basso Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Mám květen/2013, tak uvidím. Až tam příští týden pojedu se silentblokem převodovky, zmíním se o tom. Budou mít ze mě radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Někdy v listopadu tady zazněla informace, že na ty gumový dorazy na pátejch dveřích je servisní akce. Máte o tom někdo nějaky info? Ví se o tom něco? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 mě už to s*re to klepání víka ...dnes sem vzal nářadí a šel si s tim zas pohrat s tím stavítkem (ne dorazem na víku) tak jsem to ruzne posteloval a uz to neklepe ale zas jde blbe zabouchnout viko....auto vyrobeny 7/2013, chci taky naky novy gumy na víko je to hrozny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 byl jsem v servise, a řekl jsem jim o tom víku... samozřejmě, že se závada neprojevila, tak to aspoň seřídili, a v systému prý co se týče kufru nic k výměně nemají, takže mi nic nevymění. Tak to nějakou dobu bylo úplně potichu a teď už to zvolna zase začíná klepat... pěkně mě to taky už s*re. Zkusím jiný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 tak jsem sem po dlouhé době zase nakoukl a nestačím se divit! Po 15-ti tisících neslyším žádné vrzání klepání a nic podobného! A to si myslím že občas slyším i trávu růst 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Stastny to clovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Přemýšlím o Rapidovi a chci se zeptat, jaké jsou zatím zkušenosti s vrzáním přístrojové desky ? Objevuje se ve větší míře, nebo je to zanedbatelné ? Mám z toho trošku obavy, protože není vůbec z měkčených plastů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 9/05/2013 - 11000km a fakt ticho, žádný vrz vrz a to ani v zimě. Jen trochu rezonuje palubka a tapecy na kostách. Ale mám kola 215/45R16 a m.r.2013 s tvrdším nastavením podvozku. M.r.2014 a v tvém případě asi už m.r. 2015 (vzhledem k dlouhým dodacím termínům) to dělat nejspíš nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Můj rapidek po 18.000km také žadné drnčení ani vrzání mam ho take na 16" a tvrdý podvozek mr2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 dodací termín by byl 6 týdnů... a kola v základu u tohodle modelu jsou elektrony 15" Carme s 185/60 R15 H nebo za 3300Kč příplatek na 16" Dione ( bohužel rozměr gum už nevidím v konfigurátoru ) Zatím váhám jaký, nejlepší by bylo je vidět vedle sebe na autech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Včera jsem zrovna parkoval vedle rapidda na 15" myslim že to byli přimo crame a proti mému na 16" dione to auto vypadalo lacině... Ale sto lidí sto chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Začínáme být trochu OT, ale přeci jen doplním, že pro 16" jsou pneu 215/45R16. Pro rozhodování použij třeba Visualizer zde http://www.skoda-auto.com/en/models/rapid/Pages/design.aspx#SixReasonsWhyWebPart Editováno: 31. Březen 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 1. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 prej lacině do města 15ky nejlepsi volbou at uz kvuli nerovnostem tak kvuli obrubnikum nicmene taky mi nic nedrnčí....(10tis km), na tech kostkach je to blby, tam to zacne za chvilku cely neprijemne rezonovat a pokud jsou ty kostky jeste sikmi a ty jedes proti jejich sklonu tak je to o to horsi...ale nastesti uz se moc nevyskytujou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Fú ha kocky na ceste, to som už riadne dlho nezažil. Ani si nespomínam za posledných pár rokov, že som niekedy šiel po kockách. Mám na Rapide 11 tisíc a interiér v pohode, tichučko. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 1. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) tak si udělej výlet třeba do prahy na výstaviště na matějskou pouť apod Editováno: 1. Duben 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Do Prahy sa chystám, ale po Prahe budem jazdiť metrom. Je to predsa len komfortnejšie a môžem si dať pivko . Tak kocky si asi neskúsim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Čaute. Mne vychádzali podivné zvuky z prístrojovky z pravej strany a dnes som našiel príčinu. Odspodu (pod skrinkou) je tapacírum ktoré je uchytené len jednou príchytkou aj to na pravej strane. Celá ľavá časť ( ako je filter na klimatizáciu) nieje vôbec ničím prichytená a plieska to o plasty pri prejazde po nerovnosti. Dnes som to odmontoval a kľud boží. Neviem či tam ešte niečo chýba na prichytenie, lebo auto som kupoval už jazdené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Skúsil som to nahrať... MOV_0089(1).wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 17. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Cau ted cekam v aute tak me napadlo na to mrknout a mam to stejne...jeden sroub vpravo a leva strana je uplne volna a na poklepani lehce skace nicmene za jizdy mi to neklepe(zkusim nekdy vypnout radio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Nechápem ako to mohli takto odfláknuť. Ja som to odmontoval a hodil do pivnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 nebylo by lepší to tam nějak zafixovat než to vyhodit? trochu mě zarazila ta pivnice ale ve slovniku koukám ,že je to sklep...no v češtině je to něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 (editace) To bratrům Slovákům závidím, že má každý v domě zásobu piva ve sklepě Jinak ten kryt pod přístojovkou mě nevadí, že je navolno. V OI byl taky tak řešenej a nedělalo to problémy. Tady to taky není zdrojem hluku, zas tak se to auto sebou nehází, aby to klepalo. Editováno: 18. Duben 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 (editace) zdarec, přidávám se do party vrzajících. Brutálně vržou dveře obě přední. Dělá mi to skoro od začátku s malou pauzou. V salonu kde sem to koupil tak mě poslali do háje že je to origo 17 kolama 215/40. a ať "si zvyknu ". Neváhal jsem a jel jinam. nejdřív neslyšeli, po další navštěvě už slyšeli tak natřeli nějakou spešl vazelínou ( vypadalo to jak lahvička od vteřiňáku) vnitřní gumy těsnění dveří na kastly a ejhle nic se nezměnilo. Odjel se a za 14dní vrátil znova. Ujal se mě nějaký starší pán a slyšel až moc dobře. Znovu vzal tu zázračnou lahvičku a tentokrát natřel těsnící gumy na dveřích - stal se zázrak a v autě dokonalý ticho. Taková blbost. Celej šťastnej přesně 3dny. Dnes sem tam volal a budou to řešit se škodovkou v boleslavi jelikož si neví už rady. Tak kdyby to někomu vrzalo a znělo to jako vrzání bočních tapeců zkuste se zaměřit na tyto gumy těsnící. POZOR žádný jiný silikony na to nefungujou jen ta zázračna pic..a od nich. Auto jinak super najeto málo přes 15tis ale tohle mě brutálně štve Editováno: 29. Duben 2014, autor: d.novakd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Zdar brachu, mám ten samý problém akorád s tím rozdílem, že mi vržou dveře všechny, tapeci dveří, při každém sebemenším krutu karoserie a čím více je teplo tím více vrže. Co budou řešit v Boleslavi? Pomohlo to definitivně nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Tak to máš taky radost doma (( . Budou řešit jak to opravit, jestli vyměna nebo co, to nevim zítra mu mam zavolat a uvidíme co mi rekne. jestli myslis ta vazelina tak pomohla na cele 3 dny :-D . Uz ted vím že jak zkonci záruka de z baraku a rapida uz nikdy nechci. auto nadherny ale zpracovaní sileny. Radsi doma 2 hezky citiga nez tohle ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.