Přejít na obsah

VCDS - Dá se něco dokódovat do Rapida?


Woody

Doporučené příspěvky

funguje, díky za návod. Kámoš mi to přes NTB a ten jeho SW udělal za 10 minut a zadarmo, ušetřené 2.000 Kč, přítelkyně si to pochvaluje :kol-28:  i když je teda pravda, že se mi ten interval zdá o něco kratší než např. ve dvojkové Fabii, ale i tak super.

 

Interval se dá prodloužit na cca 4s. Mám to a je to lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VCDS 12.12.3 vyšla 4.2.2015 jako VCDS 2015. Přidány modelové roky 2015.

Máš pravdu že 4.2.2015 vyšlo nové VCDS 2015 v češtine.. ale niekto asi trochu posral číslovanie lebo už VCDS 2014 v češtine z 5.9.2014 bola verzia 12.12.3.. aktuálna anglická je 14.10.1.. 

Editováno: , autor: lubinob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry den, chcem sa opytat majitelov Rapidov s DSG prevodovkou a aktivovanou funkciou asistent rozjazdu do kopca ako sa im auto sprava, po zastaveni na v kopci vam auto uplne ostane stat alebo sa mierne posunie dozadu a potom ma tendenciu automaticky sa pohynat dopredu? Totiz ked som raz jazdil na DSG VW golf, tam auto uplne ostalo stat, nepohlo sa ani o mm do zadu. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je něco špatně(pokud je zařazeno S nebo D nebo R).

Co moze byt spatne? U predajcu mi tvrdili, ze asistent nebol kodovany od vyroby, museli ho dokodovavat, myslis, ze nie je spravne nakodovany a auto by malo fakt stat aj v strmom kopci? Pri miernom kopceku sa pohyna hned dopredu ale pri strmom cuvne aj 1,5m a az potom zacne zaberat dopredu. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak nejako zamerne poriadne zmacknut brzdu som neskusal, uplne klasickym sposobom, preto sa prave pytam majitelov DSG, ze ci to tak ma byt alebo teda ci treba prihliadat na poriadne zosliapnutie brzdy, alebo ma auto aj v uplne strmom kopci stat, jedine Hanysek Kocich sa vyjadril, ze mu cuvne auto na kopci, tak neviem ci to tak ma byt, alebo je chyba fakt kodovania.

Zarazila ma ta vec, ze vsade v cennikoch uvadzaju pri rapidoch s DSG, ze ma asistent rozjazdu do kopca a u predajcu mi tvrdili, ze to nebolo aktivovane, som sa na to aj 2x pytal, je mi to cudne, ci to nakoniec aj nebolo aktivovane ale oni do prave "dokodovanim" deaktivovali. viac menej mam pocit pri pohynani do kopca, ze vlastne ta funkcia DSG, ze sa auto samo zacne pohynat pri D R alebo S iba funguje, ze to napomaha rozjazdu do kopca, nie to, ze auto stoji... (resp. ma stat)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lubino tiež som si to myslel že by stým nemal byt problém no bohužiaľ kontrolka svieti a diagnostika vypisuje docasne vypnute cuvacie svetlo zavada sporadicka.Aj keď vymažem zavadu po opätovnom otočení kľúča sa kontrolka rosvieti.A teraz babo raď.

Tapert.Neviem čo presne myslíš.Mne asistent drží niekoľko sekund.Ked sa uvoľní sám auto cuvne kedze spojka dsg je uvoľnená.Ak ťuknem na plynový pedal idem z miesta vpred.Asi toľko môj postreh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...