Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím lidičky,

prosím nemá někdo dílenskou příručku na Superba II 2.0 tdi, 125kw?

Myslím tu co mají ve Škodovce?

Díky všem :-)

• 2 týdny později...

Chlani nemá niekto Dielenskú učebnú pomôcku na motor 3,6 V6? ďakujem

inak myslím že papierová DP na SII už nie je , podľa mňa to ide všetko z ELSA - program online

Stahnul jsem si Elsa 3.7 (treba na tracker.cztorrent.net) a jede to paradne. Vsechny dilenske postupy jsou tam.

Upraveno od 5icz

• 1 měsíc později...
  • Autor

Stahnul jsem si Elsa 3.7 (treba na tracker.cztorrent.net) a jede to paradne. Vsechny dilenske postupy jsou tam.

Taky jsem si stahl, ale při rozbalování to po mě chce nějaké heslo pro zašifrovaný soubor setup.ini?

Co s tím?

Nevim presne, co mas za distribuci, ale u me byla instalace docela slozita, ale do detailu popsana v prilozenych dokumentech. Hledej nejaky navod.

• 3 měsíce později...

Nemá něco někdo k Superbu 3,6 V6 ?

Předem díky

Jedině to co je výše v mém příspěvku č.6

Upraveno od Pawouk

Mnohokrát děkuji

• 1 rok později...

Poradí, prosím, niekto kde zohnať dielenskú príručku na Superb II (r.v.2009) na podvozok, alebo najlepšie komplet na celé auto?

Skúsil som, ale našiel som len staré verzie (teda superb I). Nenašiel by sa nejaký správny link?

Upraveno od edob

Ahoj, sežeň si ELSA (elektronické dílenské příručky pro vozy koncernu VW)

konkrétně ve verzi 4.0 (je na "hellšéru" cca 3,6 GB)

Co konkrétně na podvozku potřebuješ?

Potreboval by som detail spodného predného ramena. V príručke Superb I sú tieto ramená dve, ja mám len jedno s dvoma uloženiami. Chcem vymeniť menší zo silenblokov tak aby som nemusel vyberať rameno. Našiel by sa nejaký link na ELSA (trebárs aj do SZ)

Upraveno od edob

ale vybrať ho je jednoduché...;) a v ELSE bude napísané,že rameno treba demontovať a silenblok prelisovať

ale vybrať ho je jednoduché... ;) a v ELSE bude napísané,že rameno treba demontovať a silenblok prelisovať

Malo by sa to dať prelisovať aj bez demontáže ramena, priamo na vozidle. Inak by bola treba demontovať aj druhý, aj "guláč", aj spraviť geometriu.

guľový čap (čap riadenia) sa nedemontuje ...len 3 šróby na čape zvislom,šrób na prednom menšom silenbloku a 3 šróby na zadnom silenbloku...jeho polohu voči karosérii si poznačíš a pri spätnej montáži ho dáš na starú pozíciu ...

presne to som písal,ako je v tej prílohe  :kol-47:

Ďakujem za pomoc, presne to som potreboval.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.