Publikováno Srpen 31, 201312 r je to mozné? pokud jo vi nekdo jak na to nebo neni nejaky navod? mam dilenskou prirucku, ale tam je jen jak ho vyndat kdyz uz tam je, ze je vyndavaci ...
Září 1, 201312 r musí se vyměnit nebo přehrát RJ airbagu, kabeláž, spínač... nebo deaktivovat ho diagnostikou
Prosinec 14, 201311 r Autor nevíte ale jak to přesně funguje resp. ten vypínač na jaké airbagy? určitě na ten spolujezdce, takže pak řidiče funguje? a jak je to s bočníma airbagama? protože když je mám a vypnul by se jen ten čelní spolujezdce tak je to naprd, že jo kdybych chtěl přepravovat dítě ve vajíčku vepředu tak dle zákona musí být vypnutý jak boční na sedačce tak ten čelní ...
Prosinec 14, 201311 r Pokud si to chceš dodělat je toho potřeba dost. Přepínač vypne airbag spolujezdce a to i boční pokud se nemýlím. Mám doma přepínač airbagu, jednotku, čidla nárazu i kabeláž, ještě potřebuješ pásy které jsou odpalovány elektricky.
Prosinec 14, 201311 r jasně jsem napsal dva příspěvky výše co je potřeba... nechápu proč píšeš čidlo nárazu a pásy? názeva tématu zní dodělání vypínače airbagu spolujezdce.. k tomu je potřeba jednotka - přehrát nebo vyměnit, vypínač airbagu a kabeláž k vypínači, kontrolka deaktivace a kabeláž k ní.. po vypnutí airbagu spolujezdce nefunguje spolujezdcův přední a boční...
Leden 18, 201411 r Páni, vedel by niekto poradiť: Potrebujem previesť objemnú vec a musím vybrať sedadlo spolujazdca. Vypinač na airbag mám-vypnem. Keď sedadlo naspať nasadím a zapnem airbag nebude mi to vyhadzovať chybu airbagu? Díky moc.
Leden 31, 201411 r Autor Milhausku a neni potreba jeste vymena vnitrku kastliku? vzdyt ten kastlik s vypinacem vypada kapku jinak nez ten co mam ... a imho zvladnul bys to udelat?
Únor 1, 201411 r potřeba to není, dodělá se jenom obal zámku vypínače bagu... dodělat to není problém
Únor 3, 201411 r ahoj kluci, nevite kdo a za kolik prehrat RJ airbagu? ústecko SČ mam sice octavku 97, pak jsem nechal kvůli malymu deaktivovovat airbag před spolezdcem ( přes vag) a nasledne po roce jsem to nechaval zase aktivovat - napsalo mi to RJ vadna:) myslim, si jset-li ta RJ jednotka rekla , ze je po "zenitu" ( 14 let... dekuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.