Publikováno Srpen 3, 201312 r V servisu mi měnili vnitřni klouby na poloosách, že prý měl každy už dost vůli. Ale ja žadný problem nepocitoval. Ale 2 dny po výměně mi v podvozku při pomale jízde při změně směru jizdy pokaždy něco klepne kov na kov. a ted jsem se dival a když vemu za pravou poloosu sem a tam (od vnitřního kloubu k vnějšímu) tak je tam vůle asi 2-4mm a vydava to kovový klepání co slyším v aute. Dělá to až po tom co auto bylo v servisu. Ma tam byt nejaka vůle nebo ne?? Abych měl při reklamaci nějaký agrumenty a nedelali zase vola ze mě. Dřív nic neklepalo až po tom co měnili ty klouby. Předem moc děkuji za odpovědi
Srpen 4, 201312 r najprv malý dotaz...máš OII,alebo SII?? ..lebo mi nesedí tvoje auto a sekcia určite tam bež naspäť..tvojím argumentom už je len to,že tam máš "zvuk",ktorý ti začal po tej výmene...nech idú s tebou na skúšobnú jazdu...možno bude len slabo dotiahnutá poloos
Srpen 4, 201312 r Autor Mám SII, ale vse je stejne jak u OII. Sem chodi vic lidi, proto pisu sem. Jestli to tu nesmí bejt tak se omlouvám Upraveno Srpen 19, 201312 r od Pawouk Přesunu to do SII,přece jenom je potřeba udržet zde nějaký řád. Jak vidíš,našel si tě fachman z oboru a ten už to nepustí. :-)
Srpen 9, 201312 r Autor Tak prý jě vše ok..Tak asi to budou dělat čepy řízení, jinak nevím. Divný je, že to začlo dělat 2 dny po výměně vnitřních kloubů za 11000kč pry měl každý vůli, ale je nevnimam žadnou změnu tak jsem vyhodil 11tis + mi dam něco klepe při zatáčení. fakt super
Srpen 19, 201312 r Autor Tak jsem zjistil akorat, že na spojovací tyčce stabilizatoru je uvolnena manžeta spodniho cepu na ni. Ale jsou tam jen 3 mesice to nechapu, že to nevydrželo. Ais se tam bude dostavat necistota. Ale spatna spojovaci tyc se neprojevuje při zataceni ne?
Srpen 19, 201312 r ak myslíš toto http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0411315k-spojovaci-tyc-stabilizatoru.html ,tak môže kľudne klepať aj pri prejazde nerovnosti v rovnom smere
Srpen 19, 201312 r Autor Ano toto. Prave při jizde rovne to neklepe je při zatočení Upraveno Srpen 19, 201312 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Srpen 20, 201312 r Tak "toto" (stabilizátor) podľa toho ,ako popisuješ problém to nebude.Zrejme všetko nasvedčuje na problém s homokin.kĺbom
Říjen 8, 201311 r Ahoj Já mám podobnou zkušenost, mám vyměněné obě poloosy a při rozjezdu nebo zpátečce mi to teď ťukne jednou, takový kovový zvuk. Zmizelo ti to ? Nebo to dělá pořád stejně ?
Leden 7, 201411 r Autor Tak problem porad přetrvava jediny co jinej mechanik zjistil je , že je fakt axialni vule v poloose. Nevim tedy jestli poloosa pro DSG ma bejt bez vule nebo je to normalni. Poloosa je jinak urcite dotažena v naboji kola spravne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.