misor1994 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Vcera som surfoval po aliexprese a nasiel som takuto kameru: https://www.aliexpress.com/item/MIB-High-Line-Camera-For-RCD330-DIS-PRO-RADIO-VW-Golf-5-6-7-JETTA-Mk5/32845418960.html?spm=2114.search0104.8.8.qn3ODt&transAbTest=ae803_5&priceBeautifyAB=0 Bol by som zvedavy, ci to aj naozaj bude fungovat ako v tom videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mettax Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Zdravím, měl bych takový dotaz, nechal jsem si domontovat parkovací kameru a chci se zeptat, zda-li je možné panel s "autíčkem" a pomocnými trajektoriemi zprůhlednit, tak aby při couvání nezavazel, ale pouze ukazoval autíčko - já mám celý panel černý a zakrývá způlky záběr kamery. Popř. jestli to jde, zda-li je ochoten to někdo udělat, samozřejmě platím Děkuji Příkládám co mám na mysli:Mé zobrazení Žádané zobrazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) Taky mam pocit, ze to programovali v ramci cuttovani costu v indii. Chce to velkej fistron z columbuse udelat displejicek cernou smouhou. Snad tady ale dost lidi skodu podpori a najdou finance aby zamestnali nekoho, kdo premysli. ja bych ale prisahal, ze mam jeste trefi typ zobrazeni, a to cerne smouhy kolem auticka, ve kterych se maji ukazovat senzory Editováno: 3. Únor 2018, autor: Strabag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Alesi, z tebe musi mit skodovka radost. Resis toho s nima opravdu hodne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcmart Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 (editace) On 27. 9. 2017 at 5:03 PM, Kukiak said: Nie je tu niekto z BA alebo okolia, pripadne aj BRNO, kto ju vie namontovat do sedanu a dokodovat? Uz ju mam doma, ale nikoho neviem najst.. jak jsi dopadl s instalaci? take poptavam nekoho kdo by to naistaloval do OIII. combi v okoli Brna Editováno: 24. Únor 2018, autor: mcmart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Dá se někde koupit origo kamera? Mam O3 s Columbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 V ŠA jde koupit skoro vše Nehledám, jen kameru ale komplet i vedeni... proste celej set k montazi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Tak si kup sadu na Superba3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) Já to kupoval zde: http://www.cars-equipment.com/en/shop/rear-view-cameras-parts/?shop_order_by=&shop_order_direction=&pagination_step=&page=2 Sám jsem si to natahoval a FERDA25 zapojil a nakodoval Editováno: 5. Březen 2018, autor: Hyper ST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrista1977 Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 V 4. 3. 2018 na 11:23, ferda25 napsal: Tak si kup sadu na Superba3. Nazdar. Vedel by si mi podľa VIN zistiť co všetko mi treba ku cúvacej kamere? Ďík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anonym_sk Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 tie pomocne ciary na odhad vzdialenosti su "integrované" v kamere alebo ich vykresluje displej radia? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 trajektorie dělá kamera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limetka Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 (editace) Doporučil by někdo kameru z CZ shopu ? Tohle z Alli opravdu nechcii :/ Šla by tato ? : http://www.autohifi-jean.cz/parkovaci-kamera-Skoda-octavia-iii-p-5285.html Editováno: 2. Červen 2018, autor: Limetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Ahoj už jste někdo kupoval sadu na dodatečnou montáž kamery na škoda eshopu? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zadni-parkovaci-kamera-5e5054634x?expDataType=CatalogEntryId&expDataUniqueID=267191# . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 By mě zajímalo jestli lze i na 2014 s Columbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boldizar6b Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) Vie mi niekto pomôcť? Kúpil som si kameru high line, namontoval som ju, nakodoval podla fotky 1, zaradim R, kamera sa zapne, no neukazuje auticko s parkovacimi a ani režimy zobrazenia vid foto 2, ak to prepnem do low line, zobrazi sa auto s parkovacimi, no kamera sa nezapne vždy vid foto 3, neviem si dať rady, mam amundsen MIB1 foto4, treba to este nejak nakodovať alebo MIB1 nepodporuje high line? plus mi vypisuje chybu v 6C foto 5. A este som si vsimol ze z kamery ide 7 kablov (2 su video) a potom + a -, CAN L a CAN H a este jeden hnedy, no na kabelazi k jednotke su uz len 6 kablov, hnedy uz nepokracuje, je mozne ze este treba niekde pripojit ten hnedy? ĎAkujem za akukolvek radu Editováno: 15. Srpen 2018, autor: boldizar6b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Kdo jste nechával dodělávat kameru jak cca dlouho trvala montáž ? A případně kdo vám ji dodělával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Zdravím, mám Octavii 12/2014 a chtel bych kameru, ale píšou že od KT 06/2017. Opravdu ji nejde dodelat_? Mám Amundsen, a štve mně že ani iPhone s iOS 12 mi nechce spárovat. Dekuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Koukni na www.fatomas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Našel jsem tohle... http://www.skoda-parts.cz/produkty/zpetna-kamera/ http://www.skoda-parts.cz/produkty/kabelaz-ke-zpetne-kamere/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Mám dotaz, když se dodatečně namontuje zpětná kamera, mají pak zadní parkovací senzory využití? OIII FL 2.0 TSI L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Myslím, že mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Urcite ano. Mal som auto s cuvacou kamerou a pozeral som sa na displej len pri priblizovani na centimetre, ked uz senzory vydavali suvisly ton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Určitě to smysl má, mám to tak továrně na LKčku MR2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 kamera dostupná aj v Škoda eshope: Combi: https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/zadná-parkovacia-kamera-pre-octavia-iii-combi-5e9054634x "Limuzína": https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/zadná-parkovacia-kamera-pre-octavia-iii-limuzína-5e5054634x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.