Publikováno Srpen 19, 201312 r Ahoj, přestal mi fungovat centrální zamykání na F1 r.v.2002 combi 1,4MPI. Již před časem cca. 4 měsíce mi začaly podivně cvakat zámky ve dveřích za řidičem (opravdu zvuk motorové pily). A dnes už jen při dálkovém ovládání bliknou světla a nic se neděje. Mám jen kód ovladače centrálu - BKA 400 001. Netuší někdo, co by to mohlo být ? Ani když použiji klíč v zámku, tak se zamknou pouze jen jedny dveře. Děkuji
Srpen 26, 201312 r já bych to viděl na vadný zámek.. když už mu to dělalo blbé zvuky.. tam může být něco prodřené, zaseklé atd.. vyměnil bych celý zámek u řidiče.. na aukru kolem 500Kč
Listopad 30, 201311 r ahojte prestal mi ísť centrál na fabii 1,2 HTP 2002 nemá to DO, (neotvorí nič, len tie dvere ktoré otváram kľúčom) ale to prestalo naraz a vodičove aj spolujazdcove dvere všetky poistky som vybral sú OK... vďaka za rady
Prosinec 1, 201311 r čiže tie mikrospínače asi obe naraz neodišli... viete mi poradiť? takto musím otvoriť celej rodine dvere =( Upraveno Prosinec 1, 201311 r od bobkuuu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.