Rypicong Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 100tis nová převodovka ? blbost... proč mechanici maj tak potřebu kecat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Tak nevím jestli kecá ale zatím mi vždycky vše zdokladoval co nakupoval. Je fakt že to jsou nová auta, starších dílů (třeba z bouraček je málo) a cena nových dílů je tím pádem vyšroubovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Nevim co stoji manual ale DSG stoji urcite 100tis. Stejne jako short motor 1.2 TSI taky 120tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 no právě, takovou pálku bych čekal u DSG, né u manuálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 prevodovka 5-6st je od 2500-3500eur podľa motorizácie a je to vratný diel s nutnosťou odovzdať starú , takže toľko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 to je peněz jak za kozu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 život je sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 tak já to vidím u nás, jak nějaký komponent má skladovou cenu 1500Kč a jako náhradní díl po záruce ho prodáváme za 12-15tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Tak to vidím že prodám dva roky starého Rapida , nebouraného na náhradní díly. To nemá chybu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Tak příští pátek jdu na servis (znova) s tím silentblokem. Jsem zvědav, jestli se i tentokrát provede výměna tak promptně. Dám potom vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 znova H ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Možná je to jen špatný kus : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 já si nemyslím... Prostě na hovno vymyšlený. Schválně zkusím napsat do ŠA jestli se mám teda připravit na to, že každých 3/4 roku tam budu jezdit na výměnu silentblocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Napiš a děj vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Mě Háčko vyměnili na jaře 2014 jako jednomu z prvních a letos na přelomu zimy a jara už klepal taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 A měnil jsi znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Zatím ne, ale přemýšlel jsem, že tam dám něco tech. shodnýho. Třeba zavěšení motoru LEMFÖRDER (LMI 29978 01) - AUDI, SEAT, ŠKODA, VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Tak příčina bouchání se nakonec po postupném rozebírání přední nápravy odhalila. Viníkem byl prasklý homokinetický kloub. Cena pouze 8000 Kč ale nedá se volně koupit. Ve Škodovce výměna kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 takže je ty šmejdi repasujou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Proč by se nedal koupit novej homokloub jinde než ve škodovce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 (editace) ETKA hovoří u motorizace CZBA o dvou kloubech 6Q0498099E a 6Q0498099EX, což jde koupit třeba zde http://www.autodilyplus.cz/kloub-poloosy-vnejsi-1-9-74kw-2-0-85kw-2 za cca 1500Kč Editováno: 14. Srpen 2015, autor: miklisek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Nevím, já tomu moc nehovím ale mechanik sehnal tuhle Fábiáckou protože mu ji doporučili ale ona tam kvůli nějakému kovovému osazení nejde. A repliky neexistují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 (editace) Dlouho jsem tu nebyl, tak se přidám s klepáním vlevo. Zatím jsem nebyl schopný přesně identifikovat, odkud to vychází. Mám celkem dva druhy: 1. je tupý klepání až možná vrzání, ozývá se vždy při přejezdu nerovností levou částí auta, někdy výjimečně při prudkém zrychlení; 2. je výrazný klepání jako údery do karoserie, to se objevuje jen někdy, když se levá polovina přejezdem několika nerovností přesně za sebou rozkmitá - udělá to klep, klep, klep, řekněme třikrát asi to klepne, ideální je přejezd tramvajových kolejí napříč. Po najetí 13 tisíc se auto rozhodlo vyměnit si olej (proměnlivý interval), tam jsem všechno nahlásil, ale v protokolu se nic neobjevilo a možná placebo efektem se mi zdálo, že minimálně to první přestalo nebo se zmírnilo. Po pár dnech jsme zase na svých. Nějaké nápady? Silentblok? Mám výrobu 1/2015 1/2014. :-) Hlavně se mi strašně nechce do servisu, protože se to blbě předvádí a ještě blběji to budou hledat. Nerad bych trávil svůj čas, kterýho mam málo objížděním servisů v okolí... Editováno: 3. Září 2015, autor: bill.jr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Vyckej chladnejsich teplot a pak to bude delat treba porad. Nebo se mrkni sam jaky typ tam mas. Jestli "D" cko pak uz to neni k smichu a je to jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Bille ,myslím že máš rapida ještě o rok staršího čili výroba 01/2014 nebo 02/2014 a to tam dávali silentblok ještě s D-čkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.