Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Mam informaci, ze to tak ovsem nebude behat s Amundsenem. Ty mas Columbuse, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 jj Columbuse mám... na briskoda.net jit to takto běhá i na Amudsenech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 S Amundsenem na to Ferda25 neprisel, tedy na to, aby spolupracovala kamera a podklady map. V Maxidotu mi kamera nacita zakazove znacky v okne jizdnich dat spravne, ale nenacte konec zakazu, proste je jen vypne, coz by nevadilo. Ale neukazuje mi zakaz predjizdeni nahore tu malou ikonu, pokud neni na silnici zaroven i omezeni rychlosti. V opacnem pripade ukaze obe znacky jednu pod druhou. Drive to pri vyskytu jen zakazu predjizdeni ukazalo prekvapive sede ukonceni zakazu rychlosti prekryvajici nacteny zakaz predjizdeni. Takze tohle druhe nastaveni bez sede ukoncovaci znacky ije lepsi, i kdyz ne dokonala varianta. Mapa je uplne od kamery odriznuta. Mas vedomocti na lepsi nastaveni Amundsena? R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) jak to popisuješ tak to právě navázané je.... varianta s konce předjíždění nebo omezené rychlosti je dle briskoda.net pro vozidla bez navigace, tedy např u Bolera... překryté značky nahoře na Maxidotu mi to také nezobrazuje a ani nezobrazovalo, tedy toto: ... u mě je to ale hw, starým typem budíků - moje budíky nemají koncové číslo 871 - to jsou ty novější... jestli to máš provázané poznáš zda maxidot ukazuje rychlost 50 km/h v obci i když není ukázána padesátka v mapovém podkladu - tedy na tvém Amundsenu... Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Trochu si nerozumime. Ferdovi25 se podarilo to nesmyslne prekryti znacky zakazu predjizdeni znackou ukonceni zakazu nahore v maxidotu, ktere jsi poslal a ktere se objevi jen tehdy, jeli na silnici zakaz predjizdeni a ne omezeni rychlosti, uplne vypnout za cenu nezobrazeni samotne znacky zakazu predjizdeni. V okne zobrazeni znacek se ukazuje ovsem spravne i samotna znacka zakazu predjizdeni. Kamera pracuje uplne nezavisle na mapovych podkladech, nekonfrontuje s nima nic. Amundsen ukase kazuje znacky z podkladu map nezavisle na informacich z kamery. Moje otazka znela, umi-li maxidot nahore ukazat to same, co v okne zobrazeni znacek, tzn. samotnou znacku zakazu predjizdeni. A zadruhe, umi Amundsen spojit informace z kamery a podkladu map a kombinovat je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Za soucasneho natraveni mi maxidot 50km/h v obci bez znacky u silnice neukaze. 50 se objevi jen na mape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 ...a prekryte znacky mi maxidot ukazovat umi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 opravdu si nerozumíme.... značky na mapových podkladech jsou vždy pořád ty samé, co jsou v podkladech, kamera je tam nepřepisuje, kamery zobrazuje značky jen na Maxidotu a to v kombinaci s informacemi z map, konec obce, a podobně.... možná by to chtělo vidět to v autě kde je to originál z výroby... tak to opravdu nemáš asi navázané na podklady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Tak tedy myslis, ze to u Amundsena navazat jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Mel jsem i nastaveni, kdy se info z podkladu map uplne potlacilo a Amundsen zobrazoval znacky z kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Ferda25 rikal, ze Amundsen kombinovat kameru s podklady map neumi. Zbyva tedy otazka k maxidotu a zobrazeni samotne znacky zakazu predjizdeni nahore maxidotu stejne, jak to umi v okne zobrazeni znacek v jizdnich datech bez toho bezduvodneho prekryti znackou ukonceni zakazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Kolego, když chceš doplnit příspěvek, tak ho edituj. A ne že sem sázíš jeden příspěvek za druhým po několika minutách. Je to pak dost nepřehledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Dájí se nějak nahrát nebo přenést z mobilu fotky k oblíbeným telefonním kontaktům, které mám uložené v Amundsenu? Nějak se mi to nedaří a ani jsem to nikde nedokázal vyčíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Zalezi na telefonu. iPhone to neumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Nokia E7 (Symbian Belle) to umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Hmm, tak si budu muset koupit nový mobil. Můj to neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Chci se otázat, zda Vám Amundsen sám přeskakuje mezi Media a Radio. Poslouchám hudbu z SD karty (media), vypnu motor, odejdu z auta. Po příchodu a nastartování je Amundsen nastaven na radio, aniž bych s ním něco dělal. Dnes mi v autorisovaném servisu přehráli SW Amundsena, ale říkali, že tato "závada" se zatím nikomu neprojevila. Tak jsem zvědav, zda to přehrání SW pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meresjev Vloženo 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Přiznám se, že do té doby, než jsem si přečetl Tvůj příspěvek, jsem si myslel, že mi to přepíná manželka, když občas jede s károu. Manželka už v záruce není a update SW by u ní nesvedl asi ani Ferda... Ale teď je jasno - stejně se to chová OBČAS i u mne. Vždycky je to tak, že původně byla puštěná media a po nastartování se zapne rádio. Ale je to málo často a nijak mne to neprudí. Dej vědět, jestli to řeší nový SW. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Malicko OT, snad neurazi. Zajimave je, ze stejny problem mam na OII s radiem STREAM. Obcas (rekl bych tak 1 ze 30) mi to z CD menice prepne na radio. Ze by to byl zamer? Ale na jaky podnet by to reagovalo, to fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Tím podnětem dle mě může být to, že se SD karta/ externí měnič nestihne inicializovat tak rychle, jak by fw rádia chtěl. Tj. rádio nazná, ze nejsou a v souladu s vnitřní logikou (rádio je vždy) se přepne na rádio. Měnič a SD karta se zinicializují o půl sekundy později, kdy na ně za nadávání přepínáte.... Asi bych to považoval za vlastnost a neřešil. Pokud je to tím, co myslím, tak by možná pomohla rychlejší SD karta, ale nevím, jakou ti, co se s tímto problémem potýkají mají. Mám-li pravdu, tak pomalá/plná/špatná SD karta přepne na rádio vždy, hraniční občas a rychlá nikdy. Pokud se mýlím, tak je nějaký bug ve fw. Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Petrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 (editace) Petrik, jaká vlastnost????? Pokud si koupím výrobek (auto) za půl mega a více, tak chci, aby vše, co je v autě fungovalo. V návodu pro Amundsena se píše na str. 32: "...doporučujeme používání SD karet třídy 4 a vyšší." O kapacitě SD karty se nepíše nic. Mám SD kartu 32 GB s rychlostí 40MB/s, tedy třída 10. Myslím si, že tato karta je dostatečně rychlá i pro použití v digi kamerách a fotoaparátech, natož aby nebyla schopná rychle komunikovat s Amundsenem, kde doporučují min. třídu 4. Druhá věc je, v návodu na str. 31 doporučují rozlišení Cover alba max. 500x500 pixelů a max. velikosti 200 kb. Pokud to tak mám nastavené, tak to Amundsen nenačte. Musím snížit na rozměr max. 480x480 pixelů a velikost na 180 kb, aby se cover alba načetl. Pokud by tedy karta byla pomalá, tak by podle mě Amundsen měl počkat na načtení SD karty a ne se sám přepínat na rádio. Já jsem "pánem" auta, tak když chci média, tak tam budou média. A pokud bych byl zapomnětlivý a nedal tam CD nebo SD kartu, tak by Amundsen měl napsat "Žádný zdroj", ale ne si sám přepínat, jak si uzná za v hodné. Pokud zákazníci ŠA budou stále odkazování na nějaké "vlastnosti", tak se ŠA možná dočká toho, že je v prodejnosti aut předhoní nějaký korejec, např. Hjundéééé. Editováno: 5. Listopad 2014, autor: Petoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ383 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Provedl jsem nedávno aktualizaci mapy v Amundsenu na verzi ECE2015, od té doby přestalo jít hlasové ovládání. Navigace říká že pro tutuo zemi není k hlasové ovládání k dispozici. Předtím to jelo. Má někdo nějaký nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Nestává se vám, že když zapnu na navigaci automatický režim den-noc, že vám tam skočí rovnou noční režim, přesto že je 16 hodin odpoledne a slunce svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meresjev Vloženo 29. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Pokud se nepletu, tak u mne se "noční" režim zapíná tím, že přepnu z denního svícení na standardní. Bez ohledu na čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Že by to byl ten problém? To mě nenapadlo, pač většina navigací je závislá se změnou modu právě na čase..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.