Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 4 týdny později...

Zdravím, měl bych takový dotaz, nechal jsem si domontovat parkovací kameru a chci se zeptat, zda-li je možné panel s "autíčkem" a pomocnými trajektoriemi zprůhlednit, tak aby při couvání nezavazel, ale pouze ukazoval autíčko - já mám celý panel černý a zakrývá způlky záběr kamery. Popř. jestli to jde, zda-li je ochoten to někdo udělat, samozřejmě platím :) Děkuji

Příkládám co mám na mysli:
Mé zobrazení

Taky mam pocit, ze to programovali v ramci cuttovani costu v indii. Chce to velkej fistron z columbuse udelat displejicek cernou smouhou. Snad tady ale dost lidi skodu podpori a najdou finance aby zamestnali nekoho, kdo premysli.

ja bych ale prisahal, ze mam jeste trefi typ zobrazeni, a to cerne smouhy kolem auticka, ve kterych se maji ukazovat senzory

Upraveno od Strabag

Alesi, z tebe musi mit skodovka radost. Resis toho s nima opravdu hodne. 

• 3 týdny později...
On 27. 9. 2017 at 5:03 PM, Kukiak said:

Nie je tu niekto z BA alebo okolia, pripadne aj BRNO, kto ju vie namontovat do sedanu a dokodovat? Uz ju mam doma, ale nikoho neviem najst..

jak jsi dopadl s instalaci?

take poptavam nekoho kdo by to naistaloval do OIII. combi v okoli Brna

Upraveno od mcmart

Dá se někde koupit origo kamera? Mam O3 s Columbem

V ŠA jde koupit skoro vše :) Nehledám, jen kameru ale komplet i vedeni... proste celej set k montazi.. 

Tak si kup sadu na Superba3.

• 5 týdnů později...
V 4. 3. 2018 na 11:23, ferda25 napsal:

Tak si kup sadu na Superba3.

Nazdar. Vedel by si mi podľa VIN zistiť co všetko mi treba ku cúvacej kamere? Ďík. 

tie pomocne ciary na odhad vzdialenosti su "integrované" v kamere alebo ich vykresluje displej radia? dik

trajektorie dělá kamera

• 1 měsíc později...
  • 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

By mě zajímalo jestli lze i na 2014 s Columbem

• 1 měsíc později...

Vie mi niekto pomôcť? Kúpil som si kameru high line, namontoval som ju, nakodoval podla fotky 1, zaradim R, kamera sa zapne, no neukazuje auticko s parkovacimi a ani režimy zobrazenia vid foto 2, ak to prepnem do low line, zobrazi sa auto s parkovacimi, no kamera sa nezapne vždy vid foto 3, neviem si dať rady, mam amundsen MIB1 foto4, treba to este nejak nakodovať alebo MIB1 nepodporuje high line? plus mi vypisuje chybu v 6C foto 5. A este som si vsimol ze z kamery ide 7 kablov (2 su video) a potom + a -, CAN L a CAN H a este jeden hnedy, no na kabelazi k jednotke su uz len 6 kablov, hnedy uz nepokracuje, je mozne ze este treba niekde pripojit ten hnedy?

ĎAkujem za akukolvek radu

zapojenie.jpg

IMG_20180809_163309.jpg

IMG_20180810_095640.jpg

IMG_20180810_090633.jpg

IMG_20180809_162357.jpg

Upraveno od boldizar6b

• 1 měsíc později...

Kdo jste nechával dodělávat kameru jak cca dlouho trvala montáž ? A případně kdo vám ji dodělával.

• 1 měsíc později...

Zdravím,

mám Octavii 12/2014 a chtel bych kameru, ale píšou že od KT 06/2017. Opravdu ji nejde dodelat_?

Mám Amundsen, a štve mně že ani iPhone s iOS 12 mi nechce spárovat.

Dekuji za odpovědi.

Koukni na www.fatomas.cz

• 1 měsíc později...

Mám dotaz, když se dodatečně namontuje zpětná kamera, mají pak zadní parkovací senzory využití? OIII FL 2.0 TSI L&K.

Myslím, že mají...

Urcite ano. Mal som auto s cuvacou kamerou a pozeral som sa na displej len pri priblizovani na centimetre, ked uz senzory vydavali suvisly ton.

Určitě to smysl má, mám to tak továrně na LKčku MR2018

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.