ben06 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Lukas Adi> já si sám netroufnou v tom hrabat, ale dopadl jsem u dvou zde doporučených lidí stejně. Podařil se jen SS, protočení rafik, vypnutí DRL při ruční brzdě. Setření kapek, asistent rozjezdu, ovládání okna řidiče DO nikoliv. wirer> někde jsi psal, že se pohybuješ i po CZ, nejezdíš třeba TN - UH po I/50? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Adi Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Jak to dělají ostatní? Vždyť mají taky mr19 a kódují. Ta vcds co mám by měla jít do konce roku 2019. A ve finále mám auto vyrobené 11. 2018. Nějak to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 @ben06 iba ak mam dovod (zraz, vylet). Inac som z vychodu SK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Lukas Adi> já mám 2/2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Skoro bych tipoval na problém popsaný v tomto příspěvku: Na jednotku jsou namapované chybné labely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Začínám být trochu nesvůj, když čtu, že se u novějších MR nedaří dokódovat aspoň to stahování okna řidiče DO (kvetosm, ben06). Zatím se tak nějak těžko smiřuji se skutečností, že vpodst. není technicky možné dodělat tuto funkci na včechna okna, jak jsem byl vždy zvyklý (FI, FII, Roomster, OII fl atd.). A teď čtu, že ?možná? nepůjde nakódovat ani to jedno okno (mám Rapida z 09/2018). Auto je zatím na operák ve firmě, tak do něj nechci zatím hrabat, ale za rok a pár měsíců jej chci odkoupit a pak obratem to nechat dokódovat spolu s nějakými dalšími funkcemi. Jsem z ČB, takže pak k ferda25 do Strakonic to mám kousek. No uvidíme, musím ještě nějakou dobu vydržet... Četl jsem někde výše, že když ne přes VCDS tak přes Caristu by mohlo jít?? EDIT: Nebo je řešením problému posledního příspěvek JosefR77 ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Stahování oken dálkou jsem řešil dlouhou dobu, našel mhoho návodů z různými drobnými odchylkami. Na tuto funkci jsem byl zvyklý z Fabia II. Bohužel dlouhodobě jsem přesvědčen že tato funkce nejde rozchodit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Zavírání okna aspoň řidiče mě fakt štve že mi nejde, když už mám konečně DO a na O1 jde jen klíčem zavřít všechna okna a dotření kapek má taky i F1 Junior ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 (editace) Dodatečné setření kapek mi funguje. 09 - Central Electronics 10 - Adaptations Rear Window Wiper-Traenenwischen Heck Active 09 - Central Electronics 10 - Adaptations Windshield wiper-Traenenwischen Front Status Active Editováno: 16. Červen 2020, autor: JosefR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 tohle mě funguje ale zatažení oken jsem nerozchodil Zlatá FI. Tam šlo skoro všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 (editace) ja to stahovani oken dalkou rozchodil s VCDS, ale funguje to jak se tomu zachce..cca 1 z 10 pokusu ? a to, ze pres caristu to jde, jsme slysel od lidi co to meli kodovany caristou, ale sam jsem toho teda nebyl svedkem ? a samozrejme se bavime jen o oknu ridice... Editováno: 16. Červen 2020, autor: kvetosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 12 hours ago, ben06 said: Lukas Adi> já si sám netroufnou v tom hrabat, ale dopadl jsem u dvou zde doporučených lidí stejně. Podařil se jen SS, protočení rafik, vypnutí DRL při ruční brzdě. Setření kapek, asistent rozjezdu, ovládání okna řidiče DO nikoliv. wirer> někde jsi psal, že se pohybuješ i po CZ, nejezdíš třeba TN - UH po I/50? Díky. a co bys jeste chtel krome toho sthovani oken?:-) Ono tam toho zas tolik nejde :-))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 (editace) já už tady napsal co bych uvítal, nic co nejde ostatním na rapidu a číst umím co lze, u mě se to nezdařilo. Editováno: 17. Červen 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 před 39 minutami, ben06 napsal: já už tady napsal co bych uvítal, nic co nejde ostatním na rapidu a číst umím co lze, u mě se to nezdařilo. Nerad bych tu zažehával neblahé vášně, ale když se Tě někdo zeptá tak bys mu mohl odpovědět věcně a ne další nic neříkající větou. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 opakuji, že jsem už uvedl, co jsem chtěl a nešlo a porušuješ pravidla moralisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Už jsem to našel.. Jde nejspíš o asistent rozjezdu , setřeníí kapek a zavíráni okna dalkou. .. moje zkušenost : Asistent rozjedu a setreni kapek se mi povedlo na každém rapidu , který jsme dělal.. zavíráni okna dalkou nikoliv 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 21 hours ago, Lukas Adi said: Jak to dělají ostatní? Vždyť mají taky mr19 a kódují. Ta vcds co mám by měla jít do konce roku 2019. A ve finále mám auto vyrobené 11. 2018. Nějak to nechápu. Ostatni to dělají tak, ze mají buď origo kabel.... nebo novější čínský kabel co zvládne i novější auta. Třeba auta rok výroby klidně 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Já naposled pohořel s asistentem rozjezdu do kopce, sice funguje, ale auto po vypnutí zapalování problikne na MaxiDotu hlášku o vadě v brzdném systému :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 To jsem na jednom vozidle také zažil, ale stačilo překalibrovat tlak v pneu a chyba se tím odstranila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Aha, zkusíme ještě toto, ale právě to nehodí "klasicky" chybu, že by svítili kontrolky, tak jak to někdy dělá, ale jen hláška na maxidotu. A i ta jen problikne (musela se nahrát na mobil a pak až na videu bylo možné zjistit, oč se jedná). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Tak tak na tu diskuzi koukám a to kódování je docela taková hra pokus/omyl. Různé modelové roky, různé kabely, verze VCDS... ? Rozchodil tedy někdo spolehlivě to stahování okna u MR 2019 (mám vyrobeno 09/2018)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Troufnu si říci , ze přes VCDS nikdo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 (editace) Dle mého na to řídící jednotky nejsou připravené. Dálniční bliknutí (Trippling) ve verzi po FL taky nechodí a zkoušel jsem různé postupy včetně "restartu rádia". OPRAVA a OMLUVA. Chtěl jsem napsat změna ze 3 bliknutí na 4 nebo 5 bliknutí, ale vypadlo mi to a nezkontroloval jsem si finální znění. Trippling jako zálkadní samozřejmě funguje dle popsané specifikace "ben06". Editováno: 18. Červen 2020, autor: JosefR77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 dle mého trojblik umí Style FL z výroby a lze ho lehce vypnout a zpět zapnout "v rádiu Swing+" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 (editace) Otevírání a zavíráni okna dalkou... někdy to proste jde a někdy ne ? IMG_7631.MOV Editováno: 21. Červen 2020, autor: kvetosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.