Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jasný, běžný asi ne, já se jen obával těch z Kyselinkova seznamu..14W x 2 atd..

Jinak ještě jak zvolit velikost, kterou chci objednat?? http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Super-White-14W-2-LED-CREE-Chips-Error-Free-Festoon-Canbus-CAR-LED-License-Plate/1952062451.html

A do zrcátek teda přesně který? Někdo kdo to má vyzkoušený, aby to svítilo bíle (rozhodně ne moc do modra) a hlavně hodně.

Vloženo

To mě se právě u předchozího auta stalo to, že když jsem něco dělal na autě a pak ještě luxoval introš a všechny ledky mi tam svítili asi 45 minut, tak už jsem nenastartoval. Šlo o SMD ledky + v kufru ty komplet světla. A to jsem měl novou Vartu 77Ah. Stejně tak jsem nenastartoval, když jsem byl v autě asi 30 minut se zapnutým Amundsenem+, mlhovkama a potkávačkama (halogeny). A co teprve teď, když mám L&K a vše je v elektrice + tam jede alarm a baterka je tam no name asi 60Ah. Abych pak nemusel mít startovací zdroj v kufru. :kol-31:

Vloženo

Sice uz to zacina byt asi OT, ale jeste odpovim. To co popisujes v prvni casti prispevku je divne. Mam stejnou baterku a nikdy jsem nemel problem. Nechal jsem to svitit i mnohem dele i se zaplym radiem a vzdy jsem nastartoval naprosto bez problemu. (Jine to bylo s predeslou baterii, ktera byla v aute takovych 7 let. Tam stacilo nechat 20 min potkavaci svetla a starter uz ani netukl. Nicmene jsem to roztlacil jedna basen. :kol-46: )

Druha cast prispevku uz je o necem jinem. Pokud sviti potkavaci svetla a mlhovky, dela to takovych 220 W (muj nastrel), takze si to vezme skoro 20 A. To uz je na baterku poradny proud a je jasne, ze to dlouho nevydrzi. Ostatne na to ani v aute neni. Svetla jsou obecne pri zdechlem motoru asi to nejnarocnejsi, co baterie musi zivit. To ovsem neplati pro osvetleni interieru, ktere si vezme desetinu toho, co hlavni reflektory... :kol-47:

Vloženo

A do zrcátek teda přesně který? Někdo kdo to má vyzkoušený, aby to svítilo bíle (rozhodně ne moc do modra) a hlavně hodně.

Já mám v zrcátkách tyto Jak svítí můžeš kouknou na vlákno o mé Bílé ovečce

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Jakou wattaz by jste doporucili jednotlivych led zarovek?Stropni lampicky, cteci lampicky,dverni lampicky,osvetleni kufru,osvetleni RZ.Jak to tu procitam tak uz v tom mam peknej hokej.

Editováno: , autor: vinklec
Vloženo

Píšu jen to co mají napsaný oni. Jestli se to lehce liší je mě celkem volný svítí to.

SPZ 2x3W každá a čip cree

Kabina 2x7W každá a čip cree

Schránka 3W čip cree

Zrcátka 6x SMD 5050 čipy každá každý čip asi 1W

Přední dveře jsou myslím 3W a čip cree

To jsou informace které jsou napsané na webu Skutečnost může být jiná :kol-32:

Vloženo

Obecne bych se do kufru a dveri nebal dat co nejvykonnejsi LED. U SPZ a interieru bych se naopak krotil. Napr. v zadni lampicce mam tu nejobycejnejsi LEDku (myslim, ze je tam 6 cipu) a kazdy druhy si stezuje, ze to moc sviti do oci...

Vloženo

Souhlas. Blbý je, že barvu emitovanýho světla nikdy neodhadneš do doby, než si to nekoupíš a namontuješ. Mam zkušenost, že když sem kupoval ledky, tak ty kelviny, co byly na obalu nikdy neseděly. Dokonce se mi stávalo, že sem koupil 1:1 stejný a měly jinej odstín :-/

Vloženo

Jo těm nápisům na obalech taky nevěřím :D ale mám štěstí že v introši co jsem koupil ledky tak barevně vše sedí akorát kufr má trošku jiný odstín protože tam mám takové ty moduly a hold mají trošinku jinou barvu... :(

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...