Clint Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Lepší už to nebude....asi budeme muset holt začít kupovat japonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 PatrikU: přesně tak, máme také Golfa, VII auto nižší střední a jízdní projev z hlediska hluku a vrzání v kabině je podstatně lepší. Sice ho teď prodávám, ale hlodá ve mě červík, jestli raději neprodat Supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Resil nekdo vrzani z prave zadni strany, jako kdyby vrzala sedacka vzadu na prave strane? Loketka to neni, bordel v kufru take ne, i kdyz vse vyndam, stale to povrzava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Robi mi to iste. Ide to z toho "oka" do ktoreho sa zacvikava sedacka, ked s tym poriadnem tresnem nachvilku je pokoj. Uz ma to zacina otravovat, je to reklamovatelne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Aby to nebylo to co mám já. Při průjezdu levotočivou zatáčkou, nejlépe tak o 180 stupňů třeba v garážích atd, kdy se auto asi zřejmě nějak pokroutí, vrzne pravý tapec. Pravotočivá zatáčka je trošku lepší Pokud je větší nerovnost je to 100x horší... na jaře jdu vyřešit ten levý tapec a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Tak sedacka to neni, minimalne ne horni oko.. (mozna spodni uchyceni?) mrknu na sedacku spolujezdce zda tam neni potreba neco v kolejnici maznout (nevim ale teda vubec co).. pokud to nebude ani toto, tak uz nevim co to muze byt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Mě stále nejvíce trápí polupávání u spolujezdce v oblasti výdechu větrání a výškového reproduktoru. S oteplením a teplotou okolo 15C se to rapidně zlepšilo a prakticky nejde zjistit odkud to vychází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 M_ike & LukášCBR - hoši, já řeším přesně tyto dva problémy, ale na Rapidu. Klepe mi něco od zadku (kufr ? Sedačky ? ,..) a u spolujezdcového vyškáče při nižších teplotách, jak nějaký kablík uvnitř či co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Tak ja to lokalizoval na sedacku spolujezdce. Nevim co, ale neco tam je.. Budu reklamovat celni sklo, tak to tam rovnou dam at promazou a dotahnou co je potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 V 2018-3-14 na 5:24, Durannn napsal: Klepe mi něco od zadku (kufr ? Sedačky ? ,..) Často klepou páté dveře. Nutno seřídit dorazy, nebo ještě lépe koupit inovované dorazy s pružinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Víš jaké mají číslo ty inovované dorazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Někde to najdeš ve vláknu Mikliskova bílého TSI. Ale v augorizáku ti to najdou vetce i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 (editace) S těmi dorazy - tam jsou opravdu pružiny ? Protože já nemám rapida ani rok (04/2017), tak jsem počítal, že tam už budou ty mouchy vychytané. Miklisek má Liftback verzi, je možné že tam je to trochu jiné, já mám Spacebacka. Je to docela otravné, je to takový kovový ťuk, že to slyším i přes rádio. Jak jsem psal ale v Rapid sekci, Rapid je nižší třída než O a docela jsem udiven, kolik z Vás má tyto problémy a to ještě nepočítám ty, co to neřeší, nechodí na fórum a nebo to neslyší (a takových bude většina). Editováno: 16. Březen 2018, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Pánové, toto je sekce OIII, nepleťte sem proto Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 tak to sorry. Nechal jsem se zavřít na chvíli při jízdě do kufru, abych zjistil od kud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 tak to sorry. OIII ma ty dorazy z výroby Nechal jsem se zavřít na chvíli při jízdě do kufru, abych zjistil od kud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Já si říkal, v Etce jsem hledal dost dlouho a u každého modeloveho roku a nikde nic.. :X Ale asi to udělám stejně.. zahraju si na migranta v kufru a budu poslouchat odkud to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Když na něco příjdete, dejte vědět a napište prosím i verzi karoserie, jestli máte Combi nebo liftbacka Myslím že by to mohlo mít dost společnéhi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Zatím to vypadá, že pazvuky a vrzání palubky byly odstraněny její výměnou, poté co mi bouchly airbagy do xichtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Neboj nic, ono se to zase po nejake dobe rozvrze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 (editace) Ahoj chlapci, chtěl bych se zeptat, jestli dokáže někdo poradit u benzinove O3RS. Zvuk vychází jako by od předních dveří u spolujezdce. Přirovnal bych to vzdáleně ke zvuku, když si dáte do ráfku u kola kus plastu od kelímku, ale je to více tlumené (vibrační zvuk). Začalo to dělat před cca měsícem, když jsem jel na druhý rychlostní stupeň kolem 30-40km/h, teď to dělá i při vyšší rychlosti nezávisle na kvaltech. Mám vypozorováno, že na to má vliv přidání plynu. Dělá to i na místě, když přidám plyn, když pak jedu vyšší rychlostí od cca 90-100, tak už to slyšet není. Když si na sedadlo sedne spolujezdec, dělá to pořád, zkoušeno přitlačit na různá místa rukou a žádný efekt. Zajímavé ale je, že když jsem odjížděl do zahraničí a měl kompletně naložené auto, na sedačce spolujezdce složený kočárek a spousta blbin před sedačkou, tak to neudělalo ani jednou. Původně jsem měl podezření na výfuk, kvůli tomu přidání plynu, ale zvenku u výfuku není nic slyšet a u naloženého auta to nedělalo. Jsem momentálně s rodinou mimo ČR, tak nemám šanci to řešit, jen jestli se s tím někdo nesetkal Mám osobně podezření na něco uvolněného ve dveřích, jak se zvýší otáčky, rozvibruje se motor a vibrace přechází do toho místa, kde je něco špatně, ale proč to nedělalo u naloženého auta... Editováno: 4. Duben 2018, autor: Dedek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 sedět na místě spulujezdce, poslouchat od kud to jde. Mačkat tapec..... Případně tapec sundat a projíždět a bacha na dráty a konektory..... pakárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Údajně má tohleto způsobovat B-sloupek spolujezdce, případně výškový reproduktor. Dělá mi to taky. Zatím ale nevyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BH123 Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Zdravím, mám octaviu RS FL lift. a šiber mi začal vydávať pazvuky na nerovnostiach, nepriemne praskanie ako sa ohýba karoséria.. má s tým niekto skúsenosti ? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Tak jsem zjistil, ze to jde z prave strany u spolujezdce od podlahy. Nemuze to byt nejaky kabel uvolneny nebo nejake vedeni paliva? Pamatuji se, ze se tady neco podobneho resilo, akorat nevim, jestli na O3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.