Publikováno Listopad 26, 201311 r Než pojedu k dealerovi udělat ze sebe kokota nefunguje mi el. vyhřívání zrcátek, tak jsem si myslel - pojistka. Vzal jsem manuál, ale buď jsem úplně slepej, nebo nevidím, ale pojistku pro tuto funkci jsem v popisu prostě nenašel. Neřešil to už někdo ?
Listopad 26, 201311 r Toto som nasiel na webe: "v 99% případů je vyhřívání zrcátek společné(pojistka) s výhřevem z.okna..."Zdroj: http://www.poradte.cz/auto-moto/2271-vyhrivana-zrcatka-pojistka.html""
Listopad 26, 201311 r Skus "14 Vyhřívání čelního okna - levá strana" alebo "34 Vyhřívání čelního okna - pravá strana" - motorovy priestor
Listopad 26, 201311 r 21 je NEOBSADENE a v motorovom priestore ABS (aspon podla navodu str.237 - 239)
Listopad 26, 201311 r Autor Díky za odpovědi: 21 u řidiče - nemá kontakty 14 v motoru - bez kontaktů 34 v motoru - ta tam vůbec není, pojistový blok s pojistkami 31-38 tam celý není (nemám nic z té výbavy)
Listopad 27, 201311 r Zajeď do servisu a jeto, nevím proč by ses měl cítit jako kokot, auto je v záruce tak má všechno fungovat, i kdyby jen prasklá pojistka tak ať si jí vymění... Zas tak málo peněz za to nechtějí, tak aby sis ještě něco opravoval sám.
Listopad 27, 201311 r asi tak nějak... mimo to v servisu můžou být rádi, že se něco přiučí, bo O III skoro vůbec neznají a to už jsou na silnicích skoro rok.... Upraveno Listopad 27, 201311 r od Hravec
Listopad 28, 201311 r Z toho bych měl trochu strach tam jet, aby se člověk i v origo servise bál co všechno ty umělci dodrbou, rozbijou a zničí, když je ale auto v záruce tak co jiného zbývá .... Upraveno Listopad 28, 201311 r od viewer
Listopad 28, 201311 r toho rozbití a dodrbání bych se naopak vůbec nebál... jde jen o to, že kdo nic nedělá nic nezkazí a většinou neví co mají dělat...tedy většinou nic nedělají, když nenajdou chyby v systému...
Listopad 28, 201311 r mimo to v servisu můžou být rádi, že se něco přiučí, bo O III skoro vůbec neznají a to už jsou na silnicích skoro rok.... Učit se mají na školení a nejlépe pak i na nějakých testovacích autech apod. V reálu to je bohužel tak, že se učí až na autech zákazníků (profesionalita především) a já mám pak poškrabanej interiér...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.