marek_proksa Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Děkuji za příspěvky, hned je mi lépe [emoji106][emoji1]jinak kromě střechy zatím nic... Ale možná je to tím že mé předchozí FF 2,to byl koncert... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1957 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 jak tak čtu zkušenosti s O 3 tak hrdý název škoda DODO je stále akční. pro neznalé - DOdělej DOma. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ono je to mnohde ještě horší, jel jsem nedávno s tříletou Astrou a to byl skutečně orchestr, proti tomu je moje kárka jako myší pšouk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mě začaly popraskávat ty plasty kolem řadičky, jak se posouvá ta přihrádka na mobil. Ne na nerovnostech, ale jak se opírám pravou nohou právě o tu konzoli, tak to popraskává. Ale dělá to jen chvíli v určité teplotě...Ještě nevím, jak to pořeším. Nohou se o to opírám prakticky celou dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Tak mi drcení střechy servis spravil, bylo samozřejmě nutno sundat kryty z A sloupku, u spolujezdce 2 x... No a ten drnčí.. Když se pritlači tak přestane... Chci se zeptat jestli se jen tahem vycvakne jak je v dílenské příručce nebo je v tom ještě nějakej fígl... Nějak ho podlepim... A jsou úchyty vyměnitelné když zlomim.. Nebo nový sloupek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greggie Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 hlasim uspesne opravenie pazvukov B stlpiku na strane vodica - teda asi tak 15cm od ucha co mi neskonale liezlo na nervy. pri poslednej garancke (30.000km) som to nahlasil ako jedinu zavadu, mechanik vyzeral, ze aj napriek jazykovej bariere (byvam/pracujem v belgicku a francuzstina zatial iba dostatocna) ihned vie o com hovorim. zatial je uz mesiac uplny klud (klop-klop). ziadne ine pazvuky, okrem bordelu v kufri nemam. inak som zatial riesil len nefunkcnu pamat vodicovho sedadla - to opravili az na 2hy krat, tiez zatial v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiricekHacicek Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Zdravim,zkousel jste nekdo vyndat budiky a podlepit je?U me pri prejeti nerovnosti v nich lupa a leze to fest na nervy. Pripadne jestli nekdo nevi jak na demontaz...To samy i kastlik, demontaz tu popsana je,ale jestli nekdo s upechem vyresil pazvuky. Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ty budíky mám také...loupe v nich při změnách teplot v interiéru a když je přimáčknu, je to přesně ten zvuk. Přijde mi to nějaké volné. Slíbili mi, že mi to podlepí v servisu, ale ještě jsem se k tomu nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Tak začínám objevovat pazvuky, reprák v palubce rezonuje, něco skřípe plastove v zadu při přejeti nerovnosti, kdyz zasviti sluníčko na Columbus tak ten se rozpraska jako svina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiricekHacicek Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 A to jeste nemluvim o zadnim platu v kufru,ktery mi prijde,ze je jak prkno. Vyskakuje mi porad na jedny strane a pak je to bouchaci koncert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 (editace) Utíral jsem to plexi těch budíků, postříkal rozprašovačem a jemnou útěrkou...no a samozřejmě poškrábal. prostě bez poškrábání to neutřete Jedině vyfoukat, nebo nechat prach. To fakt nedomysleli. Ty škrábance tam jsou prostě, jakmile se prach šoupne po plexi při stěru. Asi ideální by bylo to vzít jemným štětcem na optiku ....suchým.... Editováno: 18. Červenec 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tohle tema je asi lepsi pred koupi auta necist, jinak si to clovek jeste rozmysli. Precetl sem to tu snad cele, docela me zarazi co vsechno muze vrzat, skripat a vydavat jiny pazvuky .. ale mam dojem, ze mimo koncern to nebude lepsi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 (editace) Ford byl horší... Mi zatím A sloupek... Ale byl sundávan protože byla opravována strechovica v servisu...nicméně jsem to nečekal... [emoji16] Editováno: 18. Červenec 2015, autor: marek_proksa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tohle tema je asi lepsi pred koupi auta necist, jinak si to clovek jeste rozmysli. Precetl sem to tu snad cele, docela me zarazi co vsechno muze vrzat, skripat a vydavat jiny pazvuky .. ale mam dojem, ze mimo koncern to nebude lepsi :-( Nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Také se zapojím do tohoto tématu. U nového auta jsem byl z interiéru nadšen, nic nevrzalo. Po 45tis km už nadšení trochu odpadává a množství zvuků a pazvuků se naopak zvyšuje Spousta lidí zde zmiňuje pazvuky z palubovky od spolujezdce. U mne to bylo způsobeno špatně nasazeným bočním krytem palubní desky - viz foto. Jeden úchyt nedržel a ten kryt nelícoval s palubní deskou, třel se o dveře a vydával pazvuky. Co mne ale poslední dobou štve nejvíce jsou zvuky, které vydávají dveře o karoserii. Když přejíždím např. snížený obrubník na vjezdu do garáže, auto se kroutí a úplně slyším, jak se těsnění dveří tře o karoserii. Máte někdo podobné zkušenosti? Těsnění dveří i dosedací plochy na karoserii pravidelně čistím, ale asi by to chtělo něcím namazat. U Octavie II bylo těsnění gumové, Octavie III tam má mechovky. Silikonový olej asi nebude to pravé, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Co mne ale poslední dobou štve nejvíce jsou zvuky, které vydávají dveře o karoserii. Když přejíždím např. snížený obrubník na vjezdu do garáže, auto se kroutí a úplně slyším, jak se těsnění dveří tře o karoserii. Máte někdo podobné zkušenosti? Těsnění dveří i dosedací plochy na karoserii pravidelně čistím, ale asi by to chtělo něcím namazat. U Octavie II bylo těsnění gumové, Octavie III tam má mechovky. Silikonový olej asi nebude to pravé, co s tím? Že by stejný problém jako u Rapida? V tématu o vrzání je tam toho napsáno dost a dost. Řešení buď zázračná vodička z ŠA za 800Kč nebo silikonová vazelína PANOIL (zatím nejlepší řešení) za 50Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 páni začalo mi niečo mierne pukať pri dverách spolujazdca......mám taký pocit akoby to vychádzalo z miesta ako sa spája prístrojovka s dverami. Máte s tým niekto skúsenosť, prípadne riešenie čo s tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Někdo už to řešil, že tam byla malá mezera mezi palubkou a dveřma a nějak se to dotýkalo či co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 jjj našiel som to tu ..... dnes som tam dal pri jazde papier a bez pukania ....... ešte zajtra skúsim opäť bez papiera a uvidím. Ale chcelo by to dáke riešenie natrvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 jj, taky jsem tam dal na zkoušku papír a bylo po zvukách, potom jsem lehce přetřel ten bok silikonovým olejíčkem, nic není vidět a je to už dlouho OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 super ďakujem, dnes som nezaznamenal zvuky žiadne, ale pre istotu to pretriem silikónom aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Taky mám trochu odchlípnutý boční dekl u přihrádky spolujezdce jak S.Lopik. Nicméně, zkoušel někdo lepit na ten boční dekl kousek molitanu (silikon se mi nezdá), nebo něco podobnýho co by ty pazvuky mohlo omezit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Boční dekl mi vypadnul, dneska jsem na to koukal a boční dekl palubky u spolujezdce je venku, jeden držák nejde zacvaknout, zítra jedu do servisu, at se na to podívají.... Zato mám problém problém s praskajícím zvukem ze středové konzole, někde v úrovni řadící páky, jak se opřu za jízdy pravou nohou, tak v určitých teplotách interiéru to vydává nepříjemné rozvrzané zvuky, po oteplení interiéru je klid. Také kromě dalších pazvuků je jeden zezadu, na nerovnostech to vydá takové plastové cvaknutí...nevím jestli plato, nebo zámek zadního sedáku Myslím si, že OIII je opravdu rozvrzané auto, to nepamatuji z OII. Dnes jsem mluvil s Ozim po horké lince a potvrdil mi, že mu v novém autě OIII už vrže a praská tisíc věcí, neví co poslouchat víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Že by stejný problém jako u Rapida? V tématu o vrzání je tam toho napsáno dost a dost. Řešení buď zázračná vodička z ŠA za 800Kč nebo silikonová vazelína PANOIL (zatím nejlepší řešení) za 50Kč. Roky pouzivam uvedeny loj od Sonaxu a niet nic lepsie. http://www.indors.sk/index.php?route=product/product&path=63_59&product_id=1128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Mno na autě mám sice najeto 12tkm a je po solidní ráně z boku na zadek, ale nevrže mi nic.Snad tedy nezačne, ale zatím určo svátost oproti i30 s 40tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.