Mike27 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Nutné na některých parkovištích, aby se to dalo pošoupnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Zajímavé. Za 7,5 roku, co jezdím s DSG jsem to nepotřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) Ja moc taky nechapu, kde je potreba mit zarazen neutral a soucasne vyndany klicek. Na parkovistich obvykle je zadouci, aby s vozem nikdo naopak nesoupal. Editováno: 18. Říjen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Já chápu, například na pražském sídlišti Velká Ohrada se běžně parkuje ve druhé řadě a tam, kde to není z kopce, jsou auta nezabržděná a s vyřazeným kvaltem, právě proto, aby se dala odtlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Já si pamatuji tak před 15ti lety, že jsem občas parkoval v Praze na tomto místě a tam se muselo nechat odbržděno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 tak to jsem ještě neslyšel ! Nechat odbržděno aby tě mohli jiní pošoupnout.. no jo, Praha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Nejen Praha v Ostravě na 7máku nad Vltavou to taky tak funguje. Pokud necháš zabržděno- údajně Ti vypustí kolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Jediná cesta je nakódovat v podvolantovce, že to není automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Nejen Praha v Ostravě na 7máku nad Vltavou to taky tak funguje. Pokud necháš zabržděno- údajně Ti vypustí kolo... Kdežeto v té Ostravě? Nikdy jsem o tom neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Ostrava-Poruba 7.obvod. Nad Vltavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike27 Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 tak to jsem ještě neslyšel ! Nechat odbržděno aby tě mohli jiní pošoupnout.. no jo, Praha.. Jo bejvaly doby před drahnými léty, kdy jsem to potřeboval někdy i v Praze, v Thajsku to potřebuju dost často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Ty jo, to jsou mi tedy veci. Ja bych se tedy ale asi bal, ze mi auto v noci nejaka opila skupinka pri navratu z hospody nekam premisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-.Brumla.- Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Vyhozená rychlost, je běžná praxe i v Č.Budějovicích. Třeba na Máji, ale už jsem se s tím setkal i v blízkém centru ČB. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jj. Můžu potvrdit tu Ostravu na 7 obvodu, mám to vedle u baráku (vidím na to pěkně z okna) a denně tam lidi šoupou auty. Auta jsou postavena vedle sebe a před nimi parkují nezabržděná auta. Pokud potřebuješ vyjet musíš jich pár potlačit a pak s obtíži vyjet. Ulice je úzká a jěště podél cesty (je to jednosměrka), tím směrem kde vytáčíš auto mezi těmi posunutými, tak stojí další auta. No hrůza. I když udělali další parkoviště v okolí domu, tak to na chvíli pomohlo, ale mi připadá, že když někde postaví nové parkoviště, tak lidé jak urvaní kupují další auta do rodiny a za pár týdnů je vše opět plné a zase auta před auty a jako by se nic neudělalo. Skoro denně jak přijedeš z práce po 15 hod. nezaparkuješ u domu, ale "km" od domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 A já to tak před 20 lety taky zažil na sídlišti Máj České Budějovice. Ale nikdo moc neřešil při pošoupnutí s následním bržděním. Prostě se to zastavilo o další auto nebo samo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.