Prosinec 13, 201311 r Ja nechci nic odpojovat nebo vyrazovat ...nejaky dil je vadny jinak by tohle nedelalo ...chci to opravit a ne vymyslet jak to ocurat .....
Prosinec 13, 201311 r Jestli jsem to dobře pochopil, tak Ferda ti nabízí řešení odpojit dočasně ten EGR a zjistíš, jak se to bude chovat. Pak se ukáže, zda to je EGR nebo je třeba hledat jinde...
Prosinec 13, 201311 r Tak jsem to přesně myslel, ale nikomu nebráním ten EGR vyměnit jen tak "sportovně", ale raději bych volil to řešení, které tu popisuje i waikiki, protože pak bude jistota, že to dělá ten systém chlazení v EGR ventilu.
Prosinec 13, 201311 r Těch co něco vyměnili a pak jim to třeba měsíc zase fungovalo je hodně...ale zatím nikdo nedořešil.
Prosinec 13, 201311 r tak já mám už od pondělí objednán ve škodovce ten termoregulátor co psala Martina.V v příspěvku, kde psala, že jí to problém vyřešilo, tak snad doufám, že to u superba problém vyřeší. Jinak ve škodovce říkali, že tento termostat je nedostakové zboží a že škodovka nechala udělat další várku. Tak snad v pondělí příjde a hned ho jedu vyměnit, dám pak vědět. U Passatu je divné, že to tam není ..... Upraveno Prosinec 13, 201311 r od Lewhart
Prosinec 13, 201311 r Podle me to tim termoregulatorem nebude protoze to dela i ten passat....radeji pockam jak dopadnete .....priznam se ..jsem linej to zkoumat nebo spis neni cas ....ale nechapu ze passat to ma jinak nez superb se stejnou motorizaci a prevodovkou .....
Prosinec 13, 201311 r to Lewhart: To se jim to nechce měnit....na skladě jich je dost. Upraveno Prosinec 13, 201311 r od ferda25
Prosinec 13, 201311 r to ferda 25: asi máš pravdu, ale pořád tajně doufám, že to bude ono jinak opravdu nevím. A co se toho Passata tyče, pokud jsem se koukal do Etky tak tam ty druhý termostaty maj taky, stejně jako u škodovky ... záleží co má uživatl pherson za rok a kod motoru ....
Prosinec 13, 201311 r to Lewhart: To se jim to nechce měnit....na skladě jich je dost. včera je ještě neměli ani v Boleslavi. mj. dnes jsem ten termoregulátor vyndal a zkoušel na průtok.Studená voda propouští nějak hodně na tak malý kanálek na teplou otevírá. Tak taky čekám na nový EGR a baypass jsem testoval jenom VAGem vše hlásí ok. Baypass překlápí při 70C na volnoběhu. Při jízdě na tu 70C ani nedosáhnu, na volnoběh 90C v pohodě Věřím že to dořešíme Upraveno Prosinec 13, 201311 r od JiRiK
Prosinec 14, 201311 r kluci mam 103kw CR passat 2011 ....myslim ze kod motoru je CFFB .... Upraveno Prosinec 14, 201311 r od pherson
Prosinec 15, 201311 r Tak mam auto zpet ze servisu, stale na nic nepřišli, ten DSG termostat mam taky objednaný. Vyměnili čidla G82 a G63, elektrickou pumpu. Auto ted funguje ok ale to vždycky dokud nejedu nějakých 50km po dálnici pak to začne blbnout... Ma nekdo výsledek po vymenach všeho možného? :-)
Prosinec 15, 201311 r to pherson: tak to máš stejný motor jako já, tudíž tam ten termoregulátor musí bejt taky na 100 %
Prosinec 16, 201311 r Lewhart:podivam se ale nechapu jak to ze neni v Etce.....uz nekdo vymenil ten termoregulator vubec ???
Prosinec 16, 201311 r výmenu termoregulátora som robil 9.12., odvtedy najazdené cca 5000 km(auto jazdí dlhé trasy) a všetko ok, dokonca aj spotreba šla dole o 0,2 dcl, auto sa nahrieva tak ako má držím place ostatným a želám krásne Vianoce
Prosinec 17, 201311 r Takže celé odpoledne teplota držela na 90, jsem rád, u mě je tedy problém vyřešen! Jinak termostat je hned pod vzduchovým fitrem, stačí ho demontovat a hned na něj koukáte, výměna cca 20 min. Tak snad to bude fungovat všem!!!!!
Prosinec 17, 201311 r Kde jsi ten termoregulator objednával? Mam ho objednaný týden ve Skodovce a pry není. Tak výměna normalne vrchem jenom sundat air box?
Prosinec 17, 201311 r Už v pátek jsem psal, že je dostupný na skladě v MB(a je stále). Asi budou muset to objednat s dodáním do druhého dne, ale to jim zřejmě sníží marži.
Prosinec 17, 201311 r Kamarád to objednával jako že to spěchá tak to dnes ráno dorazilo, a když se koukal tak tam ještě 3ks byly, tak snad se na Vás dostane kluci. Jinak jsem koukal jak to kamarád dělá a bylo to takhle: 1. Sundal tu trubku od nasávání vzduchu 2. Demontoval ten velký box co v něm je vzduchový filtr 3. Hned pod ním byl ten teemoregulátor, byl na chladiči oleje od DSG Snad jsem to podal trochu logicky, držím place všem, David.
Prosinec 17, 201311 r Sakra ja to nemuzu objednat kdyz to nemam v Etce ....to mi stve ...chteji po me cislo dilu .....menil to nekdo na Passatu nebo vsichni mate Superb ??
Prosinec 17, 201311 r to pherson: Ahoj dle Etky by to mělo být pro Passata toto: 3AA122101G měj se fajn David. Upraveno Prosinec 17, 201311 r od Lewhart
Prosinec 17, 201311 r Jee super ...proto ja to nemohl najit protoze tam nepisou ze v tom je ten termoregulator ....dekuji moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.