KAYKA007 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Když se otvírají dveře tak se to péro hýbe tak si myslím, že při kroucení karoserie taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 (editace) Dnes jsem jel do práce jako obvykle, každopádně praskání, cvakání co jsem tu řešil, bylo asi 10častěji. Když jsem se opřel rukou o tapec v oblasti horního panelu, tam jak je už okno, přestalo to tak o 70%. Zdá se mi že je tam někde něco uvolněného, jako kdyby prostě něco uvnitř cvakalo o karoserii nebo tak. Jen kdyby někdo řešil něco podobného zkuste to také. Na přiloženém videu jsem zkusil hýbat s tapecem a dělá to podobný zvuk jako za jízdy IMG_2086.MOV Editováno: 7. Listopad 2017, autor: PatrikU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 (editace) Stači tapec shodit dolů a celý pečlivě vylepit nějakým tlumícím materiálem. A mám dojem že zrovna tady na tohle bylo něco na servisní konferenci, že se na tu hranu co se zasouvá pod okno se lepí nějaká textilní páska. Možna bude někdo vědět víc. Editováno: 7. Listopad 2017, autor: LiveBomb Obrazci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Super děkuji. Dám to stejně na reklamaci, ale ať víme od čeho se odrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 V 7.11.2017 na 17:56, LiveBomb napsal: Stači tapec shodit dolů a celý pečlivě vylepit nějakým tlumícím materiálem. A mám dojem že zrovna tady na tohle bylo něco na servisní konferenci, že se na tu hranu co se zasouvá pod okno se lepí nějaká textilní páska. Možna bude někdo vědět víc. Nemáš celou tuhle publikaci? By se nám hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Nemáš celou tuhle publikaci? By se nám hodila [emoji6] Všechno je to tady na fóru, součást STK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Nemáte někdo zkušenost s vyndaváním horního krytu C-sloupku Combi? Dle DP to vypadá na pěknou pakárnu, tak jestli není nejaká zkratka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Teď v zimě při mrazech mi začalo drnčení v oblasti spolujezdcových dveří. Po přejetí nerovností se ozývá cvrček v oblasti madla dveří směrem k palubovce. Může to být i výškový reproduktor. Snažím se na to přijít už týdny, ale marně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 LukasCBR: Taky, taky tak Presne taky slysim jak popisujes, ale nejak jsem jeste nepatral po pricine ... radsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 (editace) Mě zase lupe roleta kufru když je vytažená a jen dokud se neohřeje. Neřešil jste někdo? Editováno: 21. Prosinec 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 V 20. 12. 2017 na 10:10, LukášCBR napsal: Teď v zimě při mrazech mi začalo drnčení v oblasti spolujezdcových dveří. Po přejetí nerovností se ozývá cvrček v oblasti madla dveří směrem k palubovce. Může to být i výškový reproduktor. Snažím se na to přijít už týdny, ale marně. V 20. 12. 2017 na 11:13, Jojo91 napsal: LukasCBR: Taky, taky tak Presne taky slysim jak popisujes, ale nejak jsem jeste nepatral po pricine ... radsi ... Zmacknete palubku u A sloupku, smerem dolu a potom kryt A sloupku a zmacknout. To mi pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2017 Díky za tip. Vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Tak už mě to dostihlo také, najeto 27tis. a v lednu jdu na reklamaci .. drnčej pravý dveře u spolujezce a středový tunel. Uvidíme co s tím v autorizáku vymyslejí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Dragonercz: Tak to celkem pozde te to dostihlo ... me uz to dobiha pri 5tis km ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Drnčení kastlíku před spolujezdcem zde bylo několikrát diskutováno. Rezignoval jsem na řešení pomocí servisu a vyřešil to sám. Sice je to trochu nevkusné, ale zato plně funkční. Od té doby je od kastlíku klid. Nalepil jsem tam filcové podložky - viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Aleš_BX: jo, určitě proběhne "upgrade" na "sériovou verzi" (černé, menší). Zatím jsem tam nalepil to, co jsem měl doma a jen jsem se chtěl podělit o výsledek - že to (alespoň u mne) funguje a drnčení je pryč. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 No já to udělám asi také tak, protože servis ten kastlík prostě vyřešit neumí. A že to drnčí mě štve. Teď v zimě mi navíc pár ranních km rezonuje pravý výdech vzduchu u okna, ta lesklá mřížka. Ostatní mám už nějak podlepené. Jak se ohřeje, je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Tak mně zatím jen B sloupek u spolujezdce a ráno spojkovej pedál. Jinak klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 B sloupek neřeším, ozývá se sporadicky a nic strašného V létě je klid úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Přesně tak. Nehrotím to, spojka je za půl minuty taky cajk. V létě je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Já stále řeším popraskávání/lupání v oblasti B sloupku/výdechu ventilace/madla dveří spolujezdce. Zkusím lesklou mřížku - díky za další tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Ty výdechy jsou na hovno všechny, tři už mi v servisu nějak podlepili, zbývá ještě jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonercz Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Tak v pátek jsem si převzal auto ze servisu a zatím ... ťuk ťuk .. nic nevrže ... dotáhli středovej tunel a prý bylo něco s A sloupkem ... uvidíme jak slouho to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Mně nějak přijde, že mi za jízdy někdy drnčí loketka, ale jen když na ní mám pazouru...zajimavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Poté co jsem jel nedávno v Golfu 6 s 150tis km, kde nebylo slyšet absolutně nic, mě nějak opouští iluze o kvalitě použitých materiálů... Přitom auto jako celek je opravdu líbivé, a vypadá že je poctivě zpracované. Já pořád jen levý přední tapec, zadní pravý tapec (asi, je to stejný zvuk jako u předního) občas když najedu na zpomalovák tak slyším vrznutí od silentbloků pravého kola, a to samé při malé rychlosti a brždění na velkých hrbolech. Jinak na kostkách nesrovnatelně hlučnější než popisovaný Golf... Ze zadu je potom slyšet bochnutí nápravy při přejezdu třeba odtokových žlábků třeba v tunelu... je to jak koza... Přitom pneu nahuštěné jak mají být, a teď na zimu mám jen 16"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.