Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chlani nemá niekto Dielenskú učebnú pomôcku na motor 3,6 V6? ďakujem

inak myslím že papierová DP na SII už nie je , podľa mňa to ide všetko z ELSA - program online

Vloženo (editace)

Stahnul jsem si Elsa 3.7 (treba na tracker.cztorrent.net) a jede to paradne. Vsechny dilenske postupy jsou tam.

Editováno: , autor: 5icz
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Stahnul jsem si Elsa 3.7 (treba na tracker.cztorrent.net) a jede to paradne. Vsechny dilenske postupy jsou tam.

Taky jsem si stahl, ale při rozbalování to po mě chce nějaké heslo pro zašifrovaný soubor setup.ini?

Co s tím?

• o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Skúsil som, ale našiel som len staré verzie (teda superb I). Nenašiel by sa nejaký správny link?

Editováno: , autor: edob
Vloženo

Ahoj, sežeň si ELSA (elektronické dílenské příručky pro vozy koncernu VW)

konkrétně ve verzi 4.0 (je na "hellšéru" cca 3,6 GB)

Co konkrétně na podvozku potřebuješ?

Vloženo (editace)

Potreboval by som detail spodného predného ramena. V príručke Superb I sú tieto ramená dve, ja mám len jedno s dvoma uloženiami. Chcem vymeniť menší zo silenblokov tak aby som nemusel vyberať rameno. Našiel by sa nejaký link na ELSA (trebárs aj do SZ)

Editováno: , autor: edob
Vloženo

ale vybrať ho je jednoduché... ;) a v ELSE bude napísané,že rameno treba demontovať a silenblok prelisovať

Malo by sa to dať prelisovať aj bez demontáže ramena, priamo na vozidle. Inak by bola treba demontovať aj druhý, aj "guláč", aj spraviť geometriu.

Vloženo

guľový čap (čap riadenia) sa nedemontuje ...len 3 šróby na čape zvislom,šrób na prednom menšom silenbloku a 3 šróby na zadnom silenbloku...jeho polohu voči karosérii si poznačíš a pri spätnej montáži ho dáš na starú pozíciu ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...