Leden 14, 20205 r Ručičky by se měly protočit vždy až po "uspání" jednotky. Pokud jednotka nestačí "usnout" tak se ani nehnou.Asi tak.
Leden 14, 20205 r To uspání je řádově desírka sekund. Tak mevím co mě tady zpochybňuješ. Psal ksem něco co není pravda? Na firemním transportéru mě rafiky lítají spánek, nespánek. Upraveno Leden 14, 20205 r od ben06
Leden 14, 20205 r koho tady zpochybnuju? jen jsem napsal jak to je:-)) @sliver to tady popsal presne.. takze nechapu tvoje reakce :-)) ty jsi naspal svoje zkuseosti a ja svoje.. nikde nevidim, ze bych psal neco ve smyslu, ze bych te zpochybnoval..
Leden 14, 20205 r před 3 hodinami, kvetosm napsal: pokud si s tim autem hrajes a porad vypinas a zapinas zapalovani behem chvile, tak se vzdy neprotoci..ale pri klasickem pouzivani auta se protoci temer vzdy ..to je tak stejne jako CH/LH...kdyz porad zamykas a odemykas behem chvile, tak to pak taky nefunguje..ale pri normalnim pouzivani to jde normalne. @ben06 pokud jsi z teto zpravy usoudil, ze te nejak zpochybnuju, tak jsi to bohuzel nepochopil... uvedu na pravou miru : Pokud si clovek ( ne ty) , ale KDOKOLIV hraje s autem tak jak uvadim..tak to tak je.. Ja si obcas neco na aute koduju a zkousim,..takze to je z moji zkusenosti...Ano, jsem decko , ktery porad startuje a chcipa auto atd atd...proste to byla jen moje zkusenost kterou jsem sem uvedl..nic proti nikomu to nebylo mireno..Tim bych to ukoncil..diky ?
Leden 15, 20205 r Ahoj, Chtěl bych do Rapida MR 7/2018 dokodovat asistenta únavy dle škody to nejde. prí to nepodporuje rádio. ale tomu nevěřím. protočení ručiček a prisvícení mlhovek taky říkaly že to nejde. Je tu někdo z Prahy ? kdo to umí ? Dík moc
Leden 15, 20205 r Zkus kontaktovat Rolbar pres zpravu. Jinak tato funkce mi prijde k nicemu. V autech to mam a nijak se mi to neprojevuje. Upraveno Leden 15, 20205 r od Čečulák
Leden 15, 20205 r Asistent nelze jen tak dokódovat, musí se aktivovat přes SWAP, to umí zatím jen ŠA a musí to být pro daný model uvolněno/povoleno...
Leden 15, 20205 r Do Pola, 7E0 BCM lze dohrat datovou sadu a funkci aktivovat ... ta BCM jde pouzit i v Rapidu, takze pokud to pujde aktivovat v budikach, melo by to jit i v Rapidu bez SA ... Kdo hleda, najde ... Upraveno Leden 15, 20205 r od danikd
Leden 15, 20205 r @provaznik78 asistent únavy nejde jen dokodovat , musí se on-line ve škodovce a přes swap... jinak jsem z Prahy a jiné věci není problém dokodovat
Únor 1, 20205 r Dobrý den, je někdo, kdo by nakódoval rozšíření funkcí Na Rapida MR 2019 z Karviné a okolí? Děkuji za odpověď
Březen 31, 20205 r poradi prosim niekto, ako zapnut DRL (obrysove svetla vpredu ako DRL) az po nastartovani auta alebo po sklopeni rucnej brzdy? Rapid 2012 bez prepinaca "AUTO" na svetla.
Duben 14, 20205 r Udostępni ktoś bloki pomiarowe czujnika nasłonecznienia? Mam problem ze światłami tryb auto. ☹️
Květen 8, 20205 r Zdravim, chtel bych dokodovat stahovani predniho okna Rapid rok vyroby 4/2018. Najde se nekdo z Prahy?
Květen 11, 20205 r Ja to mozna napsal blbe. Myslel jsem jako dalkovym ovladacem :-))) cetl jsem ze by to melo jit. Aspon to jedno u ridice. Upraveno Květen 11, 20205 r od Webjoe
Květen 11, 20205 r Ja vim jak jsi to myslel.. ja to zkousel na nekolika autech...vzdy stejnym zpusobem..na nejakym to slo tak 1 z deseti pokusu , ze se to otevrelo nebo zavrelo dalkou..a na nekterych ani tuk ...nevim, cim to... takze muzeme klidne zkusit, ale pochybuju, ze by to slo.. Mam VCDS.. a co jsem tak vpozoroval, tak vetsina , kterym to jde, tak se povedlo pres caristu
Květen 12, 20205 r Mám rapida z 02/2019 a nerozchodili mi stahování ani dva zdejší mistři, tak nevím.
Červen 8, 20205 r Zdravím máme Rapida mr19 a nejde kodovat snad nic. Jsem absolutní nováček s kopií vcds 19.6.1 a nejde to ani 19.6.2 eng. ani cz. V nabídce dlouhé kódování je toho málo a v přizpůsobení nejde skoro nic. Nikde jsem se nedočetl jestli není potřeba nějaký kód na otevření více položek kódování atd... Dík za radu. VID_20200602_213832.mp4
Červen 16, 20205 r Stary kabel a soft, nove auto. Btw, staging sa nenastavuje v adaptaciach ale v kodovani
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.