suri. Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 jemné vibrácie pri cca 140tke sú zrejme spôsobené výmenou hliníkovej nápravnice za plechovú /tá proste neabsorbuje všetko tak dobre ako AL nápravnica / ... ale mám pocit že polka tejto témy je spôsobená celkovým opotrebením alebo KO klbmi a rieši sa to nesprávnym smerom , taký častý problém to zase nie je , tých áut jazdí mraky a že by sa niekto nejak často sťažoval som nepočul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Ono je to tak, že kdo ma problém, hledá na internetu moudra, pak najde toto vlakno na fóru. Napíše sem a potom to vypadá, že 3/4 s2 mlátí a vibrují, ale ve skutečnosti kdo problém nemá tak nic nehledá a nikam nenapíše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 To máte pravdu, dokým je majitel spokojný a auto funguje tak neni dôvod hladať po nete a prispievať po forách.... Akonáhle je problém tak je toho plný internet.... Jemné vybrácie by som nejak neriešil, ale pri pridaní plynu okolo 140km/h sa volant rozochveje docela dosť, čo mi nepríde ako normálny jav... Tak isto ako kĺby KO po 80 000km.... Pojazdím a uvidím.... či sa niečo pokašle skôr ako nastane servis..... potom budem riešiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Tak jsem nasadil jiná kola a ani ťuk. Do 180 bez zavibrování volantu, nic jsem necítil, víc jsem nejel. Vidím to na disky, nevěřím jim. Jeden mi už rovnali, gumy jsou nový, vychází mi to zatím na ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Ko vnútorný klb , hlavne tripoid pri DSG býva často KO aj pri menej km , dosť často absolutne bez tuku už z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) U tebe? Nebo na co reaguješ? Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: AR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Suri je servisman, ktery nema problem se podelit o sve zkusenosti. Pokud tady nekomu na foru verit, tak jemu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 AR1 - nie všeobecne , pár vnútorných tripoidných klbov sa vymenilo , skoro vždy boli prakticky bez tuku už od výroby ... A boli to autá často aj okolo 30tkm ... Proste treba vedieť rozlíšiť vibrácie od kolies / nábojov /brzd a podobne a trasenie poloosi , agregátu a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Přesně jak už sem psal noví pravý vnitřní kloub, vyměnily a od té doby zatím mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Tak moje mlácení je zpět a přikláním se také ke kloubu. Začíná to na 85 km/h (asi irelevantní) a je to jen když je kolo v záběru pod plynem. stačí sundat nohu z plynu a přestane to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Takže môj problém z vibráciami pod plynom sa začal stupňovať.... Už to vibruje a dosť to cítiť vo volante aj nad 120km/h. Takže som objednaný do servisu tak sa necháme prekvapiť čo to je. Ale ozaj môj typ je na kĺb, lebo v zákrute pod plynom sa vibrácie stratia. Kedže v servise majú dosť plno po sviatkoch tak to bude musieť ešte týždeň vydržať, tak potom dám vedieť ako som dopadol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Já měl dnes cestu po dálnici a ani ťuk, do 170 km/h! Už mě z toho jebne. Jak to mám dát do servisu, když to nic nedělá? Zítra se tam stavím a uvidím. Ještě mě napadá, taková blbost, mlátit mě to začne na Hradecký dálnici. Ale mlátí to i když z ní sjedu. A druhý den nic. Asi nebudu jezdit do Hradce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Tak to je docela zajímavé,že by se tam něco rozvibrovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Tak v pondělí nástup znovu na servis, půjdou po těch kloubech. Že to vibruje jen někdy se jim až tak divný nezdálo. Dám zase vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASARAD Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 (editace) Mám zkušenost že vibrování způsobují stabilizátory přední nápravy. Po výměně ani ťuk. Editováno: 12. leden 2016, autor: MASARAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 To mě prohlídli v servisu před vánoci, dle nich vše naprosto v pořádku bez vůlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Hm, právě proto pořád přemýšlím, jestli má cenu to reklamovat a jestli nějaká šance na úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 hmm, jenže to je in the middle of nowhere.... Jezdit furt jak pako do servisu (jedno kterýho) a dohadovat se s nima právě o tom, že nic nenašli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Je to tak, ale třeba tento týden bez jediné rány. Asi to pojedu projet na Hradec a natočím to na mobil, ono s zase blbě hledá závada která se neprojevuje.. Občas mě volat velmi jemně zavibruje a to bych asi ani neřešil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Mně to jemně vibruje, když jedu do kopce, jinak tak akorát podle toho, jak jsou ty kola oskákaný ze zadní nápravy (nové pneu to nedělají), a jak moc jsou vyvážené. Taky záleží, jestli jedu sám, nebo mám spolujezdce a jak moc to do toho kopce pálím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Já mám tohle zkontrolovaný, gumy letos na zimu nový, 2x vyvážený, náprava OK (snad), mě fakt zbývají ty klouby. Jak jsem psal dříve, nevěřím kolům ale ty to teď nedělají. Resp. kdyby to někdy pod tím plynem nebouchalo, tak za ty občasné vibrace viním kola, ale to co mi to občas dělá, to je moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Tak autí na dílně a našli na levé poloose rozsypaný kloub. Trochu se bojím, protože klepala pravá strana ale ta je, znova to kontrolovali, v pořádku. (snad všichni víme co je vpravo/vlevo). A že jedině kloub od škodovky za sedmičku. To jsem odmítl že chci tento: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3c0498103fx-kloub-poloosy-vnitrni-oe-23453.html tak nad tím teď dumají. Jen mám obavy jestli to fakt dělal ten levej kloub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 to je tripoidný klb nie ? aspoň čo si viem číslo z hlavy priradiť , tieto celkom odchádzali , hlavne na nedostatok maziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Jj, v servise tomu říkají vnitřní kloub na poloose, ale je to tripoid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawe Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) AR1: Budeš měnit jen jeden kloub, nebo oba? Většinou chtějí v servise měnit oba..Mám podobné problémy a až bude čas,tak asi pujdou oba.. Editováno: 19. leden 2016, autor: pawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.