Publikováno Říjen 28, 201311 r Zdravim, Mám problém, auto mi z prve na dálnici ztrácelo výkon, asi při 120-140 Km/h najednou ubralo, i při tempomatu a po čase strašnej rámus z motoru. Nakonec sme zjistili že přeskočil řemen o jeden zub, tak jsem vyměnil rozvody, ale problém stále přetrval. Auto netáhne ani na jedničku a je jedno v kolika otáčkách sem, je uplně bez tahu po celou dobu jízdy a z motoru jde strašnej rámus, nouzově sem dojel do garáže a do kopce sem musel na dvojku. Nemá někdo stejnej problém , popřípadě jak tohle vyřešit? čerpadlo,turbo vůbec netušim a nechce se mi všechno kupovat nový na tak starý auto. Dík za pomoc
Říjen 28, 201311 r A co takhle předvstřik po rozvodech? VAG,zahřát na 80,základní nastavení a TDI graf.Potom Printscreen ať se můžem podívat.
Říjen 31, 201311 r Autor tak vyřešeno, byl to opravdu predvstřik, jinak hoši, nový rozvody nasazený jenže po cca 50km se mi totálně ohobloval řemen a bílej kouř z vejfuku jak kdybych hořel, po rozebrání jsme zjistili že prasknul sřoub na vodíci kladce, takže reklamace a snad mi to uznaj, už mě nebaví každej tejden rvát do auto tisíce..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.