Holys Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Ahoj, občas se mi stane, že při jízdě mi najednou auto vůbec netáhne a rozsvítí se kontrolka motoru. Po chvilce to buď naskočí samo, nebo stačí vypnou a znovu nastartovat. Takto se mi to stávalo 1x týdně, teď už "zaklepat" 2 měsíce klid... Když jsem to měl na diagnostice, zrovna, když mi to dělalo, psalo to problém s cívkou 1. Vyměnili jsme 1 za 3 a od té doby minimum... když to udělá, stačí s ní trošku zaškvrdlat... Kamarád mi radil "Kontaktol" je to prý něco na oživení kontaktů. Myslíte, že by to mohlo stačit? Nebo je prostě cívka v .... a třeba jí vyměnit? Nechci zbytečně měnit cívku, když mi funguje, jen sem tam to vypadne... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Ano občas sa stane že pomože Kontaktol ale oplatilo by sa kupiť jednu cievku a voziť v kufru pre pripad potreby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.