Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim vas mam fabia sdi rok 2001 a po natočení rano je fuk jesli je +7 nebo -8 vuz jde nepravidelně žhavici svičky jsou nové bosch filtr nový ,klapka seřizena a vyčistěna ,pote vuz startuje dobre spotreba se pohybuje okolo 4.7-6

Vloženo

Nevím jak je to u tohoto motoru,já mám benzín 1,2  a dělalo mi to to samé a bylo špatné čidlo chladící kapaliny.VAG psal,že udává nesmyslné hodnoty.Po výměně vše OK.

Vloženo

To je možné, ještě i váha vzduchu

SDI má váhu vzduchu? Pokud by to dělalo teplotní čidlo bylo by to po zahřátí OK. Řešil jsem také horši tlak na jednom válci a po zahřátí bylo po problému.

Vloženo

SDI má váhu vzduchu? Pokud by to dělalo teplotní čidlo bylo by to po zahřátí OK. Řešil jsem také horši tlak na jednom válci a po zahřátí bylo po problému.

já měl za to že má, nó a čidlo jsem bral proto že psal ráno po natočení, tak je motor studený Tak proto
Vloženo

Když mi tenkrát blblo to čidlo,tak jsem taky při prvním startování myslel,že mi vyskočí motor z auta ven.Druhé nastartování OK.Jak už jsem psal,VAG vypsal chybu,že čidlo dává nesmyslné hodnoty.Spotřeba byla taky stejná.Když jsem to čidlo doma měřil,tak bylo hodnotama úplně někde jinde než čidlo nové.Vyměnil jsem ho a startuju bez problémů.Mám ovšem jiný motor a tady ten neznám

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...