Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 4 týdny později...

Zdravím, měl bych takový dotaz, nechal jsem si domontovat parkovací kameru a chci se zeptat, zda-li je možné panel s "autíčkem" a pomocnými trajektoriemi zprůhlednit, tak aby při couvání nezavazel, ale pouze ukazoval autíčko - já mám celý panel černý a zakrývá způlky záběr kamery. Popř. jestli to jde, zda-li je ochoten to někdo udělat, samozřejmě platím :) Děkuji

Příkládám co mám na mysli:
Mé zobrazení

Taky mam pocit, ze to programovali v ramci cuttovani costu v indii. Chce to velkej fistron z columbuse udelat displejicek cernou smouhou. Snad tady ale dost lidi skodu podpori a najdou finance aby zamestnali nekoho, kdo premysli.

ja bych ale prisahal, ze mam jeste trefi typ zobrazeni, a to cerne smouhy kolem auticka, ve kterych se maji ukazovat senzory

Upraveno od Strabag

Alesi, z tebe musi mit skodovka radost. Resis toho s nima opravdu hodne. 

• 3 týdny později...
On 27. 9. 2017 at 5:03 PM, Kukiak said:

Nie je tu niekto z BA alebo okolia, pripadne aj BRNO, kto ju vie namontovat do sedanu a dokodovat? Uz ju mam doma, ale nikoho neviem najst..

jak jsi dopadl s instalaci?

take poptavam nekoho kdo by to naistaloval do OIII. combi v okoli Brna

Upraveno od mcmart

Dá se někde koupit origo kamera? Mam O3 s Columbem

V ŠA jde koupit skoro vše :) Nehledám, jen kameru ale komplet i vedeni... proste celej set k montazi.. 

Tak si kup sadu na Superba3.

• 5 týdnů později...
V 4. 3. 2018 na 11:23, ferda25 napsal:

Tak si kup sadu na Superba3.

Nazdar. Vedel by si mi podľa VIN zistiť co všetko mi treba ku cúvacej kamere? Ďík. 

tie pomocne ciary na odhad vzdialenosti su "integrované" v kamere alebo ich vykresluje displej radia? dik

trajektorie dělá kamera

• 1 měsíc později...
  • 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

By mě zajímalo jestli lze i na 2014 s Columbem

• 1 měsíc později...

Vie mi niekto pomôcť? Kúpil som si kameru high line, namontoval som ju, nakodoval podla fotky 1, zaradim R, kamera sa zapne, no neukazuje auticko s parkovacimi a ani režimy zobrazenia vid foto 2, ak to prepnem do low line, zobrazi sa auto s parkovacimi, no kamera sa nezapne vždy vid foto 3, neviem si dať rady, mam amundsen MIB1 foto4, treba to este nejak nakodovať alebo MIB1 nepodporuje high line? plus mi vypisuje chybu v 6C foto 5. A este som si vsimol ze z kamery ide 7 kablov (2 su video) a potom + a -, CAN L a CAN H a este jeden hnedy, no na kabelazi k jednotke su uz len 6 kablov, hnedy uz nepokracuje, je mozne ze este treba niekde pripojit ten hnedy?

ĎAkujem za akukolvek radu

zapojenie.jpg

IMG_20180809_163309.jpg

IMG_20180810_095640.jpg

IMG_20180810_090633.jpg

IMG_20180809_162357.jpg

Upraveno od boldizar6b

• 1 měsíc později...

Kdo jste nechával dodělávat kameru jak cca dlouho trvala montáž ? A případně kdo vám ji dodělával.

• 1 měsíc později...

Zdravím,

mám Octavii 12/2014 a chtel bych kameru, ale píšou že od KT 06/2017. Opravdu ji nejde dodelat_?

Mám Amundsen, a štve mně že ani iPhone s iOS 12 mi nechce spárovat.

Dekuji za odpovědi.

Koukni na www.fatomas.cz

• 1 měsíc později...

Mám dotaz, když se dodatečně namontuje zpětná kamera, mají pak zadní parkovací senzory využití? OIII FL 2.0 TSI L&K.

Myslím, že mají...

Urcite ano. Mal som auto s cuvacou kamerou a pozeral som sa na displej len pri priblizovani na centimetre, ked uz senzory vydavali suvisly ton.

Určitě to smysl má, mám to tak továrně na LKčku MR2018

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.