Přejít na obsah

Autobazary vykupni cena


JanSuperb

Doporučené příspěvky

jinak po vzkusenostech,davam auta jen do komise... a probiha to tak,ze si najdu to dotycne auto co prodavam na int jeho prumernou cenu ve stejnem roce a za tu to cenu ho prodavam pres bazar na int... jak na seznamu tak i na tipcars a je manipulacni poplatek tri tisice korun kdyz je uspech,jinak ze slusnosti na kafe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo pánové, stáhnout tachometr dnes umí každej Jarda tak, že už to nikdo nepozná. Zrovna třeba Superb I stáhneš raz dva tři a nikdo nepozná editaci, páč nemá další počitadlo třeba v převodovce... Takže jakýkoli sebelepší mechanik s VAGínou nepozná, o kolik je to stáhlý... pak už jen ta Cebia.

Průser je, že lidi na ten najetý stav km koukají a je to pro ně nejzásadnější věc - nesmysl (tedy pokud to nemá milion). Já prodávám Polo po mojí mladý (http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/polo/14850366?goFrom=list), který má za sebou pravidelnou údržbu, jezdí lépe, než kterékoli jiné, je v lepším stavu, než většina stejných ročníků a nikdo to nechce. A proč? Protože má najeto 340tis km a protože nám nezáleželo na kastli, ale na brzdách, podvozku, motoru... Absolutně nesouhlasím s těmi, kteří vybírají auto podle najetých km. Na tom vůbec nezáleží, záleží na pravidelné údržbě a na tom, jak se k tomu člověk choval, než to prodával.

Taky jsem si to mohl stáhnout o 150tis a nikdo by to ani nepznal (volant neošahaný, protože mladá měla ráda potah, sedačky jako nové-jezdila v tom ženská 50kg+1dítě, protože tam byly potahy, pedály (gumy) nové, protože jsem je před 2roky měnil)-prostě každý by hovno poznal.

Nejzásadnější je prostě předchozí majitel. Znám mraky aut s namotanýma 500tis, který jsou v lepším stavu, než auta třeba jen s najetým kilem

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, zajímavé téma, ale pokud ti nahoře dovolí stáčení km jen jako přestupek a my ostatní se opravdu nezačneme chovat demokraticky, tak poctivost jako taková bude dostávat neustále na prdel. My možná svý mazlíky prodáváme vymazlený, ale co ti ostatní??? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som kupil supika s cca 226 000 km ale, neverim ze by mu niekto trafil takyto pocet. musim si zaklopat, jedine co riesim je park asistent a myslim ze to je fakt len detail! bol som pozerat 2 supov pod 150tkm a oba boli stocene o polovicu a stav bol doslova katastrofalny... jedine co pre mna nehralo rolu boli km, hovoril som si radsej 250 poctivych ako 120 stocenych stym ze si odserem kazdu jednu vec co by bolo treba menit. konecne som narazil na seriozneho pana, ktory to auto mal rad a venoval sa mu. zlavil 250 eur a nebolo o com. dokonca som nemusel menit ani rozvody - napriek tomu ze som to mal v plane. pan mi povedal pri odchode  ze dalsia vymena ma caka za 80 000 km nakolko tam daval org. skodovacke rozvody atd. rovnako aj ostatne veci co menil sedeli podla popisu, na naprave nic nebucha atd. musim si znova zaklopat... samozrejme sup nebude bez investicii naveky, ale teraz je v mojich rukach a ja mu dam co si bude zelat :kol-21:

 

inak sup nic si z toho nerob ja som 3-4 mesiace pred kupou supa menil na felde komplet brzdy, vsetky capy (+pred rokom aj klby) silenbloky, vymena prevodovky, alternator, nova startovacia cievka plus sviecky a kabelaz. halov snimac, komplet novy vyfuk akopec somarin na ktore si nespomeniem ale predajnu cenu nema prakticky ziadnu, kvoli korozii na kufri atd :kol-136:  je mi ju vlastne luto aj predat (jednak je na ceskych spz coz je problem u nas na svk niekomu strelit aj ked za facku) jazdi jak hodinky je to glxi vybava + kopec doplnkov z ktorych by som podotkol dialkovy start - nie je nad to ked vzime sadam doslova do rozkureneho auta :kol-38:

 

uz som trosku mimo, som po oslave :kol-99: mal by som ist spat tak dobru!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja auta kolem 200tis km davam pryc a tatka kolem stovky. Vzdy byly absolutne bez investic. Kolem 250 je treba pocitat s tim, ze bude treba neco menit. Auta mam z rodiny, takze o km neni diskuzi. Nevim, fakt bych se auta po 250tis bal ale mate jiny zkusenosti! To potvrzuje ze je sup fakt dobry auto. At vam to jezdi chlapy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si taky dřív říkal že bych auto s namotanýma 200t km nekůpil, max tak do 150t km. Hlavní podmínka byla aby nebylo hodně staré, max. 7-8 let. Ale když sem pak narazil na mojeho Supa tak mi to ani nevadilo, to měl tehdá 193t km. Investice byli, ale jen spotřební věci, zatím teda :) Je to hlavně o předchozím majiteli nebo majitelech...

Kamoš teď prodal Supa I 2002 1.9 Tdi 96kw, najeto necelých 200t km, byl 2. majitel. Výbava  comfort, intr hadr a max výhřev sedaček nic víc. Dal to kamošovi do bazaru a do týdne byl pryč za 120 tis. Prý došel mladý borec a i kdyby stál 150tis tak by jej bral i tak. Mimochodem prodal ho skrz neustálé problémy s elektrikou a dalšíma Supíma nemocema a už ho to nebavilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Kluci ja ted koupil supa s 320000 poctivejma,prokleplej cebii,stk a skodovkou. Je to sice takovi holatko ale rozhodujici byly poctivy km. Proklepaval sem tak 10 supu na budiku meli vsechny 150-250 tis ale ve skutecnosti 480-880tis ten s 880 byl 5krat bouranej a stocenej na 186 tis. Pred ti sem mel golfa 4 81kw na budiku 318000 ale byl stocenej o 100000 a uplne bez problemu ted ho jeste jezdi mlada a myslim ze dalsich 200000 najede. Motory 1,9 sou proste best. Dokonce znam osobne brnenskeho taxikare kterj ma na octavce 750000 a krom turba a vahy vzduchu a par dalsich drobnosti (stahovacka okna,zamek kufru atd...) s tim nikdy nic nemel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...