Když jsem v roce 1999 kupoval O1 tak cílová konkurence dle Škody bylo Volvo. Bohužel v dnešní době je referenční konkurence tam kde se Škodě před 15 lety ani nezdálo. Bude to ale tím že konkurence tenkrát téměř neznámá je dnes dravý tygr s neomezenýma možnostma růstu a rozvoje.
Červenec 2, 201411 r Proč myslíš, vždyť jsou to pádné argumenty. Třeba počet těch bodů pro rozložené Hyundai versus ostatní konkurence a i od Koncernu.
Červenec 2, 201411 r No mam pocit že posledni dobou jde spiš škodovka co se tyče kvality o krok vzad....
Červenec 7, 201411 r Chlapi, jezdil jsem ted 2 roky VW Passatem (kupoval jsem nový v roce 2012), pak jsme do firmy koupili v roce 2013 novýho Superba a ted mam novou OIII. A musím říct, že Passat je jízdními vlastnostmi a "feelingem" prostě nejlepší. O třídu výš. Bohužel když vezmu v potaz kvalitu zpracování, tak z těchto tří aut na tom byl nejhůř. Začalo to tím, že jsem tam měl z výroby špatný ovladač světel, pak jsem pul roku reklamoval pazvuk z volantu a nejbrutálnější byl vrzající interier - plasty na přístrojové desce. S tím se pere každý Passat (pokud to neni Highline a nemá dekor z hliníkem). V Superbu i Oktavii toto nezažívám - i když u Superba je zas oříškem elektrická sedačka, která taky permamentně zlobí. Upraveno Červenec 7, 201411 r od molczik
Červenec 7, 201411 r Za mě můžu říct, že co se týká motoru a jízdních vlastností tak OIII je super ( dle mě nemá chybu ), co se týče vzhledu a ergonomie opět super ( myslím jak interiér tak exteriér ), co se týče kvality zpracování ???? ( občas nesedící a nelícující díly karoserie - na různých místech různé vůle - mezery, černé nelícující plasty u zadních světel po otevření kufru u liftback, nedotažená izolace kabelů v motorovém prostoru, a spousta jiných drobností,... ) Jinak za sebe převažuje spokojenost pokud člověk není puntičkář.
Červenec 7, 201411 r jééééé... někomu spotřební výrobek bez problému funguje, někdo s ním má neustálé problémy tak to prostě je.. a je jedno jestli to BMW nebo mbéčko či Francouz... co ti zlobí u S2 se sedákem? Upraveno Červenec 7, 201411 r od kokta7
Červenec 7, 201411 r Neustále se sama přeřizuje a pak se v ní dokonce udělaly nějaké vůle, že se celá třásla.
Červenec 7, 201411 r Soused má Passata 3 roky a říká to samé, samé problémy a závady... No vidíš a já mám ve svém okolí 3 Passaty a všechny úplně v pohodě. Je to prostě kus od kusu stejně jako slepice.
Červenec 7, 201411 r Autor To je kus od kusu. Někdo nemá problém, jiný z nich nevybředne. To jen svědčí o nevyrovnané kvalitě výrobků koncernu VW (a nejen jich).
Červenec 7, 201411 r ad Passat: Mě tam nejvíc štvalo to vrzání plastů (ta imitace hliníku), jinak s autem velká spokojenost. Až na drobnosti teda, které u VW vyřešili (což se divim). Ale nikdy mě to nikde nenechalo nebo tak. A jízdní vlastnosti toho auta, to je pohádka.
Červenec 8, 201411 r Tak on ten 125kw naftak proste moc nejede. To je standardni vlastnost toho motoru.
Červenec 8, 201411 r No pohádka, jel jsem s ním v myslivci, 125KW DSG a moc to nejelo.... Jízdní vlastnosti nemyslím jen výkon. Já měl dokonce 103 kW verzi, takže taky žádný letadlo. Ale v rychlosti 180 km/h jsem si připadal jak doma v obýváku, zatáčky se daly projíždět ve vysoké rychlosti a auto drželo stopu jak přibitý a o nerovnostech na našich slavných silnicích jsem téměř nevěděl. Oproti Oktávii je to v tomto ohledu Passat koráb.
Červenec 8, 201411 r Já s ním jel jen chvíli a vůbec mě to nenadchlo....možná, že kdybych ho měl jako služebák a zvykl si, případně využil jeho vlastností, asi jo....špatnej nebude, líbí se mi. Nicméně jak jsem psal, slyšel jsem už dost o jeho problémech. Motor nevím, asi benzín, jestli ho krmí i 2,0 TSI....ted nevím.
Červenec 11, 201411 r No nechválil bych dne před večerem, dostal jsem info že současný motory jsou navrhnutý na životnost 220 Tkm a třeba zde: http://forum.skodahome.cz/topic/84877-zlomen%C3%A1-ojnica-19-tdi-pd-77-kw/ se dá potvrdit tato informace kde je vidět kam to spěje s kvalitou. A to nemluvě o starší 1,2 TSI o které jsem dostal další hororové info. Takže video je jedna věc a budoucnost druhá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.