pava Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 dettektorr: tento SW by měl být nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Dekuju moc. Je divny ze mi to ten update portal nenabizi.Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Není, pro tento typ je poslední verze software 0490. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Nesetkal jste se nekdo s tim, ze bolero si pri prehravani mp3 z sd karty nepamatuje pozicic, kde byl vypnut? po zapnuti se mi sice hodi na mp3, ktere se prehravalo, ale na jeho zacatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Zkus znova zformatovat SD kartu. Resilo se to tu nekde. Po preformatovani vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Zajímavý bugfix :))) ok.. vyzkousim .. diky. Nicmene, nutno dodat.. kdo vi co za tim je, protože mam pocit, ze na jinych souborech to fungovalo korektne a navazovalo se to tak, jak mělo .) takze .. proc ne... na divnou chybu, divný bugfix .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Ja tenhle problem mel v druhem aute, preformatoval jsem to znovu na FAT32 a pomohlo to.. tak snad to zabere i u Tebe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Fakt to pimohlo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Tak nepomohlo... na nekterych souborech to jse, na nekterych ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Ahoj, pokud uz se to tu objeviło, predem se omlouvam. Dnes se mi stalo (3x), ze se mi pri jizde vyplo autoradio a po asi minute, dvou se radio jakoby zresetovało a zaplo. Nekdy mi bluetooth nenasel telefon a pak se po vypnuti a zapnuti motoru radio zase vzpamatovalo. Kdyz se radio vyplo, tak vzdy tlacitka okolo displeje svitila. Pak se zase proste zaplo a jako by se nic nedelo. Ma nekdo podobnou zkusenost? Predem diky za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Kolega mal kedysi nejaký takýto problém a riešil to reklamáciou a následnou výmenou infotainmentu v záruke. Musel to natočiť ako dôkazový materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 To natocenie video, mozem potvrdit. V januari mi zacalo radio blbnut. Prepinalo sa same, nereagovalo na dotyk. Po odoslani videa do SA, mi vymenili panel radia. Ale teraz opat prisla zima a nastal rovnaky problem. Opat som nahral video a v servise video poslali do SA. Ale teraz uz SA natahuje cas. Najskor mi prehrali SW a dnes si opat stahovali nejake logy. Auto je uz mimo garancie, ale na toto by sa zaruka vraj este mala vztahovat, takze som zvedavy. Takze urcite vzdy nahravaj video. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Asi to je vazne tou zimou, nyni to, zatim, funguje jak ma. Akorat se mi objevil novy problem se svetlama, ale to je uz na jinou sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Jen jeste nakonec finale k memu problemu (po nastartovani prehravani mp3 obcas (ne vzdy) zaclo na zacatku souboru, misto tobo aby zaclo tam, kde se pred tim radio vyplo. preformatovani karty na exfat vse vyresilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Takze panel radia opat vymeneny. Uvidime, dokedy to bude fungovat. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Napis verziu HW a SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 SW: Tomáš HW: Fuk....je to vždy o jednotlivém kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 V 24. 11. 2016 at 18:03, dettektorr napsal: Dekuju moc. Je divny ze mi to ten update portal nenabizi. Odesláno z mého K4000_PRO pomocí Tapatalk V 18. 12. 2016 at 17:04, martin.salat napsal: Takze panel radia opat vymeneny. Uvidime, dokedy to bude fungovat. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk oba dva, vypněte si svoji hlášku "odesláno z ......" -> prohřešek proti pravidlům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 (editace) Poslední software pro MIB1(tj. do 05/2015): 0490 a pro MIB2(tj. od 06/2015): 0252 Platí i pro Bolero. Editováno: 21. Prosinec 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Chtěl bych se zeptat, zda bude po výměně starého Swingu za Bolero(displej - 5E0 919 605B, jednotka - 5E0 035 842 A ) a následném nakódováni vše fungovat. Mám HF na starém Swingu. Bolero je z OIII, kde byl namísto Bolera namontován Columbus, takže snad žádná černota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 Nebude fungovat hlasové ovládání a telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Ferda25 : díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Ahoj, Byl jsem u dealera Skoda v Kladne a reklamoval chyby v Boleru. Mam soft 0359 a hle pro me auto vyrobeno 11/16 neni zadna aktualizace k dispozici. Prej to resil primo s Boleslavi. Cumim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Nevíte někdo jak změnit barvu okolo loga stanice? Mám okolo loga bílou barvu (viz. 1 foto) a našel jsem,že někdo tam má šedou (viz.2 foto). Nejvíc by se mi líbilo,aby logo vyplnilo celý rámeček. Jde to ?Jak to máte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Na Columbuse v O3 mám šedé a obrázky samotné majú transparentné pozadie. Keď som tie isté dával do Columbusu v S3 a do Bolera v O3, zobrazilo pozadie biele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.