Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To ti jako řekl nějaký jejich zaměstnanec?

• Autor

Co? To s prohlidkou nebo LPG v KM?

Prohlidku jsem cetl

LPG v KM - clovek ze servisu (ne LPG) s tim, ze radeji ve vetsi firme, kde toho delaji vice. Netvrdil, ze nutne budou spatni. Bylo to takove opatrne doporuceni.

Po porade s jednim mechanikem v KM jsem KM LPG vynechal .

Měl jsem na mysli toto.Pochopil jsem to tak,že jejich zaměstnanec ti řekl,at jdeš radši jinam.To už by bylo asi moc.

Každý tady bojuje za svoje.

Ale nikdo není u toho, když ho zákazník masíruje s tím, proč má nefunkční lištu, byť oprava po 25 000km stojí 1500Kč. Další mě sjel za to, že přestal po roku a půl fungovat reduktor (v té době neexistovala možnost koupě danného náhradního dílu). Nepočítaje o 3litrovém(a více) motoru, že vrací do benzínu. Dejme tomu (co vím), že o oba zákazníky jsem došel. A taky takový zákazník se už s jiným autem nevrátí - pujde jinam.

Proto nezatracuji ani jedno LPG zařízení. :kol-47:

Rovněž je to s firmami....kolik zákazníků žije v pomylných lžích, že svítící kontrolka je jenom tak a defakto se nic neděje. Že auto vlastně blbne protože neví, že je tam plyn. Že řídící jednotky se nemůžou domluvit. Jakékoliv jízdní vlastnosti jsou prostě způsobeny plynem, protože auto je vlastně benzínové. Že zdechávání je z velké části způsobeno svíčkami. Je to šílené, ale vlastně si takový zákazník nemá na co stěžovat a je spokojený. :kol-26:  Chudák potom ten, kdo to opravuje :kol-46:

• Autor

Tak bych měl ještě jeden dotaz, i když jsem víceméně rozhodnut pro system i firmu, tak ještě přemýšlím, že když to teda dám tam kam chci a ten člověk nabízí i Landi Renzo za cenu o 3500 Kč vyšší než Lovato, jestli má pro mě smysl ty 3500 Kč přidat (vím, popsalo se tu toho hodně o všech systémech).

Jenom, jestli kdyby to stálo před Váma - neřešíte kdo montuje, ale jen Lovato vs. Landi Renzo - 23 000 Kč vs. 26 500 Kč.

Díky

s tvym najezdem do tveho auta  staci i stag...

Upraveno od JirkaBrno

• Autor

Tak já se samozřejmě nižší ceně nebráním, ale u toho STAGu má nějakou verzi MBOX a to prý je novinka (nevím), která ještě není ověřená.

To Lovato je o 2500 Kč dražší, ale asi "jistější", ne?

asi tisíckrát jsme ti napsali názor a stejně ti je to málo. Připadá mi to už jako házení hrachu o stěnu

• Autor

Ok, Ok, hlavně mě nebijte. Nemůžu za to, že když mám něco vybrat, bohužel všechno obratím 100 x.

Už se na "toto" nezeptám slibuju, pak napíšu, jak to dopadlo.

Díky

ok- naposled- dej Lovato, pokud chceš mít jakous takous jistotu, lovato je léty prověřený systém a každej zručnější montér by to měl zvládnout naladit na 100%.. my jsme si s otcem udelali takové porovnání, on má Lovato, ja Tartarini, montovano ve stejných kilometrech, do stejných aut- motorově- máme oba najeto cca 34t km na LPG a oběma nam to zatím valí na 100%.. takže nevahej a běž do toho.. hlavně si vyber dobrou firmu na montaž.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak pánové, auto je "doma" s LPG. Včera večer jsem to tam (Fedor Prostějov) zavezl a dnes večer jsem pro to jel. Je tam tedy to Lovato. Jednání firmy (technika) bylo solidní.

Jediné co mě zaskočilo, byla otázka, kam dát přepínač. To jsem předtím neřešil a oni mi nabídli dvě místa - jedno vlevo na palubovce, tam jsem se bál, že to ukopnu a druhy "nad" řadící páku (jak se ta umělá hmota jmenuje nevím). Je na to ovšem ho..o vidět (nebo vidět je, ale musím hlavu sklonit dolů a nedívám se před sebe), na druhé straně, momentálně to neřeším, to není až tak podstatné.

Nádrž 56 litrů, oni tam natankovali 47 litrů plynu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.