Únor 3, 20196 r Mám čočku celou od sněhu, jdu zapnout výhřev a nastartovat, jestli to sleze. Už jsem zapnul 2x přídavné topení a sníh je na znaku stále....
Únor 3, 20196 r V 3. 10. 2018 na 8:35, Milhausek napsal: ano dodělával jsem několikrát. chybí ti ABS jednotka Mám O3 my 2016, predný radar mám, čo všetko mi treba aby som si dorobil ACC?
Únor 1, 20205 r Zdravim Vas, mam problem s adaptivnym tempomatom s FA diagnostika mi pise ze RJ nekomunije s RJ regulace odstupu a naopak. Vietem mi ppradit kde moze byt chyba ?
Leden 30, 20232 r Ahoj všichni, uměl by tady prosím někdo dodělat ACC do mojí O3, výroba prosinec 2015? Mám kameru, front assist a DSG. Klidně by mi stačil ten "základní" ACC, co funguje jen do 25 km/h, ale samozřejmě budu rád za pokročilejší varianty. Jen mi někdo říkal, že pro ně by bylo třeba vyměnit celé ABS, tak nevím. Ideálně Praha a okolí, ale za dobrou prací si rád zajedu. Moc díky!
Leden 31, 20232 r @Milhausek co O3 FL? Mám pouze front assist a rád bych dodělal ACC, mohu případně SZ?
Březen 4, 20232 r Ahoj, pročetl jsem zdejších 12 stránek a krom nesmyslných dohad a řečí, jsem se tu nic nedozvěděl... Mám trošku specifický dotaz. Mám Octavii 3 Combi Style, MR 2020. Motorizace 1.5 Tsi M6 s FA a klasickým tempomatem. Páčky pod volantem jsou KOSTAL, volant nevyhřívaný. U oblých radarů není třeba swap, u mého ano. V AS mi to neudělají (klasika), moje otázka zní. Když si namontuji páčky, nakóduji přes VCDS, jak tam dokážu nacpat SWAP pro adaptivní tempomat, když mi to přes ODIS v AS neudělají? Auto mám v záruce, takže to jen tak někomu svěřit nechci. Existuje nějaká cesta, jak to dostat i do systému ŠA jako PR výbavu, aby to tam figurovalo? Díky Upraveno Březen 4, 20232 r od retroman159
Červenec 15, 20241 r Co mám,ale dělat když mi hkásí,že je Acc nedostupne v letních měsících a to i v případě,že ho nemám zapnuté.Prostě to zahlásí vypadne kvalt a po sešlápnutí plynu jede zase dál.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.