Motaaa Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 No kdyby jste dali 2000kč za ESC PLUS včetně ABS, MSR, ASR, EDS, HBA a HHC tak máte kontrolu tlaku v pneu a neřešíte to jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Ne každý byl tak trpělivý jak ty a koupil třeba skladovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Proto mám co chci skladovka by mi nesplnila mé požadavky.Né teď vážně se divím že jedno tlačítko nedali hned od výroby všem zas tolik to stát nemůže a je to dobrá věc už jednou mi to hlásilo že je guma píchla a byla takže jsem rád že to mám v autě ikdyž to využiji jen doufám čím nejméně Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Motaaa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Od nedávna všechna nově vyrobená auta mají povinnost mít měření tlaku v pmneumatikách. MR 15 už je mají všechny bez vyjímky myslím. Tedy stačilo si počkat (třeba 2 roky) Ptal jsem se na dodělávku v autorizáku a výrobce toto nepodporuje, tedy nedodělávají. http://www.auto.cz/od-listopadu-musi-kazdy-automobil-hlidat-tlak-v-pneumatikach-povinne-83686 Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Docela mne láká aktivace asistenta rozjezdu do kopce, ale co na tyhle úpravy říká ŠA? Není to porušení záruky? Nebo nedá se ten asistent aktivovat přímo v autorizáku? Nějakou tu korunu bych za to klidně zaplatil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Není to podporováno oficiálně výrobcem vozidla (jako dodělávka - jako třeba tempomat, který je), tudíž ti to nikdo v autorizáku neudělá, resp. by neměl. A ty se jim chceš jít přiznat? Ať Ti dokáží že to tak nebylo už z výroby. A navíc oni neudělají nic jiného ve výrobě u aut, které to mají objednané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Docela mne láká aktivace asistenta rozjezdu do kopce, ale co na tyhle úpravy říká ŠA? Není to porušení záruky? Nebo nedá se ten asistent aktivovat přímo v autorizáku? Nějakou tu korunu bych za to klidně zaplatil :-) já jsem jim to tam narovinu řekl že bych toho asistenta tam měl a prodejce se zeptal nějakého jejich elektrikáře a ten tvrdil že by to mohlo jít tak jsem zvědavý jak to vše dopadne jestli to tam nakoduje přímo tam kde jsem auto koupil nebo se rozjedu za někým jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Změnou v eepromě...na VCDS zapomeňte...Kdo má ESPčko s indexem BE??? Myslel som si že s VCDS to nepôjde.. Ja ani nemám ESP 6R0..... ale 1S0 614 517 F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ty nemáš esc? Vždyt se už montuje standartně, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Jasné že mám.. aj s TPM z výroby.. ale jednotka už je asi novšia, nezačína na 6R0 ako pôvodné Rapidové ale 1S0.. myslel som to na to označenie jednotky, nie žeby som vôbec nemal ESC.. predpokladám že ferda má asi nejakú vychytávku na index BE.. tak či to náhodou nefunguje aj na tejto novšej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 jednotka 6R0 614 517 BK ma TMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Dále TPMS podporují: 6R0 614 517 BC a 6R0 614 517 BF a nejnovější 1S0 614 517 F. Kdo by měl chuť může se zkusit přehrát BD nebo BE na 1S0614517F, ale musí počítat s tím, že to při nejhorším skončí výměnou jednotky za 1S0614517F. Tu tady dokonce někdo nabízí i k prodeji: http://www.sbazar.cz/m.bogas/detail/7955416-1s0-614-517-f-jednotka-abs Tak kdyby se někdo rozhoupal...stačí napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Tak to jsi mě uklidnil, moje jednotka to nepodporuje tak mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ale co když jde přehrát...já to vidím na 80% úspěšnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Risk je zisk, neznáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ale co když jde přehrát...já to vidím na 80% úspěšnost... Já to vidím na 20% neuspěšnost Možná bych i do toho šel, ale mám to k tobě hodně daleko a zatím nechci do auta moc rypat, ještě mám 3 roky záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Kluci můžete někdo vyzkoušet toto? http://ankk-vagcom.com/rapid-nh-activer-coming-home-sans-detecteur-de-lumiere/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Jak se kluci aktivuje ta kontrolka potkávaček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 čo zatiaľ viem tak sa nedá aktivovať.. a či tam vôbec je to mi nikto nevedel povedať, myslím že vôbec nie je takže nie je čo aktivovať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Aha , tak nic . Ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Kluci můžete někdo vyzkoušet toto? http://ankk-vagcom.com/rapid-nh-activer-coming-home-sans-detecteur-de-lumiere/ Nikdo nevyzkoušíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Ešte som nebol v Rapide odkedy si to sem dal.. keď budem tak skúsim.. Ale nevidím dôvod prečo by to nefungovalo, takto isto to fungovalo v OII predFL bez senzora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) s tema okynkama az budu mit cas tak na to mrknu mozna by slo vyrobit treba nejaka dodatecna "jednotka" treba z arduina ktera by podle odberu motorku umela poznat privreni a vypnout napajeni a pokud by se cudlik podrzel delsi dobu (1sec?) tak by potom jednotka vyrolovala okynko az nahoru http://www.ebay.com/itm/NEW-Mini-DC-DC-Converter-Step-Down-Module-Adjustable-Power-Supply-Output-1-3-17V-/360741066304?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53fdd7d640 http://www.ebay.com/itm/New-design-30A-range-Current-Sensor-Module-ACS712-Module-Arduino-module-/310506962976?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484ba84020 http://www.ebay.com/itm/New-Pro-Mini-atmega328-Board-5V-16M-Replace-ATmega128-Arduino-Compatible-Nano-/131278764259?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e90d2f8e3 kdyby to chtel nekdo realizovat tak bych vam treba ten zdrojak napsal bude to na par radku pripichlo by se to jen na drat od tlacitka pres 10k odpor do arduina (0-12V na 0-5V) a potom na senzor napajeci drat od motorku to by melo stacit takze nijak extremni zasah do elektroinstalace Editováno: 17. Listopad 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Já bych potřeboval někoho s kabelem na Náchodsku. Nevíte o někom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 (editace) Kontrolka potkávacích světel tam je! Sám jsem jí našel a ptal se tu na to jako první. Inspiraci jsem našel v Yeti oddílu. A když jde dokodovat v yeti tak by mohla i v rapidu ne? Já bych o ní stál. Editováno: 17. Listopad 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.