Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mě by zajímalo, jak máte Canton nastavený - myslím jak vytažené basy, subwoofer a všechny tyhle nastavení? Já si s tím hraju ale pořádně neslyším co je dobře a co špatně, takže bych si rád nechal poradit nějakou kombinaci.

Ja jsem menil predni stredovasy za Gladeny hlavne z duvodu casteho reklamovani spalenych repro. Po cca 3 mesicich naprosto v poho:)

Jinak nastaveni: sub 8 basy o 2 stupinky nahoru. A fade o 1 stupen dozadu. Prostor asi +3, pak je to rozplizle. Mam teda ty gladeny. Ale nejdulezitejsi je kvalitni zdroj

ja mam info, ze menit reproduktory pri zabudovanem Cantonu proste nema smysl, protoze cely system je "uzavreny" a koncipovany v okruhu na to, co tam je. no, zase je to nejaky stek :)

Jinak nastaveni: sub 8 basy o 2 stupinky nahoru. A fade o 1 stupen dozadu. Prostor asi +3, pak je to rozplizle. Mam teda ty gladeny. Ale nejdulezitejsi je kvalitni zdroj

Diky, zkusím hned zítra :-)

Ok:) poustim hudbu pres tel. tam to mam ve formatu flac. Zdroj je silnejsi a nejde to srovnavat s mp3, nebo radiem:)

Mám mírně vytažené basy a výšky. Obecně mám rád zvuk bez příkras, ale ono se to v tom autě ztratí v tom ostatním hluku stejně ztratí (navíc mi ty basy standardně připadají dost nevýrazné). Mimochodem, moje oblíbená skladba na testování basů je tahle (začátek 3:30):

https://www.youtube.com/watch?v=t6wrZ6P6-wU

Ty basy tam nejsou skoro slyšet, ale s dobrou reprosoustavou jsou cítit :-) 

Jojo, testovací "song" dobrý, doma na subwoferu jsem to cítíl...  na Cantonu ještě musím vyzkoušet...

A v pondeli mnenim subwoofer:)

taky vadnej? :)

Nene. Slabej:)

jj tímhle jsou vadný všechny. A jakej tam budeš dávat?

program Free YouTube to MP3 Converter ti to z toho videa převede do .flac tak to dělám já

Díky great TIP .... jdu na věc :-)

A novej sub hraje luxusne:))

program Free YouTube to MP3 Converter ti to z toho videa převede do .flac tak to dělám já

Ale v YT je to už ztrátově zkomprimované, převádět to znovu do FLACu je IMHO plýtvání místem. Pokud se při opětovné kompresi bojíš, dej to třeba do 256 kbps MP3 (nebo VBR) a bude. Podle toho, co vím, má Youtube datový tok na audio nějaký 125 kbps té jejich komprese.

A novej sub hraje luxusne:))

Taky to je od CANTONu... nebo máš nějaké další info...

Infinity. Hraje to uplne jinak

Promiň já už blbnu  :kol-137:  ....čtu "novej sup" a rozumím tomu tak, jsi agent ŠA a někde sis poslechl "Nový Superb III"  .... a ty myslíš novej Subwofer u tebe v autě.... no jo asi stárnu....

Ale jinak to vypadá pěkně, jen škoda toho místa v kufru, my co vozíme kočárky apod..... takhle máš teď vzadu masážní sedadla ne ? :kol-48:

:)) vsichni starnem:)) v kufru to neco malo zabere, ale kdy povezu neco vetsiho, jen ho odpojim a vytahnu..

A zvukove je to pekne. Neduni, ale ma cisty basy. Trepou se nohavice. A korekce na radiu na zbytek repro je vse na nulu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.