zdesim Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 (editace) spatne napajeni budiku, mohl bys pri vypnutych klicich odpojit budiky a na nejkterym z pinu na kabelazi musis namerit 12v nic jineho nepozorujes, ze by po odpojeni klicku nefungovalo jak ma? ps: staci to resit v jednom tematu? Editováno: 30. Květen 2011, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 On se zeptal tři krát ale o to teď nejde. Jak je to s těma pojistkama pro budíky co jsem psal? Není jedna "stálých" 12V a druhá pak "spínaných" 12V? Nebo na budíky jde ještě jiné napájení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallred Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 neskoro ale predsa ....no na tie poistky som kukal a vypadaju byt vsetky ok....ale ked som mal vybrate budiky tak som si vsimol ze v tom mnozsteve kablikov co vedu ku budikom su v pravom konektore dva ktore su navzajom prepletene je to zeleny a cierny tusim, tie vsak nejdu do konektora na budiky ale odbocuju pravdepodobne ku starteru...neviem to isto ,lebo plasty okolo volantu som zatial nezhadzoval.....no nicmene...tie dva navzajom prepletene kabliky su cvaknute a nemiesto nich su natiahnute druhe tiez ta ista farba aj prepletenie....zrejme to panko predomnou sam opravoval a nejak to to domrvil. Hned ako zhodim plasty a pocekujem to dam vediet......dufam ze to zasa nebude za rok kedze som dost pracovne vytazeny. tak zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 zdravím,dnes ráno mi při jízdĕ palubní počítač ukazoval při jízdě spotřebu v l/h místo l/km.jde o Oct.1,8T 110kw. Nevĺte čĺm to může být? Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Jel si extrémně pomalu nebo stal, pak to je v portech za hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jel jsem 50km/h. Ano,když auto stojí,tak počítá l/h,ale dneska i za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 A teď už to v l/h ukazuje pořád, nebo se to stalo jen jednou? Počítá Ti PP ujeté kilometry, třeba? Protože mně napadlo, když PP ukazuje spotřebu pouze v l/h tak nějakým způsobem neví, že auto jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ráno to začalo a dělá to pořád.Ty kilometry jsem nesledoval,jdu to zjistit.Jinak mi začal i blbnout ukazatel stavu paliva.Začíná se to nějak srát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Měl jsem to u elektrikáře a bylo mi zděleno,že je vadná přístrojovka,už mi neukazoval ani tachometr a ani ujeté km.Ok.Dnes jsem musel jet pryč a auto jsem protáhnul na rovince.+/- 140km/h.Odhad.A ejhle,při rychlosti se tachometr vzpamatoval a ukázal rychlost 150km/h,samozřejmě začal i počítat ujeté km a i ten ukazatel spotřeby psal l/km.Takže si myslím,že přístrojovka je v pořádku.Ukazatel stavu paliva,měl jsem venku čerpadlo a plovák je OK.Zkusil jsem s tím jet normálně s nastartovaným motorem a ukazatel paliva mění svou polohu od 0 až po někde na čtvrtce nádrže.Pak jsem za jízdy vyřadil a vypnul motor,zapnul zapalování a ukazatel se držel tam kde je hladina benzínu.Po nastartování se opět zbláznil. Jinak,co tomu všemu předcházelo.Prý jsem měl zatečeno v řídicí jednotce,byla opravena,ale podle mě špatně.Je možné,že by to mohla dělat ta řídicí jednotka? Měl už někdo podobný problém? Dík Boban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Tak jsem dnes byl v servisu a řídicí jednotka je v pořádku.Byly tam nějaké chyby v motoru,ale prý nic závažného.Budíky odzkoušely a taky jsou v pořádku.To,že mi to neukazuje rychlost je buď v kabeláži a nebo vadný snímač rychloměru na převodovce.Už googluju dlouho,ale nějak se mi nedaří najít to čidlo. Nevíte někdo jaké tam je?Motor 1,8T20V 110kW r.v.2001. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 To neukazuje rychlost vůbec? Ani tachoš samotný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Ne.A když jsem dojel dnes domů a pk asi po hodině jel pro holku do školy,tak mi začalo cvakat relátko od čerpadla paliva znovu jako před tím.Už jsem zoufalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojczech Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 Dobrý den, nedávno jsem koupil Octavii 1.8T a při přepnutí počítače na jiný údaj se počítač zasekne a už to nejde jinam přepnout. (Octavka byla původně policejní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 Kontakty v páčce? Prostříknout čističem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojczech Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 Páčka už byla měněna ale nic se nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.