Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

je to mozné? pokud jo vi nekdo jak na to nebo neni nejaky navod? mam dilenskou prirucku, ale tam je jen jak ho vyndat kdyz uz tam je, ze je vyndavaci ...

musí se vyměnit nebo přehrát RJ airbagu, kabeláž, spínač... nebo deaktivovat ho diagnostikou

• 3 měsíce později...
  • Autor

nevíte ale jak to přesně funguje resp. ten vypínač na jaké airbagy? určitě na ten spolujezdce, takže pak řidiče funguje? a jak je to s bočníma airbagama? protože když je mám a vypnul by se jen ten čelní spolujezdce tak je to naprd, že jo kdybych chtěl přepravovat dítě ve vajíčku vepředu tak dle zákona musí být vypnutý jak boční na sedačce tak ten čelní ...

Pokud si to chceš dodělat je toho potřeba dost.

Přepínač vypne airbag spolujezdce a to i boční pokud se nemýlím.

Mám doma přepínač airbagu,  jednotku, čidla nárazu i kabeláž, ještě potřebuješ pásy které jsou odpalovány elektricky.

jasně jsem napsal dva příspěvky výše co je potřeba...  nechápu proč píšeš čidlo nárazu a pásy?

názeva tématu zní dodělání vypínače airbagu spolujezdce.. k tomu je potřeba jednotka - přehrát nebo vyměnit, vypínač airbagu a kabeláž k vypínači, kontrolka deaktivace a kabeláž k ní..

po vypnutí airbagu spolujezdce nefunguje spolujezdcův přední a boční...

• 1 měsíc později...

Páni, vedel by niekto poradiť: Potrebujem previesť objemnú vec a musím vybrať sedadlo spolujazdca. Vypinač na airbag mám-vypnem. Keď sedadlo

naspať nasadím a zapnem airbag nebude mi to vyhadzovať chybu airbagu? Díky moc.

• 2 týdny později...
  • Autor

Milhausku a neni potreba jeste vymena vnitrku kastliku? vzdyt ten kastlik s vypinacem vypada kapku jinak nez ten co mam ... :) a imho zvladnul bys to udelat? :)

potřeba to není, dodělá se jenom obal zámku vypínače bagu... dodělat to není problém

• Autor

na kolik by to asi tak vyšlo a jak časově to zabere?

ahoj kluci,

nevite kdo a za kolik prehrat RJ airbagu? ústecko SČ

mam sice octavku 97, pak jsem nechal kvůli malymu deaktivovovat airbag před spolezdcem ( přes vag) a nasledne po roce jsem to nechaval zase aktivovat - napsalo mi to RJ vadna:)

myslim, si  jset-li ta RJ jednotka rekla , ze je po "zenitu" ( 14 let...

dekuju

• 1 měsíc později...

Piskni me udelame reflasch

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.