ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Přidávám fotku té LED do popelníku, pár lidí se mě už ptalo jak to je udělané, takže u příležitosti výroby pro Pawliska jsem to vyfotil Kdyby měl někdo zájem, není problém udělat Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Mam to podobne, ale LED s jeste sirsim svetelnym kuzelem (ale to uz asi neni zadny rozdil). Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: LucasCZE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 A co říkáte do parkovaček dát LED od Osramu? Vím že to je drahota dát za 2 LED 280,- ale zase třeba něco vydrží a taky bych nerad aby se to rozpadlo ve světle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Houbec tomu rozumím Chci jen do kufru, co něco takovýho http://www.stualarm.cz/produkt/952013cb-led-zarovka-12v-t10-bila-27led/4014smd/ máte s tím prosím zkušenosti? Děkuji. Editováno: 29. leden 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 To urcite do kufru nedavej. Potrebujes LED, ktera sviti jen na jednu stranu. Takze neco takoveho. Sam mam presne tyto uz cca 1,5 roku a neni s nima zadny problem. Cena je nekde jine (cena je za par, u tech tvojich za kus), postovne se neplati. Jedina nevyhoda je doruceni za cca 2 - 3 tydny. http://www.dx.com/p/t10-0-6w-60-70lm-4-led-5050-smd-led-car-turning-signal-light-bulbs-12v-pair-58437#.VMo7t_6G-fY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Díky za odkaz. To s tím svícením na jednu stranu mě napadlo ale žárovka taky svítí do všech stran. Koukal sem že se u nás dá koupit celá lampička ale to se mi zdá hodně zbytečný když stačí vyměnit jen žárovku za ledku. Se zakoupením ze zahraničí nemám problém ale radši podporuju evropskej trh, než asii. Tímhle tempem za chvíli budem dělat za pár šupů my pro ně Pokud ale u nás prodávají jen made in china tak je to buřt Jde mi hlavně o to aby to víc svítilo než ta klasická žárovka a nehlásilo to chybu. Od podzima do jara jezdívám na kuželky a když má v kufru věci 4-5 lidí tak je v tom galymatiáš při těch bludičkách a leckdy někdo veme jiný věci při vystoupení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Chybu to nehlasi a sviti to podle me pekne. Neni to nejaka extra zare, ale urcite to sviti vic nez originalni zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) @sulda: Do kufru jedine toto: http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Canbus-Car-Light-LED-8SMD-Car-Dome-Light-Canbus-5050-8-SMD-8-led-NO/1845044657.html S vyhadzovanim chyby to nema nic spolocne a na EU trh sa vyser, su to zlodeji Ale ked silou mocou chces podporit domacich, tak toto: http://stualarm.cz/produkt/95vwt10-8-led-zarovka-12v-s-patici-t10-do-vozu-audi-vw/ ...cenovy rozdiel ako svina @Bullets: Ak tie LEDky nie su canbus, tak za prve, budu hadzat chybu a za druhe budu presvecovat, zial.... Editováno: 29. leden 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Do kufru jedině toto: mám už 6 let a naprostá spokojenost http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-ii-04-11-mega-power-led-osvetleni-zavazadloveho-prostoru.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) Kyselinka>> Díky. Ta cena u těch EU (pokud to jsou EU) není až tak závratná ale ta Čína vypadá líp Máš s nima zkušenost? To vypadá že to bude svítit sakra líp než žárovka. Jak se u nich platí prosím tě, Pay Pal? Až se dostanu ke svýmu PC tak na to kouknu a objednám Stringo>> Na co celý lampičky, stačí jen ty ledky a litr je už dost. Ne že bych byl škrt ale to už je drobet předražený. Editováno: 29. leden 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Ono je to všechno Čína, jen to u nás přeprodávají. Výhoda je, že to máš (většinou) do týdne od objednání doma, nebo že to koupíš okamžitě v obchodě, z té Číny to trvá od zaplacení zhruba 3 týdny... Záleží jak na to moc spěcháš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) @sulda: ano, svieti to o dost lepsie ako klasicka mrnava W5W, uz nejaky ten patek ich mam v kufri Mal som doma 12ks a vsetky som popredaval. Ako pise stringo, dodacia lehota je cca 3 tyzdne a na aliexpress sa plati kartou, paypal nepotrebujes. No osobne by som aj do kufru natrepal nejake silne cree, len sa zatial nerobia take, co svietia len do jednej strany...skoda Editováno: 29. leden 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) To vypadá dobře na tý fotce Takže vám všem děkuji a jdu hned objednat ty ledky z Číny, ty 3tejdny pro mě nejsou podstatný a platba kartou o to jednodušší, i když už sem si z apps v telefonu Safe vytáhl heslo na PayPal Ještě jednou díky a za 3týdny se ozvu, to ale neslibuju, stárne mi hlava btw a samozřejmě to vezmu přes kopírák abych měl dvě do foroty Editováno: 29. leden 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) na sve O3 mam veske LED z tuning-in.cz (strop predek+zadek, dvere cervene, kufr, nohy komplet, zrtcatka, SPZ) a mohu jedine doporucit vyhoda je modul za modul. vycvaknes, nacvaknes = hotovo. myslim, ze je to "kopacek" Editováno: 29. leden 2015, autor: Paradox.f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 stringo: trosku OT, ale co predni senzory na Tvem pokladu? jinak chvalim, je moc pekna taky mam podobnou doma, mas ji vyvonenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Kyselinka: Oni to právě nikde nepíšou jestli jsou CANBUS nebo ne. Ale jelikož nepřisvětlují v interiéru co vím od recenzentů tak předpokládám že CANBUS jsou. Do předních světel jsem chtěl nějaké LED které nebudou tolik nápadné jako většina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Podle me je lepsi do parkovacek koupit nejake obycejne zarovky s velmi bilym svetlem. Cenove te to vyjde stejne a urcite nebudes muset resit zadne problemy. Jedina nevyhoda je zivotnost, ale prakticky je to jedno, protoze LEDky v parkovackach odchazi vetsinou dost rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Ja mam v parkovackach tieto: http://www.ebay.com/itm/1pc-Cree-15W-T10-W5W-Bright-Car-CANBUS-Error-Free-Interior-LED-Light-Lamp-Bulb-/301431897935 ...uz druhy rok a nemam problem, ani chybu mi nevyhadzovali. Svietia sice silnejsie, ale za to vydrzia. http://forum.skodahome.cz/topic/124846-octavia-ii-vs-led-žárovky/?p=1873148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Za mě do světel LED ne. Na STK to musíš vyndat, jinak KO, PČR tohle hodně řeší, takže možnost dostat pokutu a navíc je to až moc bílé světlo, i xenon to přesvicuje. Já nakonec po mnoha pokusech od LED v parkovačkach upustil a koupil toto: http://autozarovky.heureka.cz/osram-12v-w5w-w2_1x9_5d-5w-cool-blue/ naprostá spokojenost, po roce stále stejná barva, navíc na 80% svítí stejným odstínem jako xenon (originál ze Škodovky, myslím že tam dávají 4700k a tahle žárovka má 4200k), navíc nemusím řešit případné šťourání PČR nebo STK, takže za mě opravdu mohu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) Tento rok, po lete pojdem na prvu STK, tak dam vediet. Som zvedavy ako sa im budu pacit tie zadne LED svetla, led v cuvackach, blinkroch a dennom svieteni Editováno: 30. leden 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 kdyby jeste nekdo objednaval ty do toho kufru tak bych vzal 2pary kdyby to slo a ze by me to pak poslal postou,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Tento rok, po lete pojdem na prvu STK, tak dam vediet. Som zvedavy ako sa im budu pacit tie zadne LED svetla, led v cuvackach, blinkroch a dennom svieteni Tak zadní lampy jsou homologované ne?, Interní osvětlení nepodléhá kontrolám a přední světla to bude otázka jestli si toho všimne kdyby jeste nekdo objednaval ty do toho kufru tak bych vzal 2pary kdyby to slo a ze by me to pak poslal postou,dik Ty se bojíš, že to nezvládneš objednat? Tady už to všichni máme, objednej si to a za pár dní (týdnů) to máš doma a můžeš si vzít hned i komplet LED do introše, jestli to nemáš ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 ja mam vse v led i ten kufr ale je to malo,nebojim protoze nepouzivam-nemam platebni kartu jsem vesan,asi reknu segre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 (editace) @stringo: ano, je to ten typ, co ma E4, len ci to vedia aj na STK....si ich budu zrejme obzerat. Este uvidim, ci pojdem po znamosti, alebo nie... no prvy krat som chcel ist normalnou cestou Editováno: 30. leden 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.