tony.m Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) To mi odpověděli taky, a v autoservisu na mě koukají, jako že si něco vymýšlím. Nejde prý přesně určit, jestli se jedná o provozní hluk, nebo nějaké klepání.Už by měl někdo z Boleslavi těm servisům říct, že je to problém více majitelů Rapida. Editováno: 12. Listopad 2013, autor: tony.m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 dneska rano jsem udelal kratkou jizdu na postu, vse v poradku. potom se rozjedu a slysim nejaky huceni, jako kdyz se zvejka pichnuta guma. nebolo to pri vytočenom volante do strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 ja se modlim aby to v utery technik slysel jinak fakt nevim...z toho zvuku uz me normalne hrabe-.---jako kdyby tam neco chvelo nebo skakala nejaka kulicka....rozhodne to neni provozni hluk:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) neboj v úterý tam budeme dva, šance je velká Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 nebolo to pri vytočenom volante do strany? no predtim jsem parkoval, tak jsem s tim asi trochu motal, ale nic extremniho. nasledne to huceni bylo pri normalni jizde, bez ohledu na to, jestli sem mel volant rovne, nebo jsem zatacel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Já jsem teda včera odpoledne napsal mail do autorizáku a odpověděli, že mi dají do čtvrtka vědět, ale tuto závadu prý ještě řešit nemuseli. Dnes ráno jsem to ťukání nahrál, tak to sem během dneška šoupnu, ale je to ten samej zvuk jak v předchozích videích. Taky se mi zdá, že to klepání je čím dál hlasitější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) super, tak tam zajeď, ať je nás více a nemají pocit, že nám všem klepe v uších ) Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Sakra emates, necituj předchozí příspěvky! To neumíš správně odpovědět? Nepoužívej tlačítko citovat, když odpovídáš na předcházející příspěvek! Viz pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 ja se modlim aby to v utery technik slysel jinak fakt nevim...z toho zvuku uz me normalne hrabe-.---jako kdyby tam neco chvelo nebo skakala nejaka kulicka....rozhodne to neni provozni hluk:) Dnes jsem to slyšel i u svého auta. Stalo se mi to poprvé, naj. 1200km a m.r. 2014. Je to jako by skakala ocelova kulička po dlažbě, jen rychleji a hlučněji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) vítej hranatý bráško, vítej hranatý bráško, vítej hranatý brááááškoooooo, po pár klepnutí si už náš Když pořád dokola poslouchám ty videa tak mi to přijde, jako by se tam něco rozvibrovalo a do něčeho to mlátilo, tím chci říct že na jedný nerovnosti to zaklepne třeba třikrát a ne jen jednou.... nemohlo by to být lanko/bowden od otvírání kapoty? Editováno: 13. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Nemáte to nějak vychytané, kdy to dělá? Mi to udělalo jak jsem jel cca 80 do mírné levotočivé zatáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) na nerovnostech, ne na dírách, Ideálně záplaty na silnici nebo různé hrboly a ideálně v zatáčce (na kruháči). Ideálně za nízkých teplot a nízkých ryhclostí. Při větší ryhclosti jsem to snad nikdy neslyšel, nevím. Na dlažebních kostkách to slyšet není (hluk/rezonance z kostek to přehluší), na příčných nerovnostech (prahy, spáry na dálnici) to taky většinou slyšet není. Když vjedeš levým kolem do dírky/kanálu tak se to téměř jistě neozve....fakt nevím Editováno: 13. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony.m Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Jak to, že někomu ze Škodovky napsali, že to ještě neřešili, když už jim to psalo tolik lidí?! Ta samé mi řekl technik v servisu a přitom vím, že jsem byl minimálně druhý, kdo už jim to tam hlásil. Rovněž prý v té nahrávce co jsem jim poslal není poznat, jestli se jedná o provozní hluk, či něco jiného. Já vám říkám, že řeknou, že nic neslyší a ještě z nás udělají blbce. Nejhorší je, že se to zaklepání projevuje pouze když je venku hodně chladno. Možná by nebylo od věci dát to někam do novin?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 do novin? No nejdřív všichni do servisu....až když nám řeknou že je to vlastnost i nového auta tak až pak Dneska ráno na nule a už to zase tlouklo jak o život. Nemůžu o už an islyšet tak poučtím rádio nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Obávám se, že jsem další případ. Původně jsem hluk lokalizoval jako chroupání buď tapecu nebo nějakého těsnění. Jak se ochlazuje, tak je to slyšet víc a jakoby spíš od podvozku. Je to slyšet nejvíc přesně v situacích, jak píše rogerer. No že bych se těšil na návštěvu servisu, to teda nemůžu říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Nějak se tady v tom přestávám orientovat. Původně se tady mělo řešit cvaknutí spojkového pedálu při sešlápnutí,ale vám tam něco klepe při jízdě na nápravě. Rozumím tomu správně? Jestli ano,tak vlákno rozdělím aby se to nepletlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Pawouk...správně...já už to navrhoval pár stran zpět...podlě mě to vůbec nesouvisí s cvaknutím spojky (který mi dokonce zmizelo, mimochodem necvakal pedál ale něco někde v motoru...prej je to asi běžná věc))....ale podle mě tohle klepáníčko nesouvisí ani s nápravou Dělá to někomu s TDI motorem? Miklisek : včera si ještě psal že máš ticho Editováno: 14. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 To je pěkně zamotané, spojka nic, náprava nic = kde nic tu nic, tak to asi máte halucinace. Dobře, já se na to odpoledne podívám a rozdělím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 oddel to uz od meho 3. prispevku, protoze si myslim, ze pak uz cvakani nikdo neresil a diskuze se rozjela o tom klepani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) jojo....8 lidí s rapidem ma halucinace...však oni si to myslej i ve škodovce a v servisech, hlavně před nima nevyslovit slovo fórum mimochodem nemá někdo info jak dopadlo to slavný školení techniků? Někdo tu psal, že to tam jeden z techniků nadhodí to klepáníčko. Tuším že to byl MiKy* ?? Editováno: 14. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emates Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Doporučuji taky napsat na FB stránku Škodovky. Všeobecně korporace jsou na FB hodně citlivý a reagují. Osobně si myslím, že z info emailu od nich jsem dostal odpověď jen díky tomu, že jsem to dal ještě na FB a požádal ať se mi ozvou. Není to nic proti ničemu, ale jak to tak čtu, není nás málo, ale u Škodovky to nikdo neví a nikdo to neslyší a nikdo to extra neřeší. Chytřejší budu s rogerem v úterý, kdy on má první a já druhou návštěvu servisu. Tisk a média to je dle mého až krajní řešení v případě, že nám řeknou, že je to konstrukční vada Editováno: 14. Listopad 2013, autor: emates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) ..........Miklisek : včera si ještě psal že máš ticho ......... hlavně před nima nevyslovit slovo fórum - Psal, já vím . Ale on se ten zvuk maliko změnil z gumového křoupání a teď to spíš tupě klepne. Něco jako když jedete starším vagonem ve vlaku a o podlahu klepe nějaké táhlo, určitě jste to už někdy zažili - nepříjemný otravující zvuk (pokud jste teda někdy jeli vlakem ). - To jsem řekl jednou a koukali pěkně pohrdavě. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Příspěvky přesunuty, jen ten začátek jsem tak nějak roztřídil, protože se tam prolínají dva druhy zvuků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) - Psal, já vím . Ale on se ten zvuk maliko změnil z gumového křoupání a teď to spíš tupě klepne. Něco jako když jedete vstarším vagonem ve vlaku a o podlahu klepe nějaké táhlo, určitě jste to už někdy zažili - nepříjemný otravující zvuk (pokud jste teda někdy jeli vlakem ). Jestli to zní stejně jako na těch videí tak seš jasnej Editováno: 14. Listopad 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak v mém autorizáku to ještě údajně neřešili, telefonicky jsem domluvenej na úterý do servisu. Nyní to klepe už při každé jízdě, asi je to tím chladnějším počasím. Tak příští týden tady snad budeme moudřejší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.