PatrikU Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 V 6. 8. 2019 na 10:51, Clint napsal: Cvakání v zámku dveří řidiče mám znovu, po výměně zámku byl chvíli klid. Ale dělá to jen při otevřených dveřích a lomcovani s nimi sem a tam. Za jízdy uvnitř to slyšet není. Mám to stejné, řešili jsme to i spolu. Zámek vyměnili za jiný z náhradního vozu se stejným počtem km, potom i za úplně nový a stejně dali zpět ten můj. Kdyby to bylo slyšet do interieru, tak mě pomohlo olepit to oko kam se zacvakne zámek při zabouchnutí dveří.... PS: přijde to jen mě nebo při staženém okně cca o 3cm až po úplně stažení strašně mlátí dveře? zavírám to opravdu strašně jemně ale stejně je to rána jak blázen. Přijde mi i že se okno u řidiče více hýbe než u spolujezdce.... Je tam něco k výměně za nový kus? Těsnění nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Ahoj, posledních půl roku mi drnčel kryt zámku bezpečnostního pásu u spolujezdce. Včera jsem se naštval a vlepil jsem mezi kryt a kovový držák kus měkké strany suchého zipu srolovaného do ruličky. Tím se to utěsnilo a je klid. Třeba to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Billy11 Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Prosím vás , strašně moc mi rezonuje tento plast na sebe menší nerovnosti , poradí mi někdo jak ho sundat ? a čím vypodložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Mám to stejné, řešili jsme to i spolu. Zámek vyměnili za jiný z náhradního vozu se stejným počtem km, potom i za úplně nový a stejně dali zpět ten můj. Kdyby to bylo slyšet do interieru, tak mě pomohlo olepit to oko kam se zacvakne zámek při zabouchnutí dveří.... PS: přijde to jen mě nebo při staženém okně cca o 3cm až po úplně stažení strašně mlátí dveře? zavírám to opravdu strašně jemně ale stejně je to rána jak blázen. Přijde mi i že se okno u řidiče více hýbe než u spolujezdce.... Je tam něco k výměně za nový kus? Těsnění nebo tak? Jo jakmile je okno trochu stažené a zavřu dveře, je to úplně jiný zvuk, okno se klepe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Tohle je dle ŠA neřešitelné. A1EDB313-10E7-43CD-A122-11CFED3BD804.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sucha245 Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 V 18. 9. 2017 na 13:26, MichalRr napsal: Tak přesně 700 km jsem najel bez pazvuků, teď mi na nerovnostech začalo drnčet něco v B sloupku či ve dveřích spolujezdce. Když zapnu vibrátor (Sound generátor), tak to drnčí i s každým přidáním plynu. Mam to same na sport divne dozvuky jako by byl špatný reprak.. zjistil jsi něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 Možno to bude zle uchyteny reproduktor vo dverách. Aspoň v mojom prípade v o3 RS to u tak bolo. Vyriešené to bolo vtedy záručným servisom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sucha245 Vloženo 17. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2019 před 16 minutami, PistaTT napsal: Možno to bude zle uchyteny reproduktor vo dverách. Aspoň v mojom prípade v o3 RS to u tak bolo. Vyriešené to bolo vtedy záručným servisom. Zajímavé ze ty dozvuky jsou u sportu.. Jako by nestíhal reprak .možná tj proto ze to dela zvuk v8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Řešil někdo cvakání vložky zámku? Když se do vložky strčí klíč a pootočí, cvakání na chvilku zmizne... ??♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 A není uvolněná? Pokud ne, tak to bude spíš v zámku samém, případně až zavíracím mechanismu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Bohužel není. Prý vše v pořádku. Ty dveře mě zníčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Ach jaj moja 1.6 tdi bola absolutne bez pazvukov co sa interieru a plastov tyka.teraz mam 2.0tdi a z pristrojovky spoza volantu resp spoza budikov a niekedy zospodu pod volantom alebo dokonca spoza displayu amundsenu sa ozyva pri rozjazdoch v otackach okolo 2000 pomerne silna rezonacia plastu netusim kde hladat.rozhodol som sa ze vytlmim vsetky zbytovne prazdne priestory potrebovak by som poradit cim.cim sa vytlmuje napr kapota ked uz tam ten tapec mam?cim sa vytlmuju dvere? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Jestli chces hledat zdroj hluku, vem dlouhy vetsi sroubovak, prikladej ho na ruzna mista, na druhou stranu sroubovaku priloz ucho a poslouchej, odkud to vychazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 kde najdem tu sponu potrubia na kurenie co zvykne robit rezonacie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara003 Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Ahoj, rád bych se pochlubil se svým pazvukem. Mám O3 Combi DSG RS 4x4 RV2017. Při akceleraci, nebo deceleraci, občas při průjezdu zatáčkou mi nepříjemně vrže něco kolem řadicí páky. Je to fakt šílený zvuk. Stejný zvuk se ozývá, když se snažím jakoby zahýbat se středovým tunelem, ale není to tak intenzivní. Nesetkal se s tím někdo? Že bych zkusil nějakou opravu svépomocí než zajedu do servisu. Díky Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 To dělá ten tvrdý plast kolem řadící páky, stejně, jako mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Ahojte, mám O3 FL 9/2018 2.0 TSI DSG. Kupovaná 5/2019 ako skladové vozidlo. Mám najazdených 7100 km a včera mi začalo cvakať z navíjača pásu vodiča z B-stĺpika. Dnes ráno bolo spočiatku ticho, po cca. 5 km sa to ozvalo zase. Je to dosť nepríjemné, priamo do ucha. Viem, že sa to tu už rozoberalo, bol s tým niekto na reklamácii v servise a ako to vyriešili? Ďalej pozorujem nejaký pazvuk od oblasti A stĺpika na strane spolujazdca. Skúšal som vložiť papier medzi dvere a prístrojovú dosku, myslel som si, že je to ten známy problém kedy dvere derú o palubovku, no robí to aj tak. Niekedy viac, niekedy menej, niekedy vôbec. Nepodarilo sa mi zistiť odkiaľ ten zvuk pochádza, zdá sa mi akoby to bolo niečo vnútri palubovky úplne napravo pri spojení s A-stĺpikom. Takisto roletka, mám kombík a na nerovnostiach počuť ako sa tie kraje vlnia a klepocú o plasty pri zadných okienkách (to by som ale ešte dáko prežil na rozdiel od tých dvoch vyššie spomínaných zvukov). No a na záver sa mi zdá, že z motorovej časti počuť občas klepotavý kovový zvuk do interiéru, zrejme spomínané trubky?? Nerobí to stále, keď vyradím na N, prestane to. Som z toho celkom znechutený, nové auto a takéto pazvuky...toto mi nerobila ani 14 ročná jednotková Fábia s 220 000 km, budem rád za akékoľvek rady, tipy predtým ako by som to riešil so servisom. Tam som sa už na niektoré veci dotazoval, vraj sa s tým nikdy nestretli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara003 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 V 8. 11. 2019 na 6:30, Clint napsal: To dělá ten tvrdý plast kolem řadící páky, stejně, jako mě. Dá se to nějak odstranit? Děsně mě to štve. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 obavam sa ze po skusenostiach co mam a po tom co vsetko som navystrajal v oblasti "oddrncavania" interieru pomoze len vymena auta...mozno rovno znacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Dá se to nějak odstranit? Děsně mě to štve. ;-) Na to jsem ještě nepřišel. Když je vedro, je klid. Ale vrže to zdatně, to bych se vůbec nesměl nohou dotknout tunelu. Přijde mi, že do doby, než mi měnili manžetu a páku, tak byl klid. Jak se v tom povrtali, začlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 ja som zistil ze stredovy tunel prestane vrzgat ked pootvorim ten suplik co je pred radiacov pakov vpredu....preco je to tak netusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2019 No to pomáhalo, ale teď už mi vrže i při pootevřeném. Uvažoval jsem koupit ten plast nový, otázka je, zda se to vyřeší. Kdyby někdo měl nápad, co s tím, tak ho uvítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikU Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 V 17. 11. 2019 na 8:21, Clint napsal: No to pomáhalo, ale teď už mi vrže i při pootevřeném. Uvažoval jsem koupit ten plast nový, otázka je, zda se to vyřeší. Kdyby někdo měl nápad, co s tím, tak ho uvítám Jak jsem psal pár stránek zpátky, kupte si vytlumovací materiál s tou hliníkovou folií a podlepte to. Ten plast se kroutí a dotýká se jeden druhého, pomáhá to. Kolega to měl také a podlepoval jsem mu to a má ticho... Dále postranní plast je přes druhý plast a také vrže. Pomůže to samé. Ale to už musí dolů tunel. U toho plastu kolem řadičky ne. Ten jde ven celkem snadno... Tohle mě nikdy nezavrzalo. Najeto 65tis. Teď se mi po startu ozývá přihrádka spolujezdce, po cca 2km to přestane vrzat/cvakat. Zatím jsem přišel na vše... je to blázinec. Ale dá se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Přihrádku mám také, rezonuje jen pár km, než se uvnitř udělá teplo. To je ok [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Vyššie som spomínal divné zvuky z navíjača pásu u vodiča, predvčerom sa mi to podarilo nahrať na video... 20191119_134038.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.