mike_k Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Dnes jsem asi po tydnu konecne odhalil, co mi v aute jemne klepe pri prejizdeni jakychkoliv nerovnosti. Je to preska pasu spolujezdce, pokud je tento zapnut. Stalo se nekomu neco takoveho? Da se to opravit vymenou? Zda se mi totiz, ze to dela uplne od novoty a na pohled tomu nic neni. Ridicova podle me neklepe jen proto, ze je kvuli detekci zapnuteho pasu konstruovana jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Presne tento problem mam aj ja . Zatial som nenasiel riesenie a na uz skoro 8 rocne auto nebudem menit presku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel69 Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Klepe hlavne, kdyz neni zapnuta - o plast na sloupku, ale s tim se asi nic delat neda. Zapnuta mi neklepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 A co takhle tu přesku dát nahoru do toho otvoru odkud se pás odvíjí, tam drží a nic potom neklepe o sloupek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.