Přejít na obsah

Ztrácí se záruka výměnou rádia za jiné?


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám OII FL 2012, z výroby tam bylo rádio Blues, koupil jsem Bolero a chci to vyměnit. Na infolince škoda mi řekli, že tím ztratím záruku. Máte s tím někdo zkušenosti? Zdá se mi to nesmysl, jakýkoli zásah do elektroinstalace by se neprováděl, jen se vytáhne staré rádio a na dosavadní kabeláž se nacvakne Bolero, tak nevídím důvod proč by měla padnout záruka, Bolero je přece taky origo rádio. Nechal bych to samozřejmě vyměnit v autorizovaném servisu Škoda.

 

Další věc - na fóru už sice pár informací je, ale potřebuju poradit - Blues má jednotunerovou přípravu, Bolero chce dvoutunerovou, jak to vyřešit? Připojením jen na jednu anténu to bude ztrácet signál. Máte někdo praktickou zkušenost s tímto produktem?  

 

http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely

 

Uvítal bych vyjádření někoho, kdo má tento produkt odzkoušený, nerad bych koupil věc za 2 tKč a pak se ukázalo, že zbytečně. Nebo vyjádření někoho, kdo řešil stejnou výměnu.

 

Díky moc.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

no osobně si myslím, že záruka se neztrácí nebo respektivě ztrácí na to co souvisí s rádiem.... (nicméně před reklamací to můžeš zase vyměnit zpátky.

Ten produkt funkční je, mám ho taky, ale denska se to dá řešit levněji za pomoci takovýho kablíku (rozdvojka) a řekl bych že je to i lepší, tento nízkošumový zesilovač zesiluje všechno takže rádio občas šumí....

Kdežto z brutální rozdvojkou buď hraje 100% nebo vůbec (stojí asi 400), což ení uplně zanedbatelný cenový rozdíl.

 

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Re: Jan155

 

Myslíš tuhle rozdvojku?  

 

http://www.melodiecb.cz/produkty/autoradia-navigace-40/anteny-97/antenni-adaptery-99/2027-antenni-adapter-double-fakra-samice1x-fakra-samec?PHPSESSID=6A9zk6WnB1zGAH-AJsFdYpx,R6b

 

Ty používáš tu frekvenční výhybku viz můj první příspěvek - jaké s tím máš zkušenosti - šumí to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info, přesně to jsem dnes taky objednal. Došel jsem totiž k názoru, že Bolero potřebuje mít aktivní oba tunery = musí být aktivní oba anténní vstupy, jinak to hraje blbě. Tzn., že zcela postačuje tato "rozdvojka" a je zbytečné kupovat níže uvedené za 2 tKč, účinek bude stejný.  

 

http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to si čoveče sebevrah, když ten autorizák ani neumí hledat v nějaké etce... si to vyměn sám ne? vyndáš čelo, odšroubuješ rádio a hodíš to tam, práce na pár minut. ideálně dotáhnout 2 anténu no, ale stímhle to taky bude fungovat.

Jasně, že to udělám sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na problémových místech bude šumět i výhybka za 2 tKč ze Škodateile. Originál prut na střeše zaručuje dosti kvalitní signál. A tak proč kupovat výhybku za 2 tKč, navíc z anonymního shopu, který na svém webu má uveden jediný kontaktní údaj - e-mail, nikoli však základní živnostenské údaje, které uvedeny být mají (název provozovatele, IČO, sídlo podnikání, apod.)...   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...