centris610 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 je to mozné? pokud jo vi nekdo jak na to nebo neni nejaky navod? mam dilenskou prirucku, ale tam je jen jak ho vyndat kdyz uz tam je, ze je vyndavaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 musí se vyměnit nebo přehrát RJ airbagu, kabeláž, spínač... nebo deaktivovat ho diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 14. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 nevíte ale jak to přesně funguje resp. ten vypínač na jaké airbagy? určitě na ten spolujezdce, takže pak řidiče funguje? a jak je to s bočníma airbagama? protože když je mám a vypnul by se jen ten čelní spolujezdce tak je to naprd, že jo kdybych chtěl přepravovat dítě ve vajíčku vepředu tak dle zákona musí být vypnutý jak boční na sedačce tak ten čelní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Pokud si to chceš dodělat je toho potřeba dost. Přepínač vypne airbag spolujezdce a to i boční pokud se nemýlím. Mám doma přepínač airbagu, jednotku, čidla nárazu i kabeláž, ještě potřebuješ pásy které jsou odpalovány elektricky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 jasně jsem napsal dva příspěvky výše co je potřeba... nechápu proč píšeš čidlo nárazu a pásy? názeva tématu zní dodělání vypínače airbagu spolujezdce.. k tomu je potřeba jednotka - přehrát nebo vyměnit, vypínač airbagu a kabeláž k vypínači, kontrolka deaktivace a kabeláž k ní.. po vypnutí airbagu spolujezdce nefunguje spolujezdcův přední a boční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxop Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Páni, vedel by niekto poradiť: Potrebujem previesť objemnú vec a musím vybrať sedadlo spolujazdca. Vypinač na airbag mám-vypnem. Keď sedadlo naspať nasadím a zapnem airbag nebude mi to vyhadzovať chybu airbagu? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Milhausku a neni potreba jeste vymena vnitrku kastliku? vzdyt ten kastlik s vypinacem vypada kapku jinak nez ten co mam ... a imho zvladnul bys to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 potřeba to není, dodělá se jenom obal zámku vypínače bagu... dodělat to není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 na kolik by to asi tak vyšlo a jak časově to zabere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 ahoj kluci, nevite kdo a za kolik prehrat RJ airbagu? ústecko SČ mam sice octavku 97, pak jsem nechal kvůli malymu deaktivovovat airbag před spolezdcem ( přes vag) a nasledne po roce jsem to nechaval zase aktivovat - napsalo mi to RJ vadna:) myslim, si jset-li ta RJ jednotka rekla , ze je po "zenitu" ( 14 let... dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Piskni me udelame reflasch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.