Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak uz druhy nemecky magazin prisel s informaci, ze Skoda chysta 4-door coupe na bazi Octavie, neco ve stylu CC. Zitra poridim novy AutoBild a pridam vice info.

post-19833-0-39799500-1384428719_thumb.j

Vypadá to dobře. Ale já měl za to, že kupé je jen 2. dvéřové. (?)

CC je Comfort Coupé už od dob VW Passat CC

• Autor

Tak s pojmem 4-door coupe prisel, jestli spravne tusim, jako prvni Mercedes s modelem CLS a nasledovali ho dalsi, prave VW s CC nebo BMW 6 Gran Coupe. Samozrejme, ze vsichni vime, ze nejde o tradicni kupe, marketing ale tento termin pouziva i pro vozy tohoto typu.

Díky za objasnění. BTW: Na wikipedii je také něco napsáno a dokonce rozdělení kupé.

první označení CC bylo myšleno v rámci koncernu ... mercedes mě nikdy nebral ....já jen tak pro pořádek ... kdybych si dal tu práci ,tak bych si na wiki sehnal přesné info která z automobilek označovala jako první 4 door coupe.....a na to seru :)

Zajimalo by me, kde na to ti novinari chodi :-)

No nikdo neříká že tomu věřim/e ... to je asi jako kdyby vyplula kachna že cena O3 klesne na hranici 200 tis :D

ale spaceback se jim povedl a klíďo bych se nezlobil za realizaci studie tudor .. ale zpět k tématu ... hezký PSP se jim v tom bildu povedl

Ide o to predat papier. Je jedno co je na nom za ptakoviny natlacene.

Pozrite aky naklad ma taky Blesk :D

• Autor

Jedna nova fotografie navic :-)

post-19833-0-53965800-1384523514_thumb.j

post-19833-0-11539000-1384523541_thumb.j

Jedna nova fotografie navic :-)

Copak to to tam pan Kabáň modeluje? Tento předek u žádné doposud představené studie nebo sériové Škodovky neznám... :kol-31:

No taky jsem se tomu divil.

kabaň možno modeluje nový sup  :kol-24:

Předek nové fabie to asi nebude. Někde jsem četl cosi o novém konceptu pro autosalon v Ženevě... :kol-47:

No ale světla ve tvaru trojúhelníku... No nevím teda...

Dost v tom čuchám Seat tak dva roky nazpět, ale co...

Sup 3 :kol-47:

• 1 měsíc později...

Na druhou stranu je škoda, že Octa CC nebude...má u nás jednoznačně nejlepší prodejní výsledky a tahle varianta by přitáhla další cílovou skupinu a určitě by i pomohla renomé značky/typu...

Myslím, že i v rámci nastavené konzervativní linie Škody Auto by pro tenhle typ místo bylo...

Kdo říká, že nebude?

• 3 týdny později...

Designová studie ŠKODA VisionC

Designová studie ŠKODA VisionC - další vývojový stupeň tvarosloví značky s okřídleným šípem ve znaku. ŠKODA poprvé představí xpresivní, dynamický, emocionální kupé s pětidveřovou karoserií.

... celý článek ŠKODA VisionC

post-5-0-31002300-1391604170_thumb.jpg

:kol-47:  jsem na to zvědavej

Motory údajně 2.0 TSI 220 KW DSG a 2.0 TDI 147 KW DSG. :kol-47: Výroba prý na sklonku roku 2015.

Upraveno od Dix1

Výroba? A jako Octavia nebo samostatný model?

Samostaný model.

To zní zajímavě. Vzhledem k menšímu zájmu o tuto kategorii vozů bude asi nějaké VW/Seat dvojče, ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.