Přejít na obsah

Vady a neduhy


Ajfl

Doporučené příspěvky

Mně zas něco klepe na přední nápravě. Dělá to v mírné zatáčce kde je nerovnost. Možná jenom kravina.. Další věc je, potřeboval bych aby se po vytažení klíčku vypnula 12V zásuvka. Mám tam zapojený zesilovač, takto musím pořád vytahovat zástrčku.  Pro většinu to bude nesmysl, ale já bych to ocenil.. Pak kufr.. už jsem si docela zvykl že musím nejdřív otevřít některé dveře aby se dobře zavřel kufr.. Zajímavé.. No a samozřejmě motor, jednička udusená to je hrůza.. Jo a stabilita při větru strašná..

Celkově jsou to ovšem zanedbatelné věci, pokud jezdí bez investic. Není to žádné extra nabušené auto, co bysme od něho chtěli ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj podepsal bych vetsinu co je zde uvadeno.S tim kufrem a tlakem, muze mit vliv ale mensi nez co se tomu priklada. Jen dobra vdecna vymluva prodejcu. Troufnu si tvrdit ze mam tady z vas nejstarsi auto.Koupeno 5.unora najeto necelych 15 tis. Kufr mi sel blbe jak popisujete. Naucil jsem se ho poustet pri zavirani v urcite vysce tak aby se vzdy zabouchl. Nyni pozoruji nejspis uz diky vymackanemu tesneni a ojetym vzperam ze si ho muzu zavirat jak chci a jde to az podezrele lehce oproti tomu co jsem byl zvyklej.Tedy jde spis jen o to nez se to vse vymacka nez nad nejakou tesnosti. Voda opravdu camta obcas i krom do zlabku vedle do kufru pri vetsim desti. Mel jsem pred tim O1ten samy problem. Bolistka liftbacku Skoda. Jinak ja mam novy pazvuk az bouchajici v miste tapecu dveri zadnich dveri za ridicem. Je to neco s tapecem dveri nebo pod nim pri prejezdu nerovosti. Je to horni roh tapecu pod trojuhelnkovym sklem dveri. Kdyz se tam tapec primackne. Pazvuk prestane. Co me to ale stalo jizd s manzelkou na zadnim sedadle nez jsme to misto identifikovali. Hold plastacek. Sice jsem si myslel ze kdyz si troufaji delat takhle plastovej interier cekal jsem ze to budou mit hooode dobre vymyslene. Byl jsem naivni. Jeste pockam jestli se to nesrovna jinak bude reklamace. Chteji setrit na kdecem, tak budou hold hakovat v servise na reklamacich. Jinak jsem s autem tez spokojeny a to hlavne diky motoru. Nebyt ale jeho, byl bych vic na vazkach jestli s tim co dnes vim bych do nej sel. Motor tez ma spatnou hystorii co se spolehlivosti tyce slavne rozvody a tak jen cas ukaze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petrrr : Takže nejstarší auto tady nemáš,já ho kupoval 28.11.2012. :kol-135: Zatím moc závad se nenašlo,jenom zatím špatně zasklené sklo 5.dveří-to opravili výměnou celých 5.dveří na záruku přímo ve škodovce Mladá Boleslav.Dveře jsem nechal pořádně dopasovat,takže nemusím s nima bouchat.Vrzání se zatím žádné neozívá. :kol-31:

Editováno: , autor: hollywood.2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drnčení plata jsem nezaznamenal, "jen" to klepání někde asi na levé straně od podvozku či dveří řidiče. Fakt nevím co to může být a zdá se mi, že to dělá když se auto trošku podélně rozkývá na nerovnostech

 

v menších rychlostech, třeba na přejezdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkusim to pokoumat...jak rikam dobre to jde slyset na dlazebnich kostkach ale takovych tech starych hrubých jak jsou vysoko a daleko od sebe :) zvuk jako by skákalo plato a jde to zprava zezadu :) schválně dnes vypnu rádio a uvidím jak ten zvuk pochytí onboard kamera:)

 

Petrrr : jde volnost toho tapecu zadních dveří identifikovat i když nejedeš? Woody: na to světlo za chvíli mrknu...

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No když na ten tapec zapůsobím tlakem ruky tedy se ho snažím přitlačit k rámu dveří, tak vydává jakýsi zvuk, který na druhé straně tapec nevydává, ale zase to není úplně ten zvuk, každopádně to zní jakoby možná byl uvnitř volnej kabel nebo nějaká příchytka. Ještě jsem postřehl že za studena to dělá více než ve vyhřátém autě. Začlo se to projevovat až teď co klesly venku teploty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To brzdové světlo jste zkoušeli při zavřeném kufru? Je třeba si sedmout do zadu a mačkat. Kryt jako by dolíhal na těsnění a to vrže. A jinač je to jak píšeš, když zasvítí sluníčko na zadní sklo, tak to nevrže.

Je to zatím jen můj tip, ještě to nemám odzkoušené. :palec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ty vole co to je za folšovou fixaci ty krytky brzdovyho svetla...to je mazec....pri otevrenym kufru...uplne na volno tam byla...trochu sem ji tam zacvakl ale neni to ono...nicmene zvuk jsem predtim jestre natocil, takze pak to nekam postnu, neni to vrzani a tapecy na zadnich dverich jsou pevny...uvidime jesli to byla ta krytka ale asi ne

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně chápu, ale ve skoro každém autě něco mlátí na nerovnostech, ať je to 10 let starý auto nebo úplná novota :) všechno se nedá ohlídat, aby bylo správně spasované, utažené apod. V autě je spousta věcí, které jsou jen volně položené nebo nacvaknuté a to jsou právě ty elementy, které bouchají, cvakají apod.

 

Pokud neslyšíš, že by to mlátilo do karoserie, tak bych to neřešil.

 

Na mojí Fabii taky jednou bouchá tohle, pak to přestane a někde zas začne bouchat, cvakat něco jiného. A že by to mělo vliv na teplotu venku bych neřekl. Prostě jak se bouchne dveřma nebo se to nějak zkoutí, ano se pohne, tak se někde něco uvolní, vycvakne, povolí a pak se zas bouchne dveřma, pohne autem a ono si to sedne a přestane to :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...