jirkaK Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Přemýšlel jsem, kam to vložit. Hluboce si vážím tohoto člověka a je mi nesmírně líto, v jaké situaci se momentálně nachází. Dnes slaví, dá-li se to tak říci, svoje 45. narozeniny. Přeji proto této ikoně motorového sportu, aby mohl slavit v dobré kondici narozeniny, ještě mnoho dalších let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Naprostý souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Přemýšlel jsem, kam to vložit. no najlepšie by to bolo sem http://forum.skodahome.cz/topic/119604-formula-1-wrc/ alebo http://forum.skodahome.cz/topic/31285-sledujete-fotbal-anebo-jin%C3%BD-sport/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 asi není důležitý, kam to umístit. Důležitý je, že jsme s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Přesunul jsem to do sportu. A přeji mistru volantu (ač jeho fanoušek, tak si teď si odpustím kritiku jeho některých činů) brzké uzdravení (pokud je to vůbec možné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 asi není důležitý, kam to umístit. len som reagoval na tvoje premýšlanie ...a poriadok musí byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Michaeli, dostaň se z toho co nejdříve.. Držím palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Lékaři v Grenoblu začali probouzet Schumachera, tvrdí L'Équipe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) tak snad to dopadne aspoň chvalitebně, když ne výborně. Ať udělal za volantem cokoliv, mám ho jako člověka prostě rád. Sympaťák každým coulem. Včera jsem se zrovna díval na "Rivalové" a to je hodně silnej motoristickej zážitek. Obdivuju ty chlapy Editováno: 29. leden 2014, autor: jirkaK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Zrovna včera jsem taky skouknul Rivalové-výborný film, hned na to jsem se dorazil Sennou. Ale F1 tehdy a dnes,to je úplně jiná liga. Jinak doufám,že se dá Schumi dohromady, byl to sice úhlavní rival(jsem Alonsista), ale respekt a úctu si zaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 přátelé, tak doufám, že jsme se konečně dočkali. Nejlepší zpráva posledních dnů : http://www.auto.cz/fantasticka-zprava-michael-schumacher-se-po-155-dnech-probral-z-komatu-video-81670 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Uvidíme jak na tom Schumi je, doufám,že zas nebudeme půl roku čekat na další zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.