sliver Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Ručičky by se měly protočit vždy až po "uspání" jednotky. Pokud jednotka nestačí "usnout" tak se ani nehnou.Asi tak. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 ano, presne tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 (editace) To uspání je řádově desírka sekund. Tak mevím co mě tady zpochybňuješ. Psal ksem něco co není pravda? Na firemním transportéru mě rafiky lítají spánek, nespánek. Editováno: 14. leden 2020, autor: ben06 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 koho tady zpochybnuju? jen jsem napsal jak to je:-)) @sliver to tady popsal presne.. takze nechapu tvoje reakce :-)) ty jsi naspal svoje zkuseosti a ja svoje.. nikde nevidim, ze bych psal neco ve smyslu, ze bych te zpochybnoval.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 před 3 hodinami, kvetosm napsal: pokud si s tim autem hrajes a porad vypinas a zapinas zapalovani behem chvile, tak se vzdy neprotoci..ale pri klasickem pouzivani auta se protoci temer vzdy ..to je tak stejne jako CH/LH...kdyz porad zamykas a odemykas behem chvile, tak to pak taky nefunguje..ale pri normalnim pouzivani to jde normalne. @ben06 pokud jsi z teto zpravy usoudil, ze te nejak zpochybnuju, tak jsi to bohuzel nepochopil... uvedu na pravou miru : Pokud si clovek ( ne ty) , ale KDOKOLIV hraje s autem tak jak uvadim..tak to tak je.. Ja si obcas neco na aute koduju a zkousim,..takze to je z moji zkusenosti...Ano, jsem decko , ktery porad startuje a chcipa auto atd atd...proste to byla jen moje zkusenost kterou jsem sem uvedl..nic proti nikomu to nebylo mireno..Tim bych to ukoncil..diky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaznik78 Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Ahoj, Chtěl bych do Rapida MR 7/2018 dokodovat asistenta únavy dle škody to nejde. prí to nepodporuje rádio. ale tomu nevěřím. protočení ručiček a prisvícení mlhovek taky říkaly že to nejde. Je tu někdo z Prahy ? kdo to umí ? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 (editace) Zkus kontaktovat Rolbar pres zpravu. Jinak tato funkce mi prijde k nicemu. V autech to mam a nijak se mi to neprojevuje. Editováno: 15. leden 2020, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaznik78 Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Asistent nelze jen tak dokódovat, musí se aktivovat přes SWAP, to umí zatím jen ŠA a musí to být pro daný model uvolněno/povoleno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 (editace) Do Pola, 7E0 BCM lze dohrat datovou sadu a funkci aktivovat ... ta BCM jde pouzit i v Rapidu, takze pokud to pujde aktivovat v budikach, melo by to jit i v Rapidu bez SA ... Kdo hleda, najde ... Editováno: 15. leden 2020, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 @provaznik78 asistent únavy nejde jen dokodovat , musí se on-line ve škodovce a přes swap... jinak jsem z Prahy a jiné věci není problém dokodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Dobrý den, je někdo, kdo by nakódoval rozšíření funkcí Na Rapida MR 2019 z Karviné a okolí? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 poradi prosim niekto, ako zapnut DRL (obrysove svetla vpredu ako DRL) az po nastartovani auta alebo po sklopeni rucnej brzdy? Rapid 2012 bez prepinaca "AUTO" na svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluszek20 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Udostępni ktoś bloki pomiarowe czujnika nasłonecznienia? Mam problem ze światłami tryb auto. ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Zdravim, chtel bych dokodovat stahovani predniho okna Rapid rok vyroby 4/2018. Najde se nekdo z Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 9. Květen 2020 Sdílet Vloženo 9. Květen 2020 dokodoval bych ti tam dost veci , ale stahovani okna ne :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 (editace) Ja to mozna napsal blbe. Myslel jsem jako dalkovym ovladacem :-))) cetl jsem ze by to melo jit. Aspon to jedno u ridice. Editováno: 11. Květen 2020, autor: Webjoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Ja vim jak jsi to myslel.. ja to zkousel na nekolika autech...vzdy stejnym zpusobem..na nejakym to slo tak 1 z deseti pokusu , ze se to otevrelo nebo zavrelo dalkou..a na nekterych ani tuk ...nevim, cim to... takze muzeme klidne zkusit, ale pochybuju, ze by to slo.. Mam VCDS.. a co jsem tak vpozoroval, tak vetsina , kterym to jde, tak se povedlo pres caristu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Je na tebe nejake spojeni? Ze bychom se domluvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Mám rapida z 02/2019 a nerozchodili mi stahování ani dva zdejší mistři, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Je to skoda, ze to Rapid neumi normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 @Webjoe setrili na cem se dalo no..jinak jsem psal zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Ano šetřili, ve své době se to netýkalo jen rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Adi Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Zdravím máme Rapida mr19 a nejde kodovat snad nic. Jsem absolutní nováček s kopií vcds 19.6.1 a nejde to ani 19.6.2 eng. ani cz. V nabídce dlouhé kódování je toho málo a v přizpůsobení nejde skoro nic. Nikde jsem se nedočetl jestli není potřeba nějaký kód na otevření více položek kódování atd... Dík za radu. VID_20200602_213832.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Stary kabel a soft, nove auto. Btw, staging sa nenastavuje v adaptaciach ale v kodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.