Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam problem s dodelanym DO minulej rok se nechteli odemykat PZ dvere nakonec vodesel moturek od ty doby zas ty dvere nezamknu cudlikem na dverich ridice....tenhle rok zacali blnout dvere spolujezdce DOckem je odemknu jednou z 10 pokusu jinak je musim odemykat klicem ve spoujedcovejch dveri a to je obcas o nervy a pred tejdnem se prestali odemykat pres DO dvere u ridice

Ahoj,nepíšeš z jakým dodělávaným centrálem. Origo to asi nebude že? Jestli nemáš origo tak kup nové motorky do těch předních dveří. Je to dvoustovková záležitost.

• Autor

origo asi neno von to nechaval dodelavat predchozi majitel....po me chtel do zadnich dveri za moturek 3litry za origo a nebo 1500 druhovyrobu

Tak to je úplná zlodějna. Na vrakáči nebo bazaru koupíš origo všechny 4 i za 2tis. Měl jsem ale namysli jestli tam ten centrál máš dodělávaný origo skoda,nebo jen nějaký univerzal.

• Autor

central je origo skoda, DO nechal delal predchozi mjitel

Pravděpodobně máš v háji mikrospínač v zámku. 

• Autor

co to stoji

Dá se koupit kolem 100kč. Mrkni na netu do obchodů.

• 3 týdny později...
  • Autor

tak opraveno mechos to nejak opravil(nechtel mi rict jak:-D) ale prej to bude chtit casem novej zamek nebo co za 2litry

Asi bych si našel jiného mechanika pak.

když chcu koupit druhý ovladač jak ho spáruju s autem jsou potřeba dodržet nějaké parametry či je jedno jaký koupím díky za radu

• 2 týdny později...
Ovladač podle čísla dílu a spárovat lze VAGem.Pouze pokud budeš chtít oživit IMMO,tak autorizovaný servis.

imo nee jen dálkáč. mám jen jeden a nemám tuchu co je to za typ. jednou se mi stalo že se auto zničeho nic zamklo naštěstí byl otevřen kufr. kolega mi řikal že se mu to už jednou taky stalo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.