Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

No, uvidime :-D snad nebudu muset :-)

jak jsem se díval, Lovtecu s takovou cenou opravdu nemůžeme konkurouvat...můžeme konkurovat jen kvalitou,zárukou 150 tisíc na vstřikovače, ale ne tomuto zařízení...

do  VW, Opel, Dacie  se dává Landi Renzo

BRC se dáva do Forda a Hyundai

Co říkáte na tenhle výrok ? Tohle mi napsal jeden pán, kterého mi tu někdo doporučoval...

VW, Opel a Dacia montuje Landi Renzo Omegas jako "aftermarket"

Ford montuje BRC SQ Plug/n/Drive jako "aftermarket".

Tuším ale, že Hyundai montuje BRC, ale ne jako aftermarket. Je to běžná tuzemská přestavba.

"Aftermarket" - montáž zpravidla od výrobce. Toto auto je legislativně zapsáno i v datech jako LPG. Zpravidla mívá zablokovanou LPG jednotku nebo vyžaduje speciální nestandartní software. Případně umožnuje pouze diagnostický režim bez možnosti softwareové úpravy - ladění apod.

Osobně jsem řešil 2 Opely - jeden měl již vyměněnou jednotku a druhý ji měl bloklou na speciální soft.

A cca 6 Fordů, ty mají u BRC - zde úspěšně.

Dacii sem viděl pouze jednu u nás....zákazník ovšem neřešil problém s LPG. Nicméně udělal sem si alespoň fotku.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Ahoj, lidičky, jak máte řešené LPG vstřiky ? Já si dneska při otevření kapoty všimnul, že mi to trhá protihlukovku a časem by mohlo třískat i do kapoty, viz. foto.  Nechtěl by někdo (pokud to máte jinak) hodit foto jak a kde to máte umístěné ? díky.

http://forum.skodahome.cz/gallery/image/49211-20131227-112910/

http://forum.skodahome.cz/gallery/image/49212-20131227-112908/

http://forum.skodahome.cz/gallery/image/49213-20131227-112903/

Upraveno od angel.CZ

to máš jaksi divně namontovaný, to ti drží na tom plastu? proč je tam tisíc nýtů? Já to mám takto. Vše napevno, nikde se nic nedotýká, tak ti neumím poradit co změnit.

post-35925-0-25342500-1388155289_thumb.j

• Autor

jo ty to máš ten kryt zkracený... taky možnost, kamoš mi ještě říkal že by se to dalo celé přehodit na druhou stranu. No k měrce ? Dneska jsem měnil olej, takže tam snad nějákou dobu nepolezu, jinak to musím odšroubovat, sundat kryt, přetahnout to a pak se dostanu k měrce :-D zeležitost 10minut když máš gryf.. 

No prostě je to strašné, už jsem psal tam, kde mi to dělali, tak počkám na odpověď a po novém roce to asi nechám přředělat, nejspíš jak máš ty.

kam na druhou stranu? Hadičky od vstřiků do trysek musejí mít určitou délku která se podle mě musí nastavit i v řj. A když to bude dlouhý bude to dělat nedobrotu

co se týká tvé montáže, nemontovali to 1.1.? ještě vylití? protože moc nepřemýšleli.  :kol-98:  Mě se olej neztrácí, ale jsem zvyklej to cca 1x měsíčně kontrolovat z minulýho auta

Upraveno od brc.majkl

• Autor

nemontovali :-D no prostě to zajebal, po novém roce tam zajedu a ať s tím něco udělá prostě.... Když tak, zkuste mi tu hodit fotku ještě někdo jiný, ale tak jak to máš ty to vypadá dobře :-)

A jo, taky to cca co měsíc zkontroluju...

Dle toho uchycení bych to tipoval na Brno ulice Jevenova.

Já dělal jenom starší verzi 1,8T podélný v Passatu.

foto_acgaz_vw_passat-0.jpg

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak už nějákou dobu uděláno jako to má brc.majkl a pohoda :-) vysvětlení, proč mi to udělal tak, jak to udělal bylo, že nevěděl zda mi to nebude vadit, že je to uřezané... samozřejmě za to nic nechtěl (ani bych nedal :-P ) a ještě se omlouval, že kdyby něco, ať přijedu či zavolám.. nic není problém :-D

Slušné jednání

souhlasím. jinak nevím co mele o řezání, když ti do krytu stejně nanýtoval milion nýtů. Akorát ho to takto nenapadlo :)

• 6 měsíců později...

Dneska psal jeden pán z Havířova že :

Dobrý den,děkuji za zájem o přestavbu Vašeho vozu na LPG,samozřejmě tyhle typy vozu jsou pro LPG jako dělané,udělali jsme jich už podobných modelů mnoho, tyto modely jezdí bez sebemenšího zaváhání,Konečná cena za přestavbu,včetně nádrže kterou si vyberete(i místo rezervy) a samozřejmostí je ukazovatel stavu LPG na lpg přepínači a systému sekvenčního vstřikování Magic 4 a italskými vtřikovači valtec,na které držíme plnohodnotnou záruku bez počtu najetých km. je 22000kč s dph ,a zápisu v TP.Přestavba trvá max.do dvou prac.dnů.tj.př.když se auto přiveze třeba v pondělí ráno,tak nejpozději v úterý večer odjíždí.Pokud budete mít zájem,tak nejbližší termín máme volno už 6.11.a 7.11.(odhlásil se nám zákazník)Jako bonus k přestavbě u Nás dostanete zapínací vak na rezervní kolo a doživotní roční prohlídky včetně revizí zdarma.Konečná cena je tedy 22000kč.Co se týká výkonu,tak u sekvenčního vstřikování nepoznáte rozdíl mezi benzínem a plynem.A spotřeba?-pokud Vám auto momentálně jezdí za 8,5l benzínu ,tak se zhruba o půl litru může zvednout spotřeba lpg. Nejvetší výhoda systému Magic:největší sít´ servisů v čr,a hlavní dodavatel HL propan ostrava,bezporuchový systém a cenově nejdostupnější,cena se nemění-všechny typy nádrží(i válcových do kufru) jsou ve stand.ceně.

...

Zdravím

Také hledám někoho na přestavbu LPG a také jsem požádal o cenovou nabídku mimo jiné i LPG Havířov.

Přišla mi odpověď:

"Dobrý den, děkuji za zájem o přestavbu Vašeho vozu na LPG,samozřejmě tyhle typy vozu jsou pro LPG jako dělané,udělali jsme jich už mnoho, tyto modely jezdí bez sebemenšího zaváhání,Konečná cena za přestavbu,včetně nádrže kterou si vyberete(i místo rezervy),a samozřejmostí je ukazovatel stavu LPG na lpg přepínači a systému sekvenčního vstřikování Magic 4(italská ŘJ KME),a italskými vstřikovači ,na které držíme plnohodnotnou dvouletou záruku bez počtu najetých km. je 23500kč s dph ,a zápisu v TP.Přestavba trvá max.do dvou prac.dnů.tj.př.když se auto přiveze třeba v pondělí ráno,tak nejpozději v úterý odpoledne odjíždí.Pokud budete mít zájem,tak nejbližší termín máme volno už 31.7.2014.a 1.8.2014. (odhlásil se nám zákazník)Jako bonus k přestavbě u Nás dostanete zapínací vak na rezervní kolo a doživotní roční prohlídky včetně revizí zdarma(po dobu životnosti nádrže-tj.10 let).Konečná cena je tedy 23500kč.Co se týká výkonu,tak u sekvenčního vstřikování nepoznáte rozdíl mezi benzínem a plynem.A spotřeba?-pokud Vám auto momentálně jezdí za  cca 8 l benzínu ,tak se zhruba o 0,5 litrů může zvednout spotřeba lpg. Nejvetší výhoda systému Magic:největší sít´ servisů v čr,a hlavní dodavatel HL propan ostrava,bezporuchový systém a cenově nejdostupnější,cena se nemění-všechny typy nádrží(i válcových do kufru) jsou ve stand.ceně.Co se týká opotřebení motoru s lpg,tak je to právě naopak(lpg je k motoru šetrnější než benzín). V ceně je již zahrnuto přimazávání ventilů a ŘJ se zabudovaným  OBD adapterem

PS:servisy LPG nedoporučují z důvodu možného podpálení venilů,ale pro to aby se co jak nejvíc zabránilo tehle situaci montujeme standatně systém podtlakový přímaz ventilů.

S pozdravem Lacko Roman"

Takže prakticky stejná odpověď, takže asi ty poptávky ani nečte, jen přepíše volný termín...

• Autor

Jo, to je dosti mozne. Ale myslim ze nejhlavnejsi je, ze jsem zatim za cca 20-22k km neresil ani jediny problem s LPG systemem. A to si myslim, ze je nejhlavnejsi ;-)

(italská ŘJ KME)

--- Magic používá jednotky KME, to jest pravdou. Ovšem KME není z itálie ale z Polska. Starý pan KME se musí za tuto hlášku v hrobě obracet.

potlakovy primaz ventilu na turbo motor :)

doufam ze to je jen preklep

silarme, "v brně se to dělá normálně" turbo neturbo

copak v Brně, tam je možné absolutně všechno....podle toho ovšem vypadá,..

Michal2009- nevím, zda mám reagovat na tvoji trapnou připomínku...ale budiž....je mi jen líto lidí, kteří se nechají zlákat na super cenu plynu do auta , např. 23 tisíc, pak dojdou pro auto a ejhle najednou je to za 27, protože vlastně se do auta dala údajně větší nádrž, přidalo to a to,....budiž, zákazník auto hoonem pořebuje, tak rád i přesto tu cenu zaplatí...pak story pokračuje...auto blbne, při 5 tisících "už" přepíná do benzínu, cuká,atd,atd....pak dotyčný dojede za mnou, jako zrovna před chvílí pán z Brna(řeči o tom, že on o mě nevěděl), a že bych mu to mohl opravit, že už do Brna (k nejmenované firmě) nepojede, že tam byl 5x a nic neopravili....samozřejmě žádný doklad od ničeho, aby se nedala uplatňovat záruka....takže jsem mu systém prohlédl, zjistil, že je špatně umístěný reduktor, filtr, trysky plynu navrtané tak, že se blokuje zkracování sání při vysokém výkonu, takže nechat auto u nás, nechat vychladnout, předělat a znovu naladit...vlastně práce třeba na 1-2 dny as tím, že pak bude jakýkoliv problém přehazovat na mě....takže tuto zmaštěnou montáž převzít na sebe za někoho, kdo na ní vydělal a hezky se zbaví odpovědnosti.....takhle nějak jsi to myslel, když jsi napsal, že jsem si nemohl odpustit rýpnutí???? takže s takovým stylem montáží zřejmě souhlasíš, když se k tomu takhle trapně musíš vyjádřit.....mě osobně je těchto lidí na rozdíl od ostatních líto, že takhle musí dopadnout....  

Mam se do tebe taky pustit jako par lidi na foru? Nebo budes dal vychvalovat svoje montaze a svoji CS, svych dlooooouhych 20 let praxe a podobny hnupoviny? K tomu se nesnizim. Prestan hazet spinu na ostatni montazniky, pokud jsi tak strasne vybornej a super, svy montaze mas a k tomuhle se snizovat nemusis nebo se mylim? Hod se pro jednou do pohody, vzdyt ty reagujes na nakopnuti :) jsou lidi, kteri jsou i u toho blbyho cadka spokojeni a najedou spoustu km bez poruch. Hlavne bych ale upozornil, ze je to kazdyho vec, kde si system necha montovat, tak se do toho porad nes*r. S timhle jsi zas trapnej ty ;)

za prvé-začal jsi to ty a za druhé-nemluvil jsem o nějakém čadkovi...napsal jsem jen obecné informace, co se děje u některých firem...opravdu nemusím reagovat na takové příspěvky, jen jsem popsal praktiky některých firem,nic víc,nic míň, ale možná ty sním máš nějaké zkušenosti, že tak reaguješ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.