Květen 30, 201114 r spatne napajeni budiku, mohl bys pri vypnutych klicich odpojit budiky a na nejkterym z pinu na kabelazi musis namerit 12v nic jineho nepozorujes, ze by po odpojeni klicku nefungovalo jak ma? ps: staci to resit v jednom tematu? Upraveno Květen 30, 201114 r od zdesim
Květen 30, 201114 r On se zeptal tři krát ale o to teď nejde. Jak je to s těma pojistkama pro budíky co jsem psal? Není jedna "stálých" 12V a druhá pak "spínaných" 12V? Nebo na budíky jde ještě jiné napájení?
Červenec 6, 201213 r neskoro ale predsa ....no na tie poistky som kukal a vypadaju byt vsetky ok....ale ked som mal vybrate budiky tak som si vsimol ze v tom mnozsteve kablikov co vedu ku budikom su v pravom konektore dva ktore su navzajom prepletene je to zeleny a cierny tusim, tie vsak nejdu do konektora na budiky ale odbocuju pravdepodobne ku starteru...neviem to isto ,lebo plasty okolo volantu som zatial nezhadzoval.....no nicmene...tie dva navzajom prepletene kabliky su cvaknute a nemiesto nich su natiahnute druhe tiez ta ista farba aj prepletenie....zrejme to panko predomnou sam opravoval a nejak to to domrvil. Hned ako zhodim plasty a pocekujem to dam vediet......dufam ze to zasa nebude za rok kedze som dost pracovne vytazeny. tak zatial
Listopad 14, 201311 r zdravím,dnes ráno mi při jízdĕ palubní počítač ukazoval při jízdě spotřebu v l/h místo l/km.jde o Oct.1,8T 110kw. Nevĺte čĺm to může být? Dik za info
Listopad 14, 201311 r A teď už to v l/h ukazuje pořád, nebo se to stalo jen jednou? Počítá Ti PP ujeté kilometry, třeba? Protože mně napadlo, když PP ukazuje spotřebu pouze v l/h tak nějakým způsobem neví, že auto jede.
Listopad 14, 201311 r Ráno to začalo a dělá to pořád.Ty kilometry jsem nesledoval,jdu to zjistit.Jinak mi začal i blbnout ukazatel stavu paliva.Začíná se to nějak srát.
Listopad 16, 201311 r Měl jsem to u elektrikáře a bylo mi zděleno,že je vadná přístrojovka,už mi neukazoval ani tachometr a ani ujeté km.Ok.Dnes jsem musel jet pryč a auto jsem protáhnul na rovince.+/- 140km/h.Odhad.A ejhle,při rychlosti se tachometr vzpamatoval a ukázal rychlost 150km/h,samozřejmě začal i počítat ujeté km a i ten ukazatel spotřeby psal l/km.Takže si myslím,že přístrojovka je v pořádku.Ukazatel stavu paliva,měl jsem venku čerpadlo a plovák je OK.Zkusil jsem s tím jet normálně s nastartovaným motorem a ukazatel paliva mění svou polohu od 0 až po někde na čtvrtce nádrže.Pak jsem za jízdy vyřadil a vypnul motor,zapnul zapalování a ukazatel se držel tam kde je hladina benzínu.Po nastartování se opět zbláznil. Jinak,co tomu všemu předcházelo.Prý jsem měl zatečeno v řídicí jednotce,byla opravena,ale podle mě špatně.Je možné,že by to mohla dělat ta řídicí jednotka? Měl už někdo podobný problém? Dík Boban
Listopad 18, 201311 r Tak jsem dnes byl v servisu a řídicí jednotka je v pořádku.Byly tam nějaké chyby v motoru,ale prý nic závažného.Budíky odzkoušely a taky jsou v pořádku.To,že mi to neukazuje rychlost je buď v kabeláži a nebo vadný snímač rychloměru na převodovce.Už googluju dlouho,ale nějak se mi nedaří najít to čidlo. Nevíte někdo jaké tam je?Motor 1,8T20V 110kW r.v.2001. Dík
Listopad 18, 201311 r Ne.A když jsem dojel dnes domů a pk asi po hodině jel pro holku do školy,tak mi začalo cvakat relátko od čerpadla paliva znovu jako před tím.Už jsem zoufalej.
Leden 9, 20232 r Dobrý den, nedávno jsem koupil Octavii 1.8T a při přepnutí počítače na jiný údaj se počítač zasekne a už to nejde jinam přepnout. (Octavka byla původně policejní)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.