Říjen 18, 201311 r Ja moc taky nechapu, kde je potreba mit zarazen neutral a soucasne vyndany klicek. Na parkovistich obvykle je zadouci, aby s vozem nikdo naopak nesoupal. Upraveno Říjen 18, 201311 r od mike_k
Říjen 18, 201311 r Já chápu, například na pražském sídlišti Velká Ohrada se běžně parkuje ve druhé řadě a tam, kde to není z kopce, jsou auta nezabržděná a s vyřazeným kvaltem, právě proto, aby se dala odtlačit.
Říjen 18, 201311 r Já si pamatuji tak před 15ti lety, že jsem občas parkoval v Praze na tomto místě a tam se muselo nechat odbržděno...
Říjen 19, 201311 r tak to jsem ještě neslyšel ! Nechat odbržděno aby tě mohli jiní pošoupnout.. no jo, Praha..
Říjen 19, 201311 r Nejen Praha v Ostravě na 7máku nad Vltavou to taky tak funguje. Pokud necháš zabržděno- údajně Ti vypustí kolo...
Říjen 19, 201311 r Nejen Praha v Ostravě na 7máku nad Vltavou to taky tak funguje. Pokud necháš zabržděno- údajně Ti vypustí kolo... Kdežeto v té Ostravě? Nikdy jsem o tom neslyšel.
Říjen 19, 201311 r Autor tak to jsem ještě neslyšel ! Nechat odbržděno aby tě mohli jiní pošoupnout.. no jo, Praha.. Jo bejvaly doby před drahnými léty, kdy jsem to potřeboval někdy i v Praze, v Thajsku to potřebuju dost často.
Říjen 19, 201311 r Ty jo, to jsou mi tedy veci. Ja bych se tedy ale asi bal, ze mi auto v noci nejaka opila skupinka pri navratu z hospody nekam premisti.
Říjen 22, 201311 r Vyhozená rychlost, je běžná praxe i v Č.Budějovicích. Třeba na Máji, ale už jsem se s tím setkal i v blízkém centru ČB.
Listopad 6, 201311 r Jj. Můžu potvrdit tu Ostravu na 7 obvodu, mám to vedle u baráku (vidím na to pěkně z okna) a denně tam lidi šoupou auty. Auta jsou postavena vedle sebe a před nimi parkují nezabržděná auta. Pokud potřebuješ vyjet musíš jich pár potlačit a pak s obtíži vyjet. Ulice je úzká a jěště podél cesty (je to jednosměrka), tím směrem kde vytáčíš auto mezi těmi posunutými, tak stojí další auta. No hrůza. I když udělali další parkoviště v okolí domu, tak to na chvíli pomohlo, ale mi připadá, že když někde postaví nové parkoviště, tak lidé jak urvaní kupují další auta do rodiny a za pár týdnů je vše opět plné a zase auta před auty a jako by se nic neudělalo. Skoro denně jak přijedeš z práce po 15 hod. nezaparkuješ u domu, ale "km" od domu.
Listopad 10, 201311 r A já to tak před 20 lety taky zažil na sídlišti Máj České Budějovice. Ale nikdo moc neřešil při pošoupnutí s následním bržděním. Prostě se to zastavilo o další auto nebo samo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.