Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrej ,chtěl bych se zeptat ,jestli nemá někdo zkušenost s výměnou zapalovače vpředu ,případně nějaké rady ;)

Ano ano: Vzít zapalovač mezi palec a ukazováček a vytáhnout ho.

Nový zapalovač vzít mezi palec a ukazováček a zatáhnout ho

Pokud se nechceš pouštět do této složité operace, svěř vozidlo radši origo servisu

:kol-47:  :kol-24:

:kol-44:  Naštartovať to vieš ? kol119

Jak vyměním zásuvku zapalovače? 

to sú odpovede  :kol-44:  ..síce sa autor nevyjadril dosť zrozumitelne,ale samsung2223 to dorazil...kam toto fórum speje  :kol-32:

• Autor

Ano ,myslel jsem zásuvku. A moc děkuju ,za ty "skvělé" odpovědi ;)

myslim, že všichni jsme věděli, co měl na mysli, ale na tu odpověď se vysloveně nabízelo a určitě všechny, včetně zakladatele tématu pobavilo

• Autor

Jojo...všichni tu píšou vtipný odpovědi ,ale než by někdo napsal jak na to ,tak sem to udělal sám. Dík všem ;)

tak když už si to téma založil, tak by neuškodilo, kdyby jsi napsal jak si to udělal ať to máme kompletní

Ty jo, neblázni, ty 3 šroubky najde slepej, takže kór Ty to najdeš taky, když sundáš kryt šaltrpáky. A je to tady už někde popsáno v souvislosti s otočením pružin na krytu toho zapalovače. který se porouchá. Já už mám pružiny otočené a je to gut

Upraveno od SUP1

• 6 měsíců později...

tak jsem se zasmál když sem si to přečet, ale ty jo potřebuju vědět, jak vztáhnout tu zásuvku z toho popelníku, mám to celý venku ten popelník, ale ze spodu přímo té zásuvky jsem sundal takoví 2 černý bazmeky, že jsem se dostal na dráty, ale chtěl jsem viměnit žárovku, nebo spíš nejdřív zjistit jaká tam patří a pak tam dát LED, ale za boha to nemůžu vyndat, pak jsem si řek, že to budu řešit až praskne, ale najednou to nesvítí a nesvítí ani ten zelenej kroužek kolem zapalovače, jinak zásuvka funguje, telefon to nabijí atd, ale nesvítí to a jako kuřáka mě to trochu trápí, v dílenský příručce ani v uživ. manuálu o tom neni ani zmínka, tak buď jsem kretén a nebo fakt nevim

Upraveno od Doktorone

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.